Новите ни козметични похождения 69

• 111 313
  • 724
  •   1
Отговори
# 525
# 526
# 527
# 528
Тъкмо днес писах в новия си блог за новата ми козметична придобивка.
Става въпрос за несесера за пътуване на Nuxe, който освен всичко друго е и много изгоден.
Горещо препоръчвам Hug

http://lovesunbeauty.blogspot.com/2015/08/nuxe-2015_6.html

# 529
  • гр. София
Morphe ES65 - BRICK

Morphe ES56 - REDHEAD

Morphe M508 - SMUDGER 

Morphe G27 - PENCIL CREASE

Morphe M412 - DELUXE POINTED BLENDER

Morphe M560 - DETAIL CREASE 

Morphe M411 - POINTED BLENDER 

Morphe M433 - PRO FIRM BLENDING FLUFF

Morphe E17 - CREASE PRECISION BLENDER

Morphe M324 - PRO ANGLE BLENDER

Morphe M501 - PRO POINTED BLENDER

# 530
# 531
LoveSunBeauty,

Прочетох коментара ти в блога за несесера за път на Nuxe, хареса ми. От къде си закупи комплекта?

# 532
  • София
Четките на Шоколадчето, апропо- Честито!, ме подсещат да питам, момичетата, които живеят в Щатите, продават ли се някъде? Магазин?

Последна редакция: пт, 07 авг 2015, 22:01 от kopche

# 533
LoveSunBeauty,

Прочетох коментара ти в блога за несесера за път на Nuxe, хареса ми. От къде си закупи комплекта?
Здрасти Теди.
Радвам се, че публикацията ми ти е харесала. Hug
Несесера за пътуване закупих от аптека Санита,  би трябвало да ги има в по-големите аптеки като Ремедиум или Санита, или във всички такива, в които присъства медицинска козметика Simple Smile
Като във всяка аптека цените на медицинската козметика са различни, така, че като нищо може да го откриеш и на по-добра цена, поне аз забелязвам огромни вариации в цените  на различни продукти в различните аптеки. Simple Smile
Например един слънцезащитен крем  на Виши в една  денонощна аптека открих за 50 лв., в друга го предлагаха за 29/В Мол/, а в трета на Кауфланд за 20лв., което си е страхотна разлика и е хубаво да обърнем внимание . Simple Smile

Последна редакция: сб, 08 авг 2015, 04:03 от LoveSunBeauty

# 534
  • Berlin
От 20 до 50 има огромна разлика, кой е този крем?

# 535
От 20 до 50 има огромна разлика, кой е този крем?
Да определено е сериозна разликата.
Кремът е Vichy Ideal Soleil brozne 50- пробвах мостра, много ми хареса как ухае, но все още не съм го закупила, тъй като имам още доста от моите. Обясниха ми, че всяка аптека определя колко надценка да си сложи.
Всичко хубаво, но бях останала с впечатление, че струва 50 лв., случайно го зърнах в аптека в мола за 29 на "промоция", а като си купувах лекарства от кауфландската аптека, открих че го предлагат за 20.  #Crazy Което е хубаво, но е хубаво и  да проверим на няколко места, когато правим покупки на аптечна козметика. Преди си мислех, че цените са фиксирани на всякъде..

# 536
# 537
  • USA, Steak State
Мисля, че Морфи нямат физически магазини. Само онлайн. Но не съм 100% сигурна. Лично аз не съм пазарувала от марката и ще чакам нашенско мнение от Шоки за качеството на четките и сенките.

# 538
  • гр. София
Само М501 за хайлайтер пробвах и съм влюбена. По-мъничка е от тази на Зоева и съответно много по-прецизна в нанасянето и блендването.

# 539
  • София
TheBlackWidow, ти ми беше точно надеждата! Hug Flutter
Жалко. Мислех, че ще мога да ги видя на живо и избирам на воля! Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт