Декемврийче покажи се, момче ли си или момиче

• 44 535
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Момичета изпратила съм ви съобщения на лично с линк към профила ми.Спокойно групата ни е тайна и никой от приятелите ни не я вижда или пък това което побликувате там.😊👍🌞😙
Може ли и аз да се включа там  Simple Smile

# 601
Моля,добавете и мен  Praynig много по-удобно ми е във ФБ.Tancheto Ivanova  Praynig  Heart Eyes

# 602
Защо групата във фейсбук е тайна?

# 603
Ами и аз не пиша във ФБ.Ще си ви следя тук,там въобе не ми е ясно как става въпроса с писането.Някой пуска тема и другите коментират или newsm78

# 604
Здравейте мацки надявам се че приемате попълнения. Аз  съм на 30 години с втора бременност с термин 20,12,2015 с момче, в момента съм в 22г. с. Имам  по голям син на 7 годинки. Раждането най - вероятно ще е по рано защото ще е секцио. Ако може да ме включите и във фейса / там също съм Десислава Тодорова/ и в началната страница със синьо щъркелче. Чета ви още от началото и много ми е приятно тук сред вас. Аз съм болничен от 13 г. с и си почивам. Много зле ми се отразяват жегите. Надявам се във Фейса да съм по активна.

# 605

Аз лично предпочитам приятелите ми във фейсбук да не разбират, че съм бременна виждайки в какви групи членувам и да не виждат какво харесвам и пиша в групата. Ако не беше тайна не бих се включила, а наистина се оказва че там е по-удобно, поне за мен.

# 606
Здравейте мацки надявам се че приемате попълнения. Аз  съм на 30 години с втора бременност с термин 20,12,2015 с момче, в момента съм в 22г. с. Имам  по голям син на 7 годинки. Раждането най - вероятно ще е по рано защото ще е секцио. Ако може да ме включите и във фейса / там също съм Десислава Тодорова/ и в началната страница със синьо щъркелче. Чета ви още от началото и много ми е приятно тук сред вас. Аз съм болничен от 13 г. с и си почивам. Много зле ми се отразяват жегите. Надявам се във Фейса да съм по активна.
Добре дошла   bouquet

# 607
Тайна е ,защото повечето мами и аз също предпочитаме това което си коментираме,качваме и споделяме да не се вижда от приятелите ни а само от нас си.Там си споделяме доста лични неща и няма нужда другите да ги знаят:)))😆😜

# 608
 Забравих да кажа че съм от Плевен. Ако има някоя мама която е от Плевен ще се радвам да си направим срещичка.

# 609
Привет момичета, приемате ли още едно ново попълнение във вашите редици, следящо ви от началото? Не смеех да пиша до сега, тъй като съм с проблемна бременност. Първа за сега успешна бременност след 5 нуеспеха, на 33 г., чакаме момче. В 23 седмица и няколко дни съм с термин 08.12. Много се вълнувам и всичко, което ме интересува научавам от вас тук. Благодаря ви за всичката полезна информация! Може ли и мен да включите към ФБ групата - Natalia Tzvetkova мисля, че излиза отдолу под името Езикова гимнация Плевен. Успех на всичси с бременеенето.

# 610
Добре дошла  Hug

# 611
  • Parsberg
Аз да попитам. Групата във фейса е затворена, това е ясно. Но аз например напиша нещо на стената на групата, коментар или нещо друго, това няма ли да се види от приятелите в моят фейсбук? Защото когато харесам или напиша коментар или публикувам снимка се вижда от приятелите ми.

# 612
Аз да попитам. Групата във фейса е затворена, това е ясно. Но аз например напиша нещо на стената на групата, коментар или нещо друго, това няма ли да се види от приятелите в моят фейсбук? Защото когато харесам или напиша коментар или публикувам снимка се вижда от приятелите ми.
Нарая ти влизаш в групата и побликуваш там. Никой друг не вижда какво си публикувала освен членовете на групата.Затова е тайна за да сме си само ние.

# 613
Абсолютно ищо не се вижда -- все едно сме откъснати от останалия свят-дори немогат да разберат за групата!Несе вижда нито какво пишеш нито какво харесваш!Виждаме си го само ние,които членуваме във групата---тоест майките  Peace Peace

# 614
Аз от 4-5 години никак не ползвам facebook, че стана голяма клюкарщина там и не ми е по-вкуса Sad
Затова ще бъда основно тук, по-приятно ми е Peace Ако обаче спре да се движи темичката, ще пиша да ме добавите и там, за да мога поне понякога да ви следя и да се включвам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт