"С Русия в сърцето"- форум за Къванч Татлъту и др. актьори-Тема 4, Сезон 2

• 106 391
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
За мен Курт не обича нито Шура, нито Мурка. Това е образът на мъж, неспособен да обича всеотдайно и безрезервно. Мурка я иска, защото има нужда от тиха и послушна женица, дето няма да гъкне, пък и е хубавица. Шура го привличаше с дързостта си, различна и екзотична за него, дива рускиня. Но и това не беше любов. А как му отива на Киво да играе влюбен! Кузей, Бехлюл -  това бяха блестящи образи.

# 61
Такаа значи Сеит вече наистина иска да разкара Шура от живота си #2gunfire #2gunfire Той иска Мурка. За мен Сеит е неспособен да обича истински Naughty Не стига, че оплете едно младо и неопитно момиче, което наистина го обичаше, ами и сега иска да я разкара #Cussing out Никак не ми харесва, ама никак и съм му мнооого ядосана! А и как само снощи каза-Имате ли още отрова за разпръскване. И накрая-приятно пълзене.  #Crazy

# 62
  • София
А когато се запознават Шура на колко е и съответно Саид  newsm78 newsm78 newsm78

# 63
А когато се запознават Шура на колко е и съответно Саид  newsm78 newsm78 newsm78
Някъде май четох, че когато се запознават Сеит е на 24 години, а Шура на 16. По-знаещите да ме поправят ако греша. С появата на новия герой Сержи поне се успокоявам, че Шура ще попадне в добри ръци. Как само я гледа с някакво нескрито възхищение и обожание. А колкото до Сеит - той си заслужава съдбата. Не че Мурка е лоша, напротив, но не мислех, че Сеит ще избере подчинението и безмълвието, пред страстта и истинската бурна любов. Много жалко за него. Превърна се в типичния турчин, обърнаха първоначалния му образ на 360 градуса. Взе си покорна женица, която да му слугува и да му се подчинява безропотно.

За статистиката - Къванч ми е любимия турски актьор от мъжете, а от жените най-много харесвам Берен Саат. Предполагам няма да се учудите, че любимият ми турски сериал е Забраненият плод. Този сериал ме разтърси в буквалния смисъл на думата. Няма такава съвършена игра на Къванч и Берен.

# 64
: Не стига, че оплете едно младо и неопитно момиче, което наистина го обичаше, ами и сега иска да я разкара #Cussing out
Поматрасил и бросил,  както някои потребители цветущо описват  тая голяма любов...Финалът беше ясен от първа серия, но  отвратителното в случая е безкрайно унизителния и  арогантен начин по който разкарва Шура...и за това нямат вина  нито Петро, нито сестрата, Били, завета на бащата, войната, партизанското движение, а само това, че Курт си е един стопроцентов мерзавец и помияр...

Последна редакция: вт, 30 юни 2015, 17:19 от dafnе@

# 65

Пак интриги от журналистите...Къванч бил нервен, хвърлял камъни за успокоение, плувал сам, БД се пекла на плажа...после пак се сдобрили...дрън-дрън, важното е, че са заедно Mr. Green

Пиари с бурен личен живот за да поддържа интереса към себе си...
Хареса ми коментара...Хвърля камъни по любимата, която се къпе в морето... Simple Smile

# 66
За мен Курт не обича нито Шура, нито Мурка. Това е образът на мъж, неспособен да обича всеотдайно и безрезервно. Мурка я иска, защото има нужда от тиха и послушна женица, дето няма да гъкне, пък и е хубавица. Шура го привличаше с дързостта си, различна и екзотична за него, дива рускиня. Но и това не беше любов. А как му отива на Киво да играе влюбен! Кузей, Бехлюл -  това бяха блестящи образи.
Такаа значи Сеит вече наистина иска да разкара Шура от живота си #2gunfire #2gunfire Той иска Мурка. За мен Сеит е неспособен да обича истински Naughty Не стига, че оплете едно младо и неопитно момиче, което наистина го обичаше, ами и сега иска да я разкара #Cussing out Никак не ми харесва, ама никак и съм му мнооого ядосана! А и как само снощи каза-Имате ли още отрова за разпръскване. И накрая-приятно пълзене.  #Crazy

И точно това е истината в крайна сметка.  bouquet
 Ако Петро е зъл и отмъстителен от самото начало, то Сеит стана такъв с развитието на сериала. С тази разлика, че Петро има за какво да отмъщава в личен план- провалената му военна кариера. А Сеит за какво? Заради Шура ли? Млада, невръстна и чиста попадна в живота му, без да иска друго освен любовта му! И какво получи? Гит, злоба, обиди, подигравки! Горкото момиче...Не мога да я сравнявам с Мюрвет, която беше самоцел на Сеит и неговото отмъщение на Шура...заради Петро... Sad

Остров Сими е на една ръка от Датча:

Залив на о. Сими- аквамарин! ей това харесвам на Егейско море  Grinning

# 67
За мен Курт не обича нито Шура, нито Мурка. Това е образът на мъж, неспособен да обича всеотдайно и безрезервно. Мурка я иска, защото има нужда от тиха и послушна женица, дето няма да гъкне, пък и е хубавица. Шура го привличаше с дързостта си, различна и екзотична за него, дива рускиня. Но и това не беше любов. А как му отива на Киво да играе влюбен! Кузей, Бехлюл -  това бяха блестящи образи.
Такаа значи Сеит вече наистина иска да разкара Шура от живота си #2gunfire #2gunfire Той иска Мурка. За мен Сеит е неспособен да обича истински Naughty Не стига, че оплете едно младо и неопитно момиче, което наистина го обичаше, ами и сега иска да я разкара #Cussing out Никак не ми харесва, ама никак и съм му мнооого ядосана! А и как само снощи каза-Имате ли още отрова за разпръскване. И накрая-приятно пълзене.  #Crazy

И точно това е истината в крайна сметка.  bouquet
 Ако Петро е зъл и отмъстителен от самото начало, то Сеит стана такъв с развитието на сериала. С тази разлика, че Петро има за какво да отмъщава в личен план- провалената му военна кариера. А Сеит за какво? Заради Шура ли? Млада, невръстна и чиста попадна в живота му, без да иска друго освен любовта му! И какво получи? Гит, злоба, обиди, подигравки! Горкото момиче...Не мога да я сравнявам с Мюрвет, която беше самоцел на Сеит и неговото отмъщение на Шура...заради Петро... Sad

Не знам защо само аз споменавам клетвата на Петро пред умиращия баща на Шура - няма да е сама и ще се грижи за нея до последно...За мен това е ключов момент за образа на Петро...докато тонове мастило се изписаха за завета на бащата на героя за да се оправдава...С какво една клетва  е по-малко стойностна от завета...дори клетвата, обета, вричането пред умиращ е  по-силно  като дълг, като задължение от един завет...и е по-греховно да престъпиш клетва отколкото завет...щото  при клетвата  отговорността е лична, ти самият си обещал, докато завета е чуждо  внушение..можеш да го приемеш или отхвърлиш според обстоятелствата и собствения ти морал......ако заветът е да убиеш някой за да отмъстиш,  трябва ли да станеш убиец... newsm78 И най-важното излезе за Курт...
В чисто женски план така както представят двете героини, Мурка има ред предимства пред Шура и за мен я превъзхожда...Определено може да завърти главата на един мъж...дори и скрита зад шамията...
много заразителен смях, много сладка усмивка и много хубави очи....като газела е....

Последна редакция: вт, 30 юни 2015, 20:07 от dafnе@

# 68
Mдаа, Емине  е като скала до Мурка... ако дъщеря й е нещастна, ще разбие Курт..каква майка само... Тина и Петро искат същото, но били злодеи...

# 69
  • София
Саид си е типичен турчин - когато иска идва, когато иска си отива. Мурка е способна това да го понесе, докато Шура - не  Thinking Thinking Thinking

# 70
Саид си е типичен турчин - когато иска идва, когато иска си отива. Мурка е способна това да го понесе, докато Шура - не  Thinking Thinking Thinking
Изчакай още една две серии да видиш как ще го направи мъж мечта...ще забрави за революцията и ще стане пръв домошар...

Последна редакция: вт, 30 юни 2015, 22:29 от dafnе@

# 71
За пореден път се убедих- Шура изобщо не е глупава, напълно наясно е с поведението на Сеит и колко използвана е била от него. Разбира се, че има вина! Много наивна и доверчива, всеотдайна...наивна най-вече. Колко много е вярвала на Сеит и в колко голяма грешка е била, разбира го, не се оправдава, не се оневинява...И страда издълбоко... Sad
В подбудите на Петро виждам повече желание за надмощие над Сеит, отколкото да изпълни обещанието си пред бащата на Шура. Вмененият завет на Мирза Еминов замина на втори план, Сеит вече
поема по нов път, както сам искаше... Мюрвет ще го следва незабележимо, на стъпка зад него, както всяка туркиня следва мъжа си...Това ми е достатъчно за образа й...Не е мой тип определено... Peace

# 72
Саид си е типичен турчин - когато иска идва, когато иска си отива. Мурка е способна това да го понесе, докато Шура - не  Thinking Thinking Thinking
Изчакай още една две серии да видиш как ще го направи мъж мечта...ще забрави за революцията и ще стане пръв домошар...

Не е ли срамно от елитен царски офицер да се превърне в домашен турски котарак, мъркащ до дългите гащи на жена си,а?  Whistling

# 73
Мюрвет ще го следва незабележимо, на стъпка зад него, както всяка туркиня следва мъжа си...Това ми е достатъчно за образа й...Не е мой тип определено... Peace

Абсолютно съм съгласна. Въпреки, че образът на Мюрвет ни се представя в доста положителна посока, направо я съжалявам. Незабележима и покорна, преживя такова унижение  на сватбата си и преглътна всичко, дума не каза. Вижда, че Сеит обича друга обаче си трае и приема брака с него. Сега само Шура ще й се привижда сигурно. Е това живот ли е? Между другото днес четох в една друга тема цитати от книгата и там нещата се представят по коренно различен начин. Сеит разбира грешката си, че се е оженил за Мюрвет и все още обича страстно Шура макар и да е късно вече. Той се дразни много от вида на Мюрвет, от начина по който се облича. Дори прочетох един цитат, че й казва че хората ще си помислят, че се е оженил за плашило като я видят с тия дрехи.
Колкото до Шура, сърцето ми се скъса тая вечер за нея  Cry Тоя Сеит направо ми е черен.

# 74
За пореден път се убедих- Шура изобщо не е глупава, напълно наясно е с поведението на Сеит и колко използвана е била от него. Разбира се, че има вина! Много наивна и доверчива, всеотдайна...наивна най-вече. Колко много е вярвала на Сеит и в колко голяма грешка е била, разбира го, не се оправдава, не се оневинява...И страда издълбоко... Sad
В подбудите на Петро виждам повече желание за надмощие над Сеит, отколкото да изпълни обещанието си пред бащата на Шура. Вмененият завет на Мирза Еминов замина на втори план, Сеит вече
поема по нов път, както сам искаше... Мюрвет ще го следва незабележимо, на стъпка зад него, както всяка туркиня следва мъжа си...Това ми е достатъчно за образа й...Не е мой тип определено... Peace

Според мен, Шура до последно вярваше, че Курт няма да се ожени...тъне  в нейните си филми...много грешки  направи  още от СП...сега носи последствията...и ако беше малко умна и достойна жена след първия гит щеше да хване кораба за Париж...чакаше докрай Курт да я унижи...
Колкото до Петро, не съм съгласна, че водещото е конкуренцията...Петро е достатъчно умен и Курт не е противник от неговия калибър...интересува се от него само защото  е с Шура...ако тя  се беше  съгласила да замине, както няколко пъти я уговаряше, дори и план спретна, ама англичанина го развали...Курт става съвършено безинтересен...
Можеш ли да кажеш защо Петро спаси живота на Курт, ако искаше надмощие щеше поне да се похвали...

Общи условия

Активация на акаунт