Отговори
# 570
Лудетина, на моето бебе на 6 месеца с червено гърло предписаха Стодал и бързо му мина.

# 571
Здравейте!
Бебка е на 23 дни, забелязах,че по срамните й устни има няколко много мънички червени точици. При педи сме в понеделник, но се притеснявам. Мога ли да предприема нещо отсега?
Благодаря  Hug

# 572
Аз, като е сложа стои и понякога свършва работата, друг път не. Но не мога постоянно да е следя, след като се изпикае в гърнето я оставям без памперс и след 10 мин е мокра. Сега зимата, като сме вътре повече време ще се заема по-сериозно. Според мен, трябва да осъзнава какво прави и да си казва, но нз как ще стане

Peace Съгласна съм за това,че гърнето е тото на такава възраст.На мен комшийката ми каза,че щом започне стабилно да стои седнала (тоест 8-9месец) да я сложа за да свиква защото след това може и да не иска изобщо да сяда на гърне.Не смятам да я мъча просто искам да добие някакъв навик от сега.То и моето време е доста ограничено,но събота и неделя като съм по свободна мога да я издебна и да я пробвам през 1-1:30.Голям проблем е акането понеже я вършим тази работа докато спим  Mr. Green

# 573
  • Северозапада
На мен комшийката ми каза,че щом започне стабилно да стои седнала (тоест 8-9месец) да я сложа за да свиква защото след това може и да не иска изобщо да сяда на гърне.Не смятам да я мъча просто искам да добие някакъв навик от сега.
Дъщеря ми ползва гърне сутрин и акаше само там от 6-7 месечна и нямаше никакъв проблем, но когато навърши година и реших да я пробвам да сяда и през деня ми даде такъв отпор, а не е като да не знае какво е. Някои пъти сядаше, други не искаше и се дърпаше. Мисълта ми е, че не е изключено по някое време да ти откаже да го ползва, но това да не те тревожи. Въпреки, че гърне знае какво е от малка, памперса махнахме на около 2 години.

# 574
Лудетина, на моето бебе на 6 месеца с червено гърло предписаха Стодал и бързо му мина.

+1 Peace  Стодал наистина върши много хубава работа аз съм много доволна от това сиропче.Само,че ние го пихме 3 пъти за 9 месеца(2та пъти бронхит и единият заради червено гърло) и не знам дали ще има вече ефект организма и сигурно е привикнал вече.Надявам се и да не се налага да стигаме изобщо до сиропи Flutter

# 575
Как се познава дали почти 3мес. бебе, кърмаче има разстройство?
Аз доколкото знам акото на изключително кървеното бебе е нормално да е много течно

# 576
  • София

Става значително по-бистро и мирише лошо.

# 577
Момичета има ли проблем ако давам на детето си шунка? (1г и 4м)

# 578
  • София

Като цяло няма да му стане нищо, но бих ти препоръчала да избягваш солени и гъчкани с консерванти продукти - шунка, салами, деликатеси и тем подобни. Или най-малкото да минат термична обработка - в запечен сандвич, примерно.

# 579

Става значително по-бистро и мирише лошо.

Благодаря   bouquet

# 580

Като цяло няма да му стане нищо, но бих ти препоръчала да избягваш солени и гъчкани с консерванти продукти - шунка, салами, деликатеси и тем подобни. Или най-малкото да минат термична обработка - в запечен сандвич, примерно.
да точно какво да използвам за сандвич ме интересуваше  Peace

# 581
Мами, как да разбера дали детето преяжда? На 6 месеца сме, захраних през 4-ти месец и сега има 2 заместени хранения, в който стига до 250-300 гр. Каша или пюре. Притеснявам се дали не преяжда, това си е направо порция като за голям човек. Изклющително активен е и постоянно рита, търкаля се, не остава на едно място, но все пак не му ли е много?

# 582
На мен ми се вижда множко 300 грама за шест месечно бебе. Не повръща ли после?  Thinking Моя като преяде и си върне част от яденето.

# 583
Хах не, само в много редки случаи и то по-скоро плюе, иначе е спокоен, ака редовно. Бабата ме убеждава че като яде толкова много ще му се разшири стомаха( каквото и да значи).

# 584
Аз доколкото знам акото на изключително кървеното бебе е нормално да е много течно

То си е течно, но става доста по-начесто и има по-силен мириз.

Общи условия

Активация на акаунт