Декемврийче покажи се, момче ли си или момиче

• 44 513
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • Русе
Момичета от няколко дни не съм спала умирам от болки в ръцете и най вече пръстите. Нощно време е кошмар дали ми се събират 3_4 ч сън.Доктора ми каза да пия магнерот но и той не ми помага.Търкам си ръцете с оцет мажа с диклак дори и в камерата ги държа за да ми олекне болкта ефект няма!Моля ви ако някой има някоя бабин рецепта за изтръпнали пръсти да сподели защото ме избива вече на лудост!
  Пробвай да ги обливаш със студена вода и веднага след това с топла( колкото горещо можеш да търпиш) . Това раздвижва кръвта,на мен ми помага.

# 676
  • Добрич
sofiq119-забрави оцета.Не е полезен.Разгражда костите след многократна употреба.Знам го от ортопед.Моята баба си го мажеше на коленете.Ортопеда като разбра няма да ти казвам що думи издума.

# 677
Момичета от няколко ди не съм спала умирам от болки в ръцете и най вече пръстите. Нощно време е кошмар дали ми се събират 3_4 ч сън.Доктора ми каза да пия магнерот но и той не ми помага.Търкам си ръцете с оцет мажа с диклак дори и в камерата ги държа за да ми олекне болкта ефект няма!Моля ви ако някой има някоя бабин рецепта за изтръпнали пръсти да сподели защото ме избива вече на лудост!

За Магнерот (магнезии) трябва време, за да подейства! Той е с натрупване в организма. Особено сега, малките човечета "крадат" по много и каквото и трябва ... така че имай търпение. Аз го пия от месец и едва тия дни усещам някакво облекчение и то не постоянно ... търпение Simple Smile
Иначе за оцета и аз съм на същото мнение като останалите... а за Диклак-а - не прекалявай с него, той не е много подходящ за бременни, а от лекари знам, че не е, най-вече през последния триместър!

# 678
Момичета до като не съм си забравила,имам и аз предложение за заглавие "Мама все по-нетърпелива става,а Декемврийче палаво шава" "Есен наближава до срещата ни все по-малко остава" Ако се сетя пак ще пиша  Laughing

# 679
Момичета,а как се пиеше магнерота,днес си взвех,но забравих да питам,на преглед съм чак в понеделник

# 680
Момичета,а как се пиеше магнерота,днес си взвех,но забравих да питам,на преглед съм чак в понеделник
3×1

# 681
Добро утро и тук мами,къде се губите във фейсбук групичката са много активни   bouquet

# 682
Айде и мен да ме добавите в групичката във фейса. Вяра ти трябваше да ми пуснеш покана нали?
Sofiq Velkova  съм!

# 683
Аз те намерих,но не мога да ти пратя покана.Не пише добавяне на приятел,нещо явно от настройките ти е така

# 684
Аз те намерих,но не мога да ти пратя покана.Не пише добавяне на приятел,нещо явно от настройките ти е така
А сега де защо така аз съм с телефона сега но не вярвам да е от това? newsm78

# 685
Добави ме ти както тук се пиша и там съм така  Simple Smile

# 686
Добави ме ти както тук се пиша и там съм така  Simple Smile
Готово пратих ти покана

# 687
Аз чакам Вяра да ме добави в групата  Peace

# 688
Здравейте, коремчета Simple Smile И от мен няма нищо ново, само набързо се включвам с предложение за име за следващата тема: "Декемврийската дружина със скок навлиза в последната третина". Иначе редовно ви следя Simple Smile Хубав ден от мен :*

# 689
Здравейте момичета.
Аз се опитвам да чистя, но нещо ме заболя корема и реших да седна малко да си почина. Вчера пратих баткото на село като за последно преди училище. Освен това, ще си прекъсна болничния. Налага се да ида на работа, за да помогна малко. После мисля да ползвам натрупана отпуска, че е по-платена. Това до болничния, който е 45 дни преди раждане. Ох, ама те се търкалят тези дни! Едно мине, друго дойде.

Общи условия

Активация на акаунт