Отговори
# 420
Свещички Изилакс, много съм доволна, мъчили сме се с термометри, клизми, масажи, просто ужас, а това само го слагаш и след 10 мин почистваш резултата 😊 бебето нищо не усеща.

# 421
Момичета потят ли се вашите деца, докато спят? Моята дъщеря е слагам в 9:30 да спи по боди и към 11 целия гръб е потен т. Е бодито е мокро. Вярно, че сме в панелка, топло е, но чак толкова не знам. Косата в тила също е изпотена(имаме бая коса). Какъв може да е проблема?

# 422
Няма проблем. И моята беба се поти. Под главата й на чаршафа има мокро петно. И тя спи по потник, то в стаята е 28-29 градуса как да не се поти.

# 423
  • София
И моят се поти. Особено като яде става вир вода.

# 424
Моят се поти, само когато в стаята е много топло, а той много буйства!  Mr. Green Но до сега не ми се е случвало още да се поти по други части на тялото, освен по главата! Вече е на десет месеца и десет кг и се чудя дали е нормално само по главата все още да се поти?  newsm78 Rolling Eyes

# 425
  • София
Моят се поти, само когато в стаята е много топло, а той много буйства!  Mr. Green Но до сега не ми се е случвало още да се поти по други части на тялото, освен по главата! Вече е на десет месеца и десет кг и се чудя дали е нормално само по главата все още да се поти?  newsm78 Rolling Eyes

Дълго време се потят само по главата. По други места стават леко лепкави и студени - това е изпотяването.

# 426
  • Berlin
Здравейте, на 2 месеца сме, само на кърма и днес става 8ми ден откакто не сме акали. Опитахме клизми със сапунче и термометър, дуфалак, масажи и какво ли не и все още никакъв реЗултат. Коремчето й не е подуто, спокойна е. Звъняхме на Джипито, обаче не вдига. Тя попринцип е много против клизмите и но беше казала да чакаме детето няколко дни,обаче не знам вече какво да правя. Моля някой в подпбно положение да даде съвет!!
Не мъчи повече детето, ще се изака.

# 427
  • София
Момичета, колко физиологичен разтвор трябва да сложа в инхалатора? Цялата ампула от 10 мл или по-малко?

# 428
  • Северозапада
До 5 мл. мисля, че се слага.

# 429
Какъв е този инхалатор с физ.Р-р и за какво го ползвате?Върши ли работа при ринит?

# 430
  • София
Добър вечер дами,
предварително се извинявам за вероятно дългия пост, но не искам да изпусна нещо  Embarassed
В петък през нощта около 1 ч. малкия (1г и 4м)  се изповръща 2 пъти много сериозно. Имаше Т около 38,5, дадох Панадол и заспахме. През деня и вечерта на петъка не е вдигал повече от 39,3 и я контролирах през 4 часа Нурофен и Панадол. В събота сутринта към 8 вдигна 39,8 едвам я смъкна с компреси и хексалгин след около час и го заведохме в спешния. Заключение Вирус - да смъкваме Т ще мине. Давах си пак Нурофен и Панадол . Вчера (неделя) през деня и нощта си спа без Т, въпреки , че снощи беше изключително неспокоен. И сутринта (понеделник) за 5 мин. вдихна 39,5 дадох Нурофен и при педи. Каза, че е вирус, червени са венците на кътните (последните 4 му останаха) и леко зачервено гърло. Тонзилотрен и Т-понижаващите. Бяха му избили преди малко 2,3 пъпчици на бузата, каза, че нищо му няма, от мръсотията сигурно. Разтройство имаше в събота и неделя сутринта само, днес не е ходил, още от петък му давам Ре-комфорт.
Днес започна и детската кухня.
Пъпките са вече на врата, и гръбчето и бузите  снимка:
Скрит текст:
Какво му е на? вече си мисля, че трябва да му минава, нали вирусите са за 3 дни, а днес му е четвърти и става по изнервен и неспокоен и от предните. Следобяда към 16ч. пак вдигна  светкавично 39, сложих Ефералган. Сега заспа нямаше Т. Не е ял като хората от петък. Яде половин супа от ДК днес, но заради увеличения брой пъпки реших да не е от нея. Направо ще лудна. Пак ли да го водя на лекар или е напълно нормално случващото и аз пак изпадам в паника. Не му е бита ваксината за шарките и допълнително се шашкам.  #Crazy

# 431
  • Berlin
Според мен си е за лекар, и то не личната. Трети ден, ако правилно чета, температура да не спада, и то въпреки лекарствата.... Аз, ако бях, и събота, и неделя щях да съм на прегледи.

# 432
  • София
abs, а на какъв специалист да го заведа? чувствам се безсилна и всичко би ми било полезно  Praynig

# 433
И ние вдигахме Т 4 дни (1 и 3м) преди 2 седмици, беше с много поддути венци и резултата дойде- 2 броя зъбчета. След около седмица и на сестра ми вдигна Т без други симптоми, но не знам вирус ли беше или при нас беше от зъбите. Наблюдавай и тази вечер и утре го заведи на лекар, да не се е задълбочило гърлото. 39.5 си е висока температура

# 434
  • София
До 5 мл. мисля, че се слага.

Благодаря много!!!

Дулси, за ринит ще стане идеално. Аз за алергичен ринит и бронхит го правя. За бронхит, ако се влоши кашлицата, се добавя и Вентолин.

Общи условия

Активация на акаунт