Отговори
# 585
Здравейте мами,
Честито бебче на Squill. Да сте живи и здрави! Само хубави емоции!

Привет,

Мен пък днес ми е едно такова криво и аз не знам защо. Чакам да дойде заветната 37ма седмица, че да изляза малко на разходка. Тогава сигурно ще ми се повдигне малко настроението  Simple Smile Хубавото е че сега ММ е поел готвенето и се справя учудващо добре  Simple Smile много обичам да готвя та го бях поразглезила малко  Rolling Eyes
Orangina ние с теб май сме на най-строг домашен режим. Такава депресия ме обхваща понякога Sad. Моето семейство са далече, нямам приятели тук все още, а ММ много работи и учи, та съм си сама почти през цялото време. Свекърва ми тази седмица идва да ми готви, да ми чисти. Много съм и благодарна! И аз съм решила до 37 седмица да не щтъкам много много. Благородно завиждам на мамите, които могат да си вършат домакинската работа и да не ограничават разходките. Но да погледнем нещата от положителната страна-кога друг път ще ни се отдаде случай да се належим наволя Simple Smile>
 Ох, снощи и аз имах тежка нощ. Едни кисилини ужасни, имах чувството че гръдният ми кош изгаря. Мислех си и температура че имам и 4 пъти я мерих, но за щастие нямах. Сега съм като ранен самолет.
 Ама да разкажа за прегледа. Беше по-позитивен. Шийката ми се е повлияла от прогестерона и се е удължила с 4 мм. На мен ми се струва малко невъзможна тази работа, ама щом казват  newsm78.
 Но бебка е решила че ще си остава с краката надолу. Така удобно се е настанила, даже се усмихваше сладко Simple Smile. Сега чакаме да се обърне.
 Ходихме на обиколка на болницата. Много ми хареса. Оказа се, че багаж за болницата не ми трябва, защото те осигуряват всичко за мен и бебето, но аз ще си взема някои нещица, за да се чувствам удобно. Ако всичко е нормално, бебка ще е при мен от самото раждане. И таткото може да остане.
 Ами това е от мен! Хубав ден!

# 586
  • Дупница
Squillчестито бебче,да расте живо и здраво,да ви носи само радост   bouquet

# 587
Ураа, още едно бебе, честито да ви е жив и здрав юнака и много, много радости занапред!   bouquet  bouquet

# 588
Честито на мама Squill! Да е жив и здрав!

Мечтичка, тази вечер е твоя!  Heart Eyes

Аз днес бях на ЖК и имаме дебело бебе! С огромни бузи, много пуФкаво! Близо 3 кила има няма, термина ми е на 11.08, а то расте с по 500гр на всеки 10 дни! Не ми се мисли от куде ще излиза...  Crazy. Иначе е главично, но не е слязло в малкия таз Simple Smile Та това е от мен Simple Smile

# 589
Привет на всички бъдещи мами !
Скоро ви намерих и ви чета тайно Simple Smile но днес реших, че е крайно време да се запиша и аз.
Моят термин е 22 август, но все си мисля, че по - раничко ще се появи малчо.
Поздрави от нас Simple Smile
Здравей, моят термин е 22 август и мен ме човърка нещо, че ще Родя по рано.
Иначе сърцето ми напоследък бие като полудяло и все въздух не ми стига. Но аз не се сп ирам - готвя си, чистя си, разходкк си правя. В понеделник съм на преглед и нямам тръпка да разбера как вървят нещата. Моята бебка последният път все още не се бе завъртяла, а на мен така ми се ще да си родя нормално

# 590
Zlato85, по принцип гледам да не се оплаквам, защото знам че има много мами, които са в това положение в продължение на месеци, но някои дни си ми е такова странно настроението  Wink . Аз съм се отдала на почивка от 2 седмици и за радост ми остава още една докато бебето вече се води доносено, така че тогава ще му отпусна малко края. Ако вече не съм родила разбира се  Rolling Eyes

Мога да кажа, че си карам една доста лека бременност. Имаше малко притеснения в началото, но за радост всичко е наред  Simple Smile Изкарах си 8 месеца в движение. Всеки ден ходех на уроци, участвах и в няколко организации, спортувах и си вършех домакинска работа. И моето семейство е далече, имам вече малко приятели тук, но кой работи, кой е на почивка... и така  Simple Smile И аз като теб съм сама по цял ден и това ме дразни, защото ми липсват социалните контакти. Гледам да не мрънкам много на ММ, защото той горкия след работа трябва да почисти, сготви, изпере и напазарува и не му остава време за нищо  Sad В крайна сметка, ако си бях почивала повече може би сега щеше да е по-добро положението, но няма смисъл да го мисля това  Simple Smile

Алтимира, добре дошла  Hug

Диана, какво по-хубаво от големи бузки за щипане  Heart Eyes Аз на моето така и не му видях лицето, защото винаги се криеше, но много ми се иска да е дундесто  Laughing

# 591
Честит ни Калоян група. Нямам търпение да ни разкажеш как така ни изненада всички, момчето нямало тръпкстръпка да види мама и тате

# 592
  • Пловдив
Момичета, бебетата са вече 5. Една от мамите се похвали във ФБ. Simple Smile

# 593
[quote author=Алтимира link=topic=855272.msg31195115#msg311951
Здравей, моят термин е 22 август и мен ме човърка нещо, че ще Родя по рано.
Иначе сърцето ми напоследък бие като полудяло и все въздух не ми стига. Но аз не се сп ирам - готвя си, чистя си, разходкк си правя. В понеделник съм на преглед и нямам тръпка да разбера как вървят нещата. Моята бебка последният път все още не се бе завъртяла, а на мен така ми се ще да си родя нормално

[/quote
Ох, и мен ме мъчи същото. Като ми се разтупа сърцето и въздух не мога да си взема, но това е от вълнение Simple Smile
И аз си върша домакинската работа .. Е малко по - трудно - на малчо дрешките седнала ги гладих, че то тоз корем огромен вече !
И при мен бебе се врътна седалищно мин. месец, а аз като съм се запънала, че ще раждам нормално и това е. Надявам се да се завърти пак. Аз на 16 съм на преглед и нямам търпение да видя до къде сме го докарали, защото господина върви с две седмици напред.
Да разкажеш как е минал твоя преглед Simple Smile

# 594
Squill, честито бебче. Много хубаво име сте избрали!
Ама наистина всички ни тресат хормоните здраво. При мен в офиса е заето от месец. И докато трябваше да почивам и да работя няколко дни от вкъщи, съм на работа всеки ден по 12-13 и това ми идва в повече физически. Изнервена съм, но нямам сили да се карам, иначе много ми се иска да навикам някой.
И ние сме се заканили да наваксваме след като се роди бебето, но не ми е много ясно как ще стане. Мен не ме плаши раждането, а как ще се нагласим тримата.  Досега с ММ сме залепени един за друг и сме свикнали цялото ни внимание да е за нас си. Страх ме е да не се отдалечим и да не започнем да се караме. Утре ще го водя в Спа център за масаж и после ще му обърна нужното внимание.
zlato85, аз съм на прогестерон от 16та седмица. И при мен помогна да се удължи шийката. До 36та седмица ще го слагам.

Момичета, давайте предложения за заглавие на нова тема. И аз изгубих бройката на колко бебета си имаме.

# 595
Аууу, разкош, честито ни бебе Калоян и честито другото бебе дето още незнам чие е  Laughing (нали не влизам във Фейсбук...)
Бамбуча, тук съм бе душко, ама все навън, или с малката се занимавам...сега ги поизпратих малко с таткото на почивка и тия дни имам повече време за мене си и моите си неща  Wink ми да, ще видиш какво е някой да ти обзема ежедневието  Hug

Наде  Heart Eyes

# 596
  • София
Четете първа страница Simple Smile Който се е идентифицирал с ник е добавен с бебе Wink

# 597
Ох...може и аз да се включа...приеха ме с разкритие и контракцции...дано удържа фронта Sad((

# 598
  • София
Иви, стиснати палци!

# 599
  • София
Честито за бебе Калоян, юнак голям, блазе на мама му за което!

uBu, ти ли ще си следващата изненада?  Simple Smile

Аз днес бях на работа, за да предоставя 45-дневния болничен лист. Уверих се, че наистина ме водят по майчинство в указателя, като са ми махнали дори телефонните номера - ами не е коректно.

Коремът ми е огромен, всява напрежение, като го видят. Изглеждам като преносила. От вчера гледам, че глезените са ми подути - за първи път ми е и изглеждам смешно. Поне не ме боли.

Ако не съм изнервена и разстроена, спя отлично. Мъчи ме единствено това, че не съм решила къде ще раждам ... Бебето си е главично, но все още има много място в корема и си обикаля. Шутовете са силни и разтърсващи - откъде такава сила в едно 2-килограмово същество!  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт