Бъдещи осмокласници-тема 69

• 66 221
  • 938
  •   1
Отговори
# 855
  • София
Най-добрият приятел на дъщеря ми е приет в училището, в което иска да учи. Проблемът е, че майка му има приятелка ясновидка и тя е казала, че ще го приемат на 3то класиране в друго училище (с много по-висок бал)... и не са записали детето, а сега си губи и мястото.. Хората все още продължават да ме изумяват  ooooh! Rolling Eyes
ooooh!  Друг вид специалист ѝ трябва на майката.

Още преди няколко години го пуснах на гости с преспиване, но не бяха сами. А и с родителите сме семейни приятели.
На тяхната възраст обаче нас ни пускаха да нощуваме при приятел, когато възрастните отсъстват. Не рядко се събирахме по три-четири приятелки и бъбрехме до зори.

# 856
  • Пловдив
Не му е висок балът, около 23. А училището е ПГТ "Гоце Делчев". Но момчето харесва автомобили и иска да се занимава с това. Мъчно ми е, защото е наистина свястно дете. И не, нямат връзки. Просто майката не взима каквито и да е решения (било то лични или професионални) без да се посъветва с "ясновидката"  Confused Въпросната госпожа е казала, че на 3то ще го приемат в Строителния Техникум, а там най-ниският бал е 26, доколкото видях.

# 857
  • Пловдив
РИО-Пловдив обяви свободните места

http://www.riobg.com/news/read/id/1224

tan4ik, има места в строителния, може пък ясновидката да познае.  Joy

# 858
  • Варна
И РИО-Варна ги обяви. Гледам има 1 място в Първа с Английски.

МГ са си обявили учениците, ама Първа се бави, явно за тях разпоредбите не важат.

Тази  майка с ясновидката изби рибата направо. #Crazy

# 859
РИО-Пловдив обяви свободните места

http://www.riobg.com/news/read/id/1224

И в ПГТ "Гоце Делчев" има три места. Момчето ще си намери място. Късмет му желая!

За София-град излязоха ли свободните места за трето класиране?

# 860
http://www.rio-sofia-grad.com/web_folders/appl_files/2015_docs/s … ta_3klasirane.pdf

Последна редакция: чт, 09 юли 2015, 15:36 от ♥ HAPPY ♥

# 861
  • Пловдив

Хахах dundi73, кой знае. В конкретния случай се надявам да е права  Mr. Green  иначе не мен лично ще ми е много болно за детето.

# 862
За София-град излязоха ли свободните места за трето класиране?
Да.

Има тук таме по 1-2 места - СМГ, 91, 73, 1 и 2 английска, 164 и т.н.

Успех на рискуващите!

# 863
Има доста добри свободни места за момчета в Пловдив. tan4ik, има голяма вероятност ясновидката да познае Peace

# 864
Дайте линк за свободните места в София?

# 865
Дано, защото ми стана жал за детето.

# 866
# 867
  • Пловдив
Има доста добри свободни места за момчета в Пловдив. tan4ik, има голяма вероятност ясновидката да познае Peace

Ако тя познае, отивам да си направя "абонамент" при нея  Mr. Green Joy

# 868
Момичета, имат ли значение в трето класиране местата за момчета и момичета или не?

# 869
Момичета, имат ли значение в трето класиране местата за момчета и момичета или не?

Би трябвало иначе, защо ще ги обявяват разделено !

Общи условия

Активация на акаунт