Декемврийче покажи се, момче ли си или момиче

• 44 531
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
И на мен ми дават болничен без проблем, ходя на нещо като комисия, където една лекарка за секунди поглежда бебето и после ти дават болничния, който е готов написан. Не са ме карали заради болничните да ме приемат, нито ми искат пари  Peace Това е в Майчин дом (София).
 viaratodorova, аз ти писах вчера във фейсбук, но не съм получила покана за група  newsm78 Така ли става (ти ще ми пратиш покана за тази група) или аз нещо не съм разбрала? Или може просто да не си имала време  Blush
Хубав ден и весел празник, ако имаме в темата празнуващи!
Seti Beti изпратих ти съобщение.Ако нещо не си го получила пиши ми.

# 631
Здравейте момичета!
Ние преди малко се върнахме от море. Както си и мислех, двама се върнахме с вирус. Малкия е с упорита кашлица, а мен днес сутринта ме почна гърло. Сега ще се мъчим с домашни хитринки и дано нещата се стабилизират. Иначе си изкарахме добре и времето беше хубаво, но завърши не толкова добре.
Аз също нямам facebook. Ще пиша тук, а и надничам в съседните теми Simple Smile
Количка мисля да купя след НГ. Тогава ще са излезли и новите модели Simple Smile

# 632
  • Пловдив
Здравейте момичета!
Ние преди малко се върнахме от море. Както си и мислех, двама се върнахме с вирус. Малкия е с упорита кашлица, а мен днес сутринта ме почна гърло. Сега ще се мъчим с домашни хитринки и дано нещата се стабилизират. Иначе си изкарахме добре и времето беше хубаво, но завърши не толкова добре.
Аз също нямам facebook. Ще пиша тук, а и надничам в съседните теми Simple Smile
Количка мисля да купя след НГ. Тогава ще са излезли и новите модели Simple Smile

Стискам палци да се излекуване бързо и само с домашни илачи   Simple Smile!

# 633
  • Italia
Здравейте декемврийски коремчета.  Heart Eyes
Отдавна не съм писала тук и не съм чела( сега ще наваксвам). От 1ви август съм в БГ, покрай сватби, приятели, почивка, не ми остана време да следя темата.
Надявам се всички да се чувствате добре, бебчетата да растат здравички и щастливи.   preggo
Ние сме добре, на  прегледа преди 3 дни, бебка се чувстваше прекрасно, беше пораснала с 200 гр и 4 см за 2 седмици, сега тежи 600гр. и е 29 см в 23+2 г.с ♡
С покупките ще започна към краят на септември-октомври, че имаме нов дом да обзавеждаме първо .Simple Smile Тогава ще имам много въпроси към по опитните, относно накои покупки за бебка.Simple Smile
Лека и спокойна неделна вечер и едно огромно гуш за коремчетата.  Hug

# 634
  • Русе
Здравейте и от мен   Hug
   И аз тези дни съм скапана. И ние взехме по голям апартамент и съм луднала от ремонти  Crazy . Много се радвах че се разширяваме,но в момента ми идва малко в повече.Добре че има къде да живеем докато нагласим апартамента ,че инъче съвсем щях да психясам.Вече съм на ръба да зарежа всичко и да оставя ремонтитета за догодина,но в една стая не си представям с бебе и първокласник какво ще бъде.

# 635
Момичета, казвайте какво да правя, че детето с хапчета се оправи, но аз все още съм с ужасни болки в гърлото! Трябва ми лечение, не облекчение.
SUNI_22, при ремонти е така, но после ти е едно хубаво и приятно, виждаш как всичко си е заслужавало нервите.

# 636
  • Стара Загора
Здравейте момичета! Ние ходихме на моренце за няколко дни и не съм се включвала, само ви четях през телефона Simple Smile  avramovska_87 аз в 4 месец бях с ужасни болки в гърлото 1 седмица, неможех да преглъщам нищо нито да се храня..абе страшна работа, та тогава доки ми каза да смуча тантум верде или хербитусин, но не ми помогнаха, в крайна сметка ми изписа Биопарокс спрей за гърлото и хексалгин течен за температурата, че аз бях и с температура 4 дни. Не те съветвам да ги вземаш, че се оказаха не толкова безвредни. При всички положения се посъветвай с лекаря си. Дано по-бързо се оправиш, че е много неприятно.
А и аз да попитам на кой да изпратя покана във фейса, за да ме добави към групата там?

# 637
  • Пловдив
Аврамовска,аз в къщи лекувам гърло с изварен компрес.Винаги действа безотказно.Дори гнойна ангина изцелявам с него.Трябва изварата да е 1 пръст и да обхваща хубаво гърлото,слага се в марля и не трябва да има пряк контакт с кожата.Действието е 8 часа.

# 638
Момичета, казвайте какво да правя, че детето с хапчета се оправи, но аз все още съм с ужасни болки в гърлото! Трябва ми лечение, не облекчение.
SUNI_22, при ремонти е така, но после ти е едно хубаво и приятно, виждаш как всичко си е заслужавало нервите.

Аз бях с болно гърло в третия месец. Спаси ме спрей за гърло Фитолор. Той е изцяло на билкова основа.

# 639
Аврамовска на мен когато бях болна и с хрема и гърло,много ми помогна това което ми казаха момичетата.Само хомеопатия.За гърло ТОНЗИЛОТРЕН,и шуслерови соли 3,4,8.Взимах от едното 3таб. сутрин от другото 3таб.на обяд и от третия номер 3таб.вечер.Много бързо се оправих и поне са безвредни.

# 640
  • софия
Здравейте. От известно време ви чета, но бих искала да се включа официално. Термина ми е на 02.12. Втора бременност. Имам едно момче на 4г. и по този повод  искам да попитам мамите с деца как ги подготвяте за появата на братче/сестриче? Моят син е доста чуствителен (рак е) и е много привързан и ревнив към мен. Притеснявам се как ще реагира и ми се иска да знам и аз как да направя така, че промените да не му се отразят негативно. Ако знаете някоя добра книга със съвети в тази посока ще се радвам да споделите.
п.с. може ли да ми кажете как да се включа и във ФБ групата?

# 641
Здравейте и от мен!
Как сте? Не съм писала от много време, че преживях малко неприятности и бях в болницата, но сега всичко е наред. Днес сме на консултация - бебо си е упорит и вече си рита доста често, та дори снощи, за първи път си и похълцваше Simple Smile Вие усетихте ли вашите бебовци-хълцането им Simple Smile Чувството е приятно много ...

# 642
  • Кърджали
Аз не правя но специално за да подготвям каката. Тя беше първата на която казахме за бебето, гледам да е чадт от очакването.  Говорим много, повтаряме колко много ще я обича бебето. На нея първо казахме пола, името. Ще я включвам в избирането на дрешки и други неща. Общо взето, всичко е нормално. Някъде до година преди да забременевя изпадаше в ужас дори и от думата бебе, та очаквах да реагира с някакъв бунт. Но радостта и бе огромна.  Не очаквам ревността да ни се размине. Но надявам се да съумеем да и обръщаме подобаващо внимание, да я включвам в грижите за бебо, а и ще си ходи на градина (нямам никакво намерение да я спирам). Книги не мога да ти препоръчвам, разчитам на интуицията си.
А за групата мисля че трябваше да пишеш на viaratodorova.

# 643
Момичета, аз съм по-добре. Взех си един спрей с прополис и невен. Взимам заедно с Тонзилотрен, които и аз смятам, че не помагат много. Спрея свърши добра работа и тази нощ спах добре.
Баткото и ние го включваме в разни неща. Дори той предложи три имена, а ние се спряхме на едно от тях. Показвам му снимки от ултразвука, а и неговите пазя. Говоря му и се надявам да не е ревността голяма и страшна.

# 644
  • Пловдив
Добре дошла,Алесундри Grinning!
Аврамовска,радвам се за теб  Heart Eyes!
Относно баткото,това бебе е дългочакано от него и е на върха на щастието.Само дано всичко е наред и то да се роди живо и здраво (имам проблемна бременност).Иначе му обясняваме колко ще има нужда от грижи и помощ то,защото не може да се справя само.Говорим си за грижите,които сме полагали към баткото,когато е бил и той бебе,за да знае че и той самия е преминал през това.Не че не очакввам изненади,имайки в предвид голямата ревност,която изпитва синът ми към нас  ooooh!.Общо взето разчитам на разговори и на представяне на истината.
Имам позната,която подходи много погрешно,като обясняваше на голямото си дете колко ще е прекрасно,когато се роди бебето.Едва ли не още от раждането ще си играят двамата и ще се забавляват.После имаха страшни проблеми с баткото  Crazy.
Аз казвам всички проблеми,които могат да възникнат.Нека е подготвен.

Общи условия

Активация на акаунт