Съмишленици за отслабване - 2 част

• 30 994
  • 807
  •   1
Отговори
# 420
Ужас,хората от такова ядене слабеят,а ние дебелеем smile3514
За съжаление само глад бачка при мен #Puppy dog
явно и при мен #2gunfire нямам избор, освен да гладувам Cry поставила съм си за цел тази седмица да стана 66, но идея си нямам как да го направя #Crazy
аз много се надявам на 67 тази седмица Praynig,но не искам да се заричам,че като се заинати тоя кантар Confused

# 421
ако другия понеделник кантара ми сочи 55 или надолу ще скачам до небето.....много искам да ги сваля най-накрая тия кг...като се сетя колко слаба и хубава бях и сега с тия сланини #2gunfire

# 422
И аз следващия понеделник се надявам кантара да показва 55кг.

# 423
супер...така ти ако си отслабнала повече от мен ще има  #2gunfire ама за мен....bebche05 ти от колко тръгваш?..аз от 58

# 424
От 57.5кг.

# 425
Айде успех на всички в начинанията и постигане на поставените за седмицата цели.

# 426
мерси-от мое име:) иначе и лунната ако успея да направя ще е супер....тя нали беше от четвъртък вечерта до петък вечерта?....аз съм горда поне с това че 4 дни не съм яла шоколад или хляб въпреки че вкъщи е пълно с вкусотии....но си обещавам ако стана 55 другата седмица отивам в НЕДЕЛЯ и изяждам света:).....и после минавам през магазин за закуски и там си хапвам каквото ми грабне окото...

# 427
а не бързай  да се тъпчиш много да няма после  smile3538
карай по полека хапни по малко от всичко което искаш но по мъничко.

# 428
мерси-от мое име:) иначе и лунната ако успея да направя ще е супер....тя нали беше от четвъртък вечерта до петък вечерта?....аз съм горда поне с това че 4 дни не съм яла шоколад или хляб въпреки че вкъщи е пълно с вкусотии....но си обещавам ако стана 55 другата седмица отивам в НЕДЕЛЯ и изяждам света:).....и после минавам през магазин за закуски и там си хапвам каквото ми грабне окото...
Стига де,за какво е бил тоя труд ако почнеш да се тъпчеш после,пак ще си качиш килцата.По-разумно WinkИ на мен ми се иска да хапна като хората,ама няма Shocked

# 429
аз няма да започна системно да се тъпча..еднократно:)-колкото да си задоволя капризите на 15-ишно бебе:)

# 430
Дори да не е системно пак ограничи количеството.

# 431
е то ясно тва.....аз да стана 55 кг пък после лесно.....воля за хляб и сладко имам-не е страшно.....мине ли 3 ден и вече всичко е ок....

# 432
И аз следващия понеделник се надявам кантара да показва 55кг.
Ох какви килограми, аз до края на седмицата ако стана 75 кг, ще си удраря гъза в тавана /извинявам се за грубия израз, но е така/ Joy

# 433
е нали всички сме чели че всичко си зависи от структурата.....а и на моите години едва ли си била 58(в момента) иначе 60 килограмово слонче.....

# 434
Здравейте момичета  Hug
аз днес доста късничко се включвам,но нямаше как  Rolling Eyes
иначе диетката върви...само че преди час хапнах 1 домат с малко хляб Embarassed вместо ориз и чай  Rolling Eyes...че ми дойде най-после и организма си искаше плюскане...ама поне беше малко де...
как само се самоуспокоявам  hahaha  hahaha  hahaha
аз пък ако видя в петък 6-цата отпред не гъза в тавана а незнам кое ще си ударя  Joy
ще се преборим-няма къде да ходим..иначе от миналата седмица до вчера обиколките са с по -1см , но само в гърди и талия  Cry

luni4ka, bebche05  успех на вас...даже и по 54 ви желая   bouquet
а ние от по-тежката категория да видим до къде ще я докараме...пожелавам на всички с по едни 3-4 кг надолу   bouquet   bouquet   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт