Кой какви сериали гледа? - Тема 13

• 63 172
  • 730
  •   1
Отговори
# 180
В БСГ не се набляга на фантастичния елемент, а на човешките отношения, имаше много задълбочени елементи свързани с политика дори и с икономика, бяха засегнати и доста философски въпроси.
Това в Старгейтовете го имаше, но не се задълбочаваха, ама хич, СГ-1 е класически тип военна фантастика. Атлантис по-скоро тип куест. Вселена микс от двете.

Стар Трек е абсолютната класика за мен, в него също се засягаха доста философски теми в различните издания, но се даваха и лесно смлени отговори, отново за разлика от БСГ.

Тфююю пак се сетих за Тера Нова, как чудно почна и как го омазаха веднагически

# 181
  • София

Стар Трек е абсолютната класика за мен,

Ше хейтна! Внимавай  Mr. Green

Именно. Опира до обичам-не обичам, а не до тъпо и остро, както и до "ама гледаме различни неща".

Тфююю пак се сетих за Тера Нова, как чудно почна и как го омазаха веднагически
За яд си е...

# 182
  • UK
Тъй де, ама ти твърдиш, че аз не съм забелязала логиката в Мъртвите, и затова не ми харесва. На много места липсва логика, не само там е така, просто така съчетани нещата правят сериала скучен за мен.

# 183
Стар Трек е абсолютната класика за мен,
Ше хейтна! Внимавай  Mr. Green

Стреляй  Mr. Green
готова съм на вратата  Whistling
Да се преместим в sci-fi-то? или тук продължаваме

# 184
  • София
Не бе, не твърдя. Просто моята логика пред екрана не се припокрива с логиката, която бих имала в случай на апокалипсис. По същия начин по една линия бих вървяла, живеейки на кораб след ядрена атака, по съвсем друг начин бих реагирала, ако някъде се образуват "врати" към други светове. На мен са ми интересни хората и техните реакции в ситуации, в оито не бих попаднала. Затова харесвам Синовете, затова харесвам Зомбитата и пр. ББ не ме запали - изобщо не искам да знам през какво минават болните от рак и как се борят. Та така.

# 185
  • UK
Искаш да кажеш, че ако виждаш, че на оградата се събират все повече зомбита, и че в един момент със сигурност ще я съборят, няма да тръгнеш да ги избиваш? Simple Smile

# 186
  • вятър в маслините, вятър над хребета
"Марко Поло" бях загледала преди време, сега се чудя него ли да продължавам или да наваксвам с изпуснатото от "Борджиите" Thinking Приятни са ми и двата сериала, но ен мога да реша кой точно ми се гледа повече.

# 187
Искаш да кажеш, че ако виждаш, че на оградата се събират все повече зомбита, и че в един момент със сигурност ще я съборят, няма да тръгнеш да ги избиваш? Simple Smile

Чакай сега, ти гледала ли си или не?
Естествено, че ги избиваха периодично.
Проблем става когато наведнъж се появят няколкостотин или няколко хиляди.
Или когато се намесеха други хора

# 188
  • София

А бе ако съм сама до оградата по-вероятно е да тупна на земята и да умръ от страх Simple Smile
Нелогично е, щото мога да се спася, ама... на!

# 189

Проблем става когато наведнъж се появят няколкостотин или няколко хиляди.

И върлуваше епидемия, всички бяха болни/умиращи/умрели или търсеха лекарства, та една Маги не можа да се справи. Peace

# 190
  • UK
Гледах. Чак накрая като станаха хиляди започнаха да ги избиват. В началото само ги гледаха и им се чудеха. Преди епидемията, преди Другите ( Simple Smile ), епизоди наред ги гледаха как се събират и даже обясняваха, че те така се събират, на групи, и че ще дойдат още. Две зомбита да има, ще отида и ще ги утрепя. И двеста да са, по едно на минута да убиваш, все ще свършат. Те ги оставиха да станат хиляди, а и наведнъж да са дошли, нали са зад оградата, не са в опасност, все петима човека има, които да не правят нищо, и да могат да отидат да поразчистят.

# 191
  • София
Джой,
Марко Поло си заслужава въпреки някои исторически своеволия. Визуално е красив и държи вниманието, стегнат е.  Simple Smile

Хюманс го препоръчвам.
На мен лично много ми хареса, а точно този тип жанр ми е любимия и в книгите и в сериалите/филми. Simple Smile

относно останалото.

Бойна звезда: Галактика - мега класика!! един от най-любимите ми сериали  bowuu

Старгейт - мега класика!  bowuu

Стар Трек - класика!

-

Зомбитата - мега класика!!  Twisted Evil

Троновете - култ ; ДиД - идиоти!

Брекинг Бад - мега класика ; вива Хайзенберг!  Twisted Evil
спинофа още не съм го гледал, но това лято ще да е.

# 192
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Джой,
Марко Поло си заслужава въпреки някои исторически своеволия. Визуално е красив и държи вниманието, стегнат е.  Simple Smile
Началните му кредити са най-красивите, които някога съм виждала smile3544.

"Сол" е много готин, няма да сбъркаш да го прослушаш.

# 193
  • Разпиляна във въображението
Защо аз си мисля, че оградата на затвора не падна заради зомбита, а защото дойде един, който искаше да го вземе? Така де, не зомбитата направиха пробив Thinking

# 194
  • UK
Напротив, зомбитата бяха. Бутнаха оградата една вечер тъкмо като се прибираха Андрю Линкълн (как му беше името) и неприятното хлапе.

Общи условия

Активация на акаунт