Отговори
# 285
Не зная на колко е твоето дете, но горе долу децата почват да се слюнчат и да пъхат всичко в уста доста по-рано, някъде към трети месец, като начало. Говоря ти, че така си поддържа близо месец, преди да избие някой зъб. Но най-добре е лекар да си го види, защото може и нещо друго да е.

# 286
Здравейте!Ние сме вече на 7 месеца.Вчера забелязах,че са ни избили 4 зъбчета от горе(мислех,че са само 2).Днес от сутринта не иска да се храни попарата в 10 почти не я изяде на обяд си изяде пюрето и сега след обяд пак не яде нищо и заспа.Притесняваме,че и вода не иска да пие, за цял ден смених само 1 памперс,а сутринта акото и беше зелено.Дали е настинала или е от зъбките?Няма нито хрема,нито кашлица нищо.

# 287
  • София
Не ми се е случвало подобно оцветяване на съдържанието на памперса при избиване на зъби.
За отказване на храна - да. При избиване на зъбите сина ми минаваше основно на течна храна (основно АМ).

# 288
При първите 2 зъбчета нямахме никакви проблеми.Преди 2 часа и мерих Т беше 37 преди час беше 37,6 дадох и панадол и в момента е 37,3.
Тя като е толкова голяма мога ли да и давам само АМ?Дали ще се засища.Гледам да и давам повече вода по принцип на ден пие между 150-180мл вода днес е изпила едва 60-70мл.

# 289
При първите 2 зъбчета нямахме никакви проблеми.Преди 2 часа и мерих Т беше 37 преди час беше 37,6 дадох и панадол и в момента е 37,3.
Тя като е толкова голяма мога ли да и давам само АМ?Дали ще се засища.Гледам да и давам повече вода по принцип на ден пие между 150-180мл вода днес е изпила едва 60-70мл.
Разбира се,че можеш да и даваш АМ,ако не иска друга храна,не е чак толкова голяма за да не я засища.А Панадол при Т по-ниска от от 38,5 не давам по препоръка на педито.

# 290
Разбира се,че можеш да и даваш АМ,ако не иска друга храна,не е чак толкова голяма за да не я засища.А Панадол при Т по-ниска от от 38,5 не давам по препоръка на педито.

Ами на нас ни казаха след всяка ваксина да и давам.А и не мога да я чакам да дигне толкова висока Т, че чак тогава да и дам.Днес беше добре явно е било от зъбките.

# 291
Racel, очакваме я в началото на септември, терминът ми е 07-ми  Flutter
Иначе си мисля,ако е топло ще й облекат само гащеризончето и пеленката. За всеки случай ще сложа и едно боди с къс ръкав. ( Много обичам меченца, май това ще е комплекта... )

# 292
Здравейте, искам да ви попитам дали когато слагат ваксини на бебетата, родителите трябва да ги държат. Когато слагаха първата ваксина им казах, че не мога да гледам игли и тем подобни и не искам да го държа аз, понеже се чувствам несигурна, е втория път ми казаха да си го държа аз - не можах да го удържа, но за късмет не се счупи иглата въпреки голямото мърдане. Почувствах се ужасно, но нямам ли право да не мога нещо? Не е ли тяхно задължение това, все пак си е медицинска интервенция? Съжалявам, ако въпросът ми не е за тук.

# 293
При нашата педиатърка ние си държим детето и по-точно таткото. Но така или иначе предпочитам ние да си го държим. Трябва да бъдеш силна! Успех!

# 294
При нас лекарят и мед. сестра държат детето и боцкат. Аз извръщам глава.
Сигурно са се нагледали на разтреперени и неадекватни майки, та затова така.

# 295
Еми според мен при такива разтреперани и неадекватни майки като мен по-добре те да го държат и ваксинират, нищо че ние сме неможещи и лоши майки, те като са по-смели, оправни и опитни, не е ли по-добре те да го правят?..

# 296
Извинявай, прозвуча като упрек към теб, а нямах това предвид. Peace

# 297
Щом като ти е неприятно да държиш бебето,докато го ваксинират,помоли някой близък да дойде с теб. ЗАщо се тормозиш?  Hug

# 298
Аз не сам страхлива, не ми пречи и винаги аз си го държа. Мъжът ми обаче припада от игли и стои настрани.  Joy За мен е по-добре аз да съм там и да ме вижда, когато  се случва всичко, за да е по-спокоен. Е, пак реве, като магаре, но аз съм по-спокойната май!  Grinning

# 299
Кажи им, че ти става лошо, нека ти влязат в положение и го държат те.

Общи условия

Активация на акаунт