Декемврийче покажи се, момче ли си или момиче

• 44 523
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • Русе
Здравете пак от нас  Hug
  Аз преди малко бях на консултация.Доста се посмяхме с доки. Всичко ни е ОК,беше седалищно в момента момчето и хич не се криеше.Доки потвърди за 100%-ов мъж и даже ни измери атрибута (26мм)  hahaha Joy  .Накрая се сетих да и кажа,че онзи ден трябваше да тествам едно апаратче за кръвна захар на баба ми и като казах колко е показало на доки хич не и хареса. И малко се притесних. Апаратчето показа 6,2,а нормално било до 5,9. Утре сутринта ще ходя да си пусна кръвна захар в лаборатория и днес съм наказана без сладко  Crazy .Дано всичко утре да е ОК.
  За сега приятен ден от мен   bouquet

# 646
Здравейте,записвам се в групата на Декември 2015-термин 24.12. Това ще ни е второ детенце-момченце ще е. Имам син на 1г3м, бебе номер 2 е планирано и желано.

Досега ви мятках по едно око,но сега чак се реших да се запиша. На 30 г, от София.

Желая на всички леко раждане и пуФкаФ финал.

# 647
Добро утро момичета.CieraLeon добре дошла  Hug.Момичета снощи гледах новините там показаха как музиката на Моцарт спасила недоносено бебе което тежало 700 грама,и преди съм чувала,че бебетата могат да чуват този тип музика още в утробата на майката и им влияело добре,та аз днес реших малко да послушам Моцарт,оказа се,че е приятно и за мен.Хубав ден от мен   bouquet

# 648
Ани, и аз го гледах това с бебчето и Моцарт. И нали съм пианистка, веднага си извадих нотите със сонати на Моцарт и сега всяка вечер изнасям концерти на бебка Laughing Дано има ефект и да се поуспокои, че големи ритници раздава. Май от нея няма да излезе музикантка, ами боксьорка Joy

# 649
Ани, и аз го гледах това с бебчето и Моцарт. И нали съм пианистка, веднага си извадих нотите със сонати на Моцарт и сега всяка вечер изнасям концерти на бебка Laughing Дано има ефект и да се поуспокои, че големи ритници раздава. Май от нея няма да излезе музикантка, ами боксьорка Joy
И нашата бебонка е същата,чак сутринта ме събуди  ooooh!

# 650
На моменти чак ме хваща страх да не вземе да спука мехура с това блъскане! newsm78 Голямо въртене пада почти непрекъснато, а уж спели по 20 часа... ooooh!

# 651
  • Пловдив
И ние сега слушахме Моцарт.Много красива музика!Как не съм я открила до сега newsm78?

# 652
На моменти чак ме хваща страх да не вземе да спука мехура с това блъскане! newsm78 Голямо въртене пада почти непрекъснато, а уж спели по 20 часа... ooooh!
Дааа и аз това се питам как спи,като постоянно бушува,от нея мисля,че ще стане балерина  Laughing

# 653
Здравейте и от мен  Laughing Бъдеща мама на 25.12.15г. Аз съм на 28г и бих желала да стана част от мамите тук  Wink Аз и госпожицата в мен (която е много немирна отсега)

# 654
Здравейте и от мен  Laughing Бъдеща мама на 25.12.15г. Аз съм на 28г и бих желала да стана част от мамите тук  Wink Аз и госпожицата в мен (която е много немирна отсега)
Добре дошла  Hug Те май момите са по палави от юнаците. Laughing

# 655
Здравейте, момичета Hug
Добре дошли на новите бъдещи мами  bouquet
При мен няма нищо ново и затова не пиша, но ви чета редовно.
Бавно се изписват темите (но пък във ФБ е оживено) и наистина заглавията не са актуални.
Добавих всички нови предложения- в анкетата може да се променят мненията.
Иначе аз си чета разни книжки, списания от приятелки и уж трупам знания-
пък като се появи буболина сигурно с  импровизация ще трупам и опит Laughing
Хубав ден от мен и само положителни емоции Simple Smile

# 656
Здравейте!!!Приемате ли нови попълнения?Това ми е втора бременност,на 31 години съм,термин 17.12.Чакаме момченце,а имаме батко на почти 5 годинки.

# 657
Здравейте!!!Приемате ли нови попълнения?Това ми е втора бременност,на 31 години съм,термин 17.12.Чакаме момченце,а имаме батко на почти 5 годинки.
Добре дошла  Hug

# 658
  • Стара Загора
Здравейте момичета и добре дошли на новите мами Simple Smile Наистина във фейса е доста по-оживено. Моя дребосък и той голям каратист.... рита денонощно....дори през нощта ме буди понякога с ритници  Grinning

# 659
Ооо, нека ритата дребчовците Simple Smile
Имаме ли група във фейса  newsm78 да съм я пропуснала  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт