Брекети - къде, какви, за колко? - тема 6

• 111 129
  • 731
  •   1
Отговори
# 525
Какво правите като ви се отлепи брекет? Чакате ли следващо посещение или си взимате час?

Ако имате разлепен брекет е хубаво в рамките на няколко дни да бъде залепен. Обадете се на ортодонта си , за да ви отдели достатъчно време.

# 526
  • Карлово
Благодаря. Ще си запиша час.

# 527
Откъде си купувате ластици в София, забравих да попитам ортодонтката.

Edit: намерих линковете на julian, благодаря.

Последна редакция: сб, 14 ное 2015, 21:33 от Анонимен

# 528
  • София
Някой знае ли колко повече време отнема ортодонтското лечение при 40-годишни в сравнение с 13-15 годишни?

Змия, аз съм на 49 години. След поставяне на брекети на горната челюст, предните ми зъби се подредиха за има няма 3-4 месеца (а единият зъб беше много крив). После започна великото преместване на един долен кътник, което продължава вече четвърти месец и почти няма резултат  ooooh!. Мислехме, че до Нова година ще го преместим, за да можем да сложим и брекетите на долната челюст, но по всичко изглежда, че ще минат още доста месеци, докато се придвижи проклетникът Naughty.

Тоест, лечението зависи не толкова от възрастта, колкото от конкретния проблем.

Откъде си купувате ластици в София, забравих да попитам ортодонтката.

Edit: намерих линковете на julian, благодаря.

Mozzie, не знам откъде се купуват ластици, но в случай, че ти е спешно и не намираш, и ако си от София, мога да ти услужа с част от моите, пиши на лични.

# 529
  • София

благодаря, след няколко месеца ще изчистя някои финансови проблеми и ще помисля и за моите зъби.

# 530
Medy, благодаря ти, не ми е спешно, а и ще ми трябват същите като моите. Simple Smile

# 531
  • София
Medy, благодаря ти, не ми е спешно, а и ще ми трябват същите като моите. Simple Smile

аз имам ластици, които останаха от лечението на сина ми, ако кажеш какви ти трябват и са същите, ще ти дам.

# 532
Аз все още си дърпам предния кучешки зъб  Laughing Голям зор,повече от 6 месеца го местим.Вече има промяна де,придвижил се е напред,почти се вижда.В края на ноември слагаме и долу брекетите  Embarassed и пак ще сложим подложки,за да се повдигне захапката  Tired ноо...всичко е за добро  Peace

# 533

аз имам ластици, които останаха от лечението на сина ми, ако кажеш какви ти трябват и са същите, ще ти дам.

Благодаря за предложението, ластиците са 2E (3/16") 4-1/2 Oz.

# 534
  • София
на тези пише:
Latex free
clear
5/16" (7,94) X-Heavy Force Level 6.0 oz. (170 gm)

# 535
Тези оказват по-голяма сила върху зъбите, няма да станат. Simple Smile Благодаря все пак. Simple Smile

# 536
  • София
ако все пак стигнеш до такива, казвай. иначе ще ги ползвам за косата на кучето Mr. Green

# 537
Хаха, окей.  Mr. Green

# 538
Здравейте момичета Simple Smile Аз не съм точно мама, а съм си мъж на 23.... Grinning но когато почнах да чета относно брекетите.... тук имаше най-изчерпателна информация. Та да ви се похваля от 5 дни и аз нося метални, само на горната челюст.. другият месец докторката, ще ми слага и долните. Струват ми 1800 с всичко + ретайнери от вътре, посещения... абсолютно всичко. А и ортодонтката е доста любезна, личи си че си обича работата и не претупва нещата. Много се чудих дали да не си сложа прозрачни, но в крайна сметка съм много доволен от избора си, седят ми яко Grinning Stuck Out Tongue

# 539
  • София
Аз дали съм ви се показвала.... Март 2014 , кръстосана и дълбока захапка. Тогава на 38 години!
http://tpetkova.snimka.bg/other/breketi.826010

Общи условия

Активация на акаунт