Добре дошли в ЛЮЛИН! Тема 28

• 86 251
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
  • 1st floor
Май тук сте повечето с малки дечица, но да питам дали някой знае добър частен учител по БЕЛ и по Математика до 7-ми клас от района? Търся индивидуално обучение, не в група.

# 526
  • София
Мисля че учителката на щерката даваше частни уроци, но ще трябва да я попитам като се прибере от у-ще.
Иначе по математика мога да предложа една г-жа от Надежда. Майката на кръстника на щерката даваше частни уроци в дома си. Не съм я чувала от години обаче.

# 527
Здравейте,някъде около пазара да знаете магазинче за готови пердета или с поръчка в краен случай?

# 528
Здравейте, търся добър УНГ в квартала, по възможност да работи с касата, за дете на 4 годинки.

# 529
  • София
Tottó, последният път когато сина ми се оплакваше от ухо ходихме на преглед в Медива. Лекарката отказа да му прегледа ушите, защото не била специалист. От една страна е права. Неговата педиатърка винаги го гледа. Според лекарката от Медива педиатъра не разбира. Та ако станело по-сериозно да ходим към Исул. Не помня дали ми каза за УНГ специалисти в Люлин, но тогава бяха и празници.

Дъщеря ми съм я водила при д-р Петров от МВР б-ца и съм много доволна. Като транспорт не е много удобно - метро и тролей за 1 спирка.

# 530
  • 1st floor
Мисля че учителката на щерката даваше частни уроци, но ще трябва да я попитам като се прибере от у-ще.
Иначе по математика мога да предложа една г-жа от Надежда. Майката на кръстника на щерката даваше частни уроци в дома си. Не съм я чувала от години обаче.
Може ли някакви контакти? И евентуално знаеш ли колко взимат на час?

# 531
  • София
Може ли някакви контакти? И евентуално знаеш ли колко взимат на час?
Довечера ще попитам дъщеря ми. Ще се прибере към 19:30.

# 532
Здравейте, търся добър УНГ в квартала, по възможност да работи с касата, за дете на 4 годинки.

Здравей,
когато детето ми го болеше ухото (много силни болки) по спешност го заведохме в Превент. Там преглежда специалист по УНГ - д-р Първанова. Много сме доволни от нея. Тя също работи в 5 градска болница.  Детето ми тъкмо беше направило 4 години когато ходихме лятото. Ето ти и графика й: http://dkc.prevent-bg.com/bg/

# 533
Благодаря, удобно ми е като място, времето, в което преглежда не ме устройва много, но може би ще заведа детето при нея. Става въпрос да огледа третата сливица. Знам, че УНГ-тата се специализират и някой са по-добри за ушите, други за сливиците, трети в пластиките. А мнения за апаратурата в този център имате ли? Опитвам се да се свържа с Петров от МВР, но не вдига телефоните, вероятно преглежда и не знам, може би към края на работния ден е по-вероятно да си вдигне телефонът.

# 534
Благодаря, удобно ми е като място, времето, в което преглежда не ме устройва много, но може би ще заведа детето при нея. Става въпрос да огледа третата сливица. Знам, че УНГ-тата се специализират и някой са по-добри за ушите, други за сливиците, трети в пластиките. А мнения за апаратурата в този център имате ли? Опитвам се да се свържа с Петров от МВР, но не вдига телефоните, вероятно преглежда и не знам, може би към края на работния ден е по-вероятно да си вдигне телефонът.
В самия център превент апаратура почти няма, направи ми впечатление че работи с много стари инструменти. В 5 градска болница в отделението където работи е по добре като условия. Но съм изключително доволна от работата на докторката

# 535
  • 1st floor
Първанова е добра. Даже на времето май беше завеждаш отделение УНГ в пета градска. Иначе Превент са под всякаква критика...За УНГ преглед на дете, бих завела в Исул.

# 536
  • София
ИСУЛ и от мен. И за дете, и за възрастен.

# 537
  • София
НеПоКоРнА, щерката ме разочарова.
Единия вариант е да попиташ в сегашната тема на 8мокласниците или в тази на 7мокласниците.
Другия - да пуснеш тема в Обяви, Частни уроци.
Моята не ходи на частни уроци, подготвяше се само в у-ще. Успехът ѝ от матурите стигна за модула, който искаше. В началото на учебната година ѝ дойде малко множко да има по 18 часа английски на седмица Simple Smile Влезе в крачка. Ще видим другата година как ще е с немския.

# 538
  • 1st floor
Благодаря! По математика имам вече предложение  bouquet, по БЕЛ само ще търся.

# 539
  • при късмета
Благодаря! По математика имам вече предложение  bouquet, по БЕЛ само ще търся.
Колко е голямо детето? Бабата на едно приятелче на моето е пенсионирана учителка по БЕЛ и мисля че дава уроци. За подробности обаче, може би ще я видя преди края на ваканцията, а може би не, но ще го имам предвид. От Люлин е жената. Ще питам за цени и в какво време може и ще ти пиша. На нея пък предполагам, че трябва да кажа в кой клас е детето

Общи условия

Активация на акаунт