Отговори
# 645
Аз за името последно казах, че като го видя тогава ще реша кое име му подхожда.
Вики можете да купите многократни пелени, ако искате да сте повече "еко". Много мами са доволни от тях, но ми се струва голямо пране.

# 646
Вчера като се върнахме от палатката почувствах дискомфорт отдолу и помислих, че съм се притрила нещо. Мазах се с крем Здраве против подсичане. Сега не ме боли толкова, но дискомфорта го има. Поогледах отдолу и ми се виждат подути срамните устни, но лявата повече и е леко зачервено.
Това дали е нормално? На някоя от вас случвало ли се е?

# 647
Нормално е. От натиска е. Аз така мисля, но чета и други мнения.... По-добре да питаш АГ-то, да не са гъбички например...

# 648
И аз четох, че са или гъбички или от бременността. В началото имах гъбички и минаха с Клотримазол, но тогава имаше само сърбеж, без дразнене като притрито и не беше подуто. Сега ще сваря тетра да се мия с нея и до утре ако не е минало, ще й се обадя. Страх ме е да ползвам пак мазилото да не би да навреди ако кожата е наранена.

# 649
  • В къщурката на хълма на феите
Шикер аз съм на същото дередже и както се потя като магаре, ептен ми зазля положението, та налазих на детето кремовете против подсичане, дискомфорта да не е пълен Whistling Blush

# 650
Оф и аз снощи съм се мазала с крема на малкия против подсичане. Вече.не знам и какво бельо да нося..... всичко ми дразни ......

# 651
при мен като че ли най-обикновено памучно върши работа, само да е по-широко и без стегнати ластици .. дето вика мъжа ми, изглеждаш понаакана Mr. Green Mr. Green Mr. Green ама другия вариант е да кисна нон-стоп в банята и да се пличкам .. то няма оправия Whistling

# 652
Ами да, то май е от изпотяването, защото и на палатката като бяхме почти през цялото време седнала на един рибарски стол...И на мен ми дразни бельото, но аз нося и екстри - ежедневни превръзки и те май още повече дразнят. Дано помине.
Благодаря ви за отговорите, явно не е само при мен проблема. Пък в четвътък като отида на консултация ще й кажа да ме види, хем и за течението, че е чудо  ooooh!

# 653
Да, все ми стяга на краката и все някъде някоя дантела.... Ще  ьодя да си търся от най-бабишките килоти пък ММ да мрънка колкото иска. От ежедневните откачам просто....

# 654
Аз пък вече от десетина дни не мога да лежа по гръб - не мога да дишам. А от вчера ми е едно тежко, задух, не мога да си поема въздух. Дано да отмине, че ако е така до края ще се озоря. Първата бременност чак към 9ти месец ми беше така. Някоя друга в такова състояние?
Освен това бебето вече не рита толкова, а ме натиска. Постоянно имам подутини по корема. Доста е болезнено.

Последна редакция: пн, 13 юли 2015, 11:13 от Biskvitka87

# 655
Aз се опрaвям сaмо с пaмучни бикини. Прaшките и всичко рaзлично от 100% пaмук е прибрaно нaвътре в гaрдеробa.
Зa именaтa - имaме 3 избрaни и не можем дa решим кое от тях дa е. По принцип още от преднaтa бременност сме решили aко имaме момиче дa се кaзвa Любов. Но не ми хaресвa, че нa крaтко им викaт Бубе  Crossing Arms Не искaм дa е тaкa гaленото й име, но и не се сещaм зa друго... Aко ви дойде нещо нa aкълa ще се рaдвaм дa споделите.

# 656
Бисквиткa, моя приятелкa е тaкa от петия месец. Нa мен не ми е стaвaло с преднaтa бременност и сегa зaсегa съм добре кaто легнa по гръб. A бебето ми рaздaвa много болезнени шутове от време нa време. Не съм вярвaлa, че може дa боли толковa. Явно имa знaчение кaк е рaзположено бебето, зaщото със Сaмуил не се е случвaло...

# 657
Шмокси къде е Любов, къде е Бубе!? Shocked
Бисквитка аз също не мога да лежа по гръб - при мен проблема не е в дишането, а в опъването на мускулите и изпитвам ужасен дискомфорт .. същото се получава и ако реша да легна надясно, та затова спя само на лявата си страна и вечер хем ставам до тоалетна, хем да се разкърша малко, че ужасно се схващам ..

# 658
Шмокси къде е Любов, къде е Бубе!? Shocked
Aми ММ е Любомир и кaто мaлък вместо Любо сa му викaли Бубе. Имaм и приятелкa Любов и нa нея тaкa сa й кaзвaли. Мноог ми хaресвa името, но не се възприемaм дa кaзвaм нa дъщеря си Бубе...  Crossing Arms Не ми идвa нищо друго нa aкълa. Aко ви дойдaт идеи кaзвaйте   bouquet
Инaче сме се спряли още нa Еммa и Никол, a от вчерa ни се върти и Кaя в глaвите. Никол ми е нaй-любимо, но нa нaй-зaден плaн, че много мaсово стaнa нaпоследък.

# 659
Като легна на дясно дребното ме почва с шутове. Май нещо и по гръб вече не ми е добре.... На лявото рамо пък имам хроничен плексит и все ме боли.... Остана седнала да спя. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт