Отговори
# 90
Дано останеш доволна, сподели после моля  Simple Smile

# 91
Вършат ли работа тези кремчета за ухапано от насекоми на Бочко?
Аз мажа с фенистил , ама нали имал в него кортикостероиди и ми се ще да не го ползвам много.не см сигурна обаче тези билковите дали стават изобщо.

# 92
  • София
Вършат ли работа тези кремчета за ухапано от насекоми на Бочко?
Аз мажа с фенистил , ама нали имал в него кортикостероиди и ми се ще да не го ползвам много.не см сигурна обаче тези билковите дали стават изобщо.

На мен повече ми харесват на Bros, но и от Бочкото бях доволна - охлаждат и не позволяват да се зачерви.

# 93
Може и от него да вземем , просто се сетих само за Бочко.а иначе от аптека ли пак се закупува

# 94
Съвсем малките как ги пазите от комари?

# 95
  • София
Може и от него да вземем , просто се сетих само за Бочко.а иначе от аптека ли пак се закупува

От аптека или детските магазини

Лайт, аз пръсках лосиона върху дрешките, не директно върху кожата.

# 96
Аз мажа с бочко или с масло от Лавандула.А също тъка капвам по няколко капки Лавандула по дрешките и съм доволна.

# 97
  • Berlin
Големият има някаква раничка на горния венец, високо горе е, не при зъбите. Леко се белее, нещо като тъмна точица с бяло около нея, какво може да е? За първи път виждам такава раничка, че и в устата.

# 98
Афта? Заведи я при педиатъра, афтите се познават.

# 99
Здравейте,
Имам малко глупав въпрос Sad Малката е на годинка и един месец и почна изведнъж много силнпо да пищи от време на време като някои дни е нетърпимо. Период ли е ? чудя се данеби да я боли нещо че скоро и падна от по високо и се удаи от зад по главичката а също и зъбки ли знам ли чудя се случвало ли ви се е ?

# 100
здравейте,
търся един крем против подсичане, пишеше нещо на сръбски, оранжева кутия с таралежче... ползвала съм го преди време и беше много ефикасен, но сега не го откривам
ще съм много благодарна ако някой се сети за него  ooooh!

# 101
Аз се сещам за Павловича мас, но не знам каква е опаковката, не съм го ползвала

# 102
Здравейте искам да се консултирам и с вас.Отнася се за крачето на малката тя е на 6 месеца и лявото краче постоянно го криви на вътре от 2 -3 месеца е така.Погледна ни една жена от Карин дом,която се занимава с развитието на децата каза,че е добре да го види детски ортопед понеже не е специалист в тази област.Във Варна има 2ма такива и се чака много за час.Казах и на ЛЛ и каза,че не е проблем след като започне да ходи(в проходилка или самостоятелно не ми стана ясно)тогава, ако продължава да го криви да я заведа на ортопед.Вие имали ли сте такъв проблем и какво мислите?Има ли повод за притеснение?
И искам да попитам кога трябва да я сложа в проходилка старата ЛЛ каза в 6ти месец,а новия ни каза в 7ми. newsm78 И...съвсем се обърках.

# 103
Може и въобще да не се слага в проходилка, защото така му се объркват възприятията и не се научава после само детето да пази равновесие, понеже е свикнало да има опора отвсякъде. Аз съм му взела на сина ми walker, дървена количка https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRUGQngmidV … fVPRaXXUJhihcENry за бутане. Много се забавлява с нея.

# 104
Тя не трябвали да стои стабилно на краката си преди да и взема такава количка или поне да се предвижва като се държи за някъде?

Извинявам се имам и още един въпрос понеже от доста време не съм влизала във форума.Кога трябва да и заместя 3то хранене и кога и какво трябва да бъде то?За сега сме захранени със всички плодове и зеленчуци,които има на пазара в момента включително и каши.Сега започнахме да се захранваме с месо(телешко и пилешкото още не съм го пробвала).

Общи условия

Активация на акаунт