Декемврийче покажи се, момче ли си или момиче

• 44 517
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Ооо, нека ритата дребчовците Simple Smile
Имаме ли група във фейса  newsm78 да съм я пропуснала  newsm78
toito, пиши на viaratodorova във ФБ. Там има повече динамика.
Не съм виждала нашата бисквитка цял месец, но днес съм на преглед и вече нямам търпение Laughing
Откакто я усещам съм много по-спокойна. Днес на обед пак си контактувах с нея- аз я галя- тя ме подритва и е толкова хубавооо Heart Eyes
Да питам- има тензухени, бархетни и муселинови пелени- коя за какво се използва?

# 661
Здравейте мацки Hug
Аз с този фб съвсем забравих тука форума,а уж тук ми беше по-удобно да пиша Mr. Green
Аз по принцип за друго не ползвам фейса ,само за групичката ни.
Да се похваля днес си направих първите покупки.Бодинца в розево Heart Eyes,има толкова красиви неща за момиченце и така ми се купуваааа. Laughing
Харесах си и количка,но ще я търся по складовете,че в магазина ми се стори скъпа.Не записах дори модела Confused
kelty,аз с батко съм ползвала тензухени още от мен като бебе,но сега да ме питаш за какво съм ги ползвала не мога да се сетя,а беше преди 5 г само Crazy.Сега все едно ще имам първо бебе не второ,нищо не помня Laughing

# 662
Здравейте мами!  Да се запиша и аз при вас с термин 25.12.15 Това ми е втора бременност и щъркела пак ни донесе сини гащи Simple Smile

# 663
Здравейте и от мен Simple Smile
аз до сега само ви четях, но май е време да се и запиша.
Аз съм на 30 г. от София. Това ми е трета бременност и първа успешна, която се надявам да е така докрай. Чакам мъж някъде около 21.12.
Тъй като не сте вече толкова активни тук ще се радвам да ме включите във фейсбук групата Simple Smile

# 664
Добре дошли на teddytoi и j_to  bouquet
Вчера на прегледа нашата бисквитка си показа всичко (тати беше възхитен Heart Eyes) и всичко
е наред Praynig
Най-накрая и при нас се разхлади и краката ми отново имат нормални размери Grinning
Усмихнат и ползотворен ден на всички newsm51

# 665
Добро утро и Добре дошли  момичета.Как сте с киселините,аз имам ужасни киселини предимно вечер спасяваме до някъде газираната вода,но от ден на ден стават все по гадни  Sad

# 666
Добре дошли на новите мами, колкое хубаво, че се увеличаваме постоянно  Hug

Поправям се с по-ранния пост - объркала съм пелените с хавлийките Simple Smile
Тензухените хавлии, че ги препоръчват след баня за подсушаване на бебето. С хавлиените не попивало добре и ако тръгнеш да търкаш малко по силно бебенцето, може да му се зачерви кожата. Това го чух в училището за бременни на 9 месеца миналата седмица. Препоръчаха да се ползват и двечките, но първо тензухената, после с хавлийката да го затопли докато го облечем.

И днес за първи път да ме осени музата за ново заглавие на тема:

"Златна есен се задава, ДЕКЕМВРИйчето все по-нетърпеливо става."

Приятен уикенд на всички коремчета и да се пазите Simple Smile

Последна редакция: пт, 21 авг 2015, 10:32 от Бонбони

# 667
Хм, като ви чета всички колко оплаквания имате аз май съм голяма късметлийка Grinning НИкога не съм имала киселини даже не знам какво е Simple Smile И краката не ми се подуват, абе въобще доста добре се чувствам и спя прекрасно (засега). Само от 4-5 дни ме боли малко кръстта, но предполагам, че е от федербала който леко си позволих да играя миналата седмица за кратко, но много ми се играеше Simple Smile

Желая на всички по-малко неразположения и повече прекрасни моменти Simple Smile.

# 668
  • Русе
Добро утро и Добре дошли  момичета.Как сте с киселините,аз имам ужасни киселини предимно вечер спасяваме до някъде газираната вода,но от ден на ден стават все по гадни  Sad
  Аз забелязах,че ми се появяват киселини когато се увлека с хапването. С предната бременност и аз бях постоянно на газирана вода с лимон. Сега гледам да хапвам по- малко и начесто( за сега помага).Също ми се появяват като смеся мн различни храни( то така и количеството се увеличава  Embarassed )

# 669
  Аз забелязах,че ми се появяват киселини когато се увлека с хапването. С предната бременност и аз бях постоянно на газирана вода с лимон. Сега гледам да хапвам по- малко и начесто( за сега помага).Също ми се появяват като смеся мн различни храни( то така и количеството се увеличава  Embarassed )
Ами аз напоследък нямам много апетит,хапвам,но по малко и не е на често,чувствам глад,но докато измисля какво ми се яде минава време  Laughing.Но ще пробвам да ям по-малко и на често може пък да ми помогне   bouquet

# 670
Аз забелязах, че киселини имам от разни закуски. Мисля вече да не ям, но сутрин се чудя какво да закусвам и понякога посягам към баничка с боза Simple Smile

# 671
Мамчета, спортувате ли и какво? Аз от четвъртия месец ходя на йога за бременни. Чувствам е страхотно и винаги след практика съм пълна с енергия. Препоръчвам, който не е опитвал, да си направи експеримента да отиде поне веднъж.

# 672
Може ли и аз да се присъединя към фейсбук групата.

# 673
ако искаш ми прати покана във Фейсбук и ще те добавя

# 674
Момичета от няколко дни не съм спала умирам от болки в ръцете и най вече пръстите. Нощно време е кошмар дали ми се събират 3_4 ч сън.Доктора ми каза да пия магнерот но и той не ми помага.Търкам си ръцете с оцет мажа с диклак дори и в камерата ги държа за да ми олекне болкта ефект няма!Моля ви ако някой има някоя бабин рецепта за изтръпнали пръсти да сподели защото ме избива вече на лудост!

Общи условия

Активация на акаунт