Изпитани сайтове за парфюми-8

• 131 094
  • 723
  •   1
Отговори
# 480
Уф, и този ли сайт почна да мами клиенти си. Tired

# 481
Мисля си све пак да го поръчам, като пристигне да го тествам и ако ме съмнява да го върна. Тогава да взема тоалетна вода. Ако е комплект по-малка ли е вероятността от менте?  newsm78

# 482
Сега си направих проверка и вижте какво излезе за тестера от Венера козметикс:
http://tanitanik.snimka.bg/daily/parfumi.888187,
а на кутията пише P&G Prestige beaute made in UK  Joy
Вчера си купих парфюм от магазин:
http://tanitanik.snimka.bg/daily/parfumi.888187.36326877
и на кутията си пише PIUG FRANCE-PARIS made in France.
Дано вашите тестери да не са фалшификати. Мен ме е яд, защото тестера беше с 20-тина лева по-евтин от парфюма с опаковка и може би той щеше да е истински.  newsm03
Аз попаднах на долно менте от Венера козметикс, но не беше тестер. Опаковка, бутилка, аромат - по всичко личеше, че се различава от оригинала. Не е бил реформулиран. Дали не си правят сами реклама в този форум  newsm78

# 483
Привет и от мен! От средата на септември до сега съм поръчала 4 тестера от Венера, и въпреки, че са от така наречените "масови" парфюми (Еуфория на Келвин Клайн, The Beat - Berberry, на Dupont Pour femme и Beauty  на Arden, смея да твърдя, че са "читави" - и като аромати, и като дълготрайност. Еуфорията- почти 24 часа, Дюпонт-също толкова приблизително, а на дрехи - няколко дни. По-"лекичък" е някак Бийт, но и при него поне 10-12 часа. Бюти-то още не съм го "разносвала" много, така че няма да твърдя непроверени неща. Но самата фирма ме впечатли с коректност, бързина и дори с безупречно опаковане на продуктите. Нямам интерес да съм им адвокат, дори не съм от Пловдив. Просто не се въздържах от някак целенасочената (сякаш) атака срещу сайта.👍

# 484
Привет и от мен! От средата на септември до сега съм поръчала 4 тестера от Венера, и въпреки, че са от така наречените "масови" парфюми (Еуфория на Келвин Клайн, The Beat - Berberry, на Dupont Pour femme и Beauty  на Arden, смея да твърдя, че са "читави" - и като аромати, и като дълготрайност. Еуфорията- почти 24 часа, Дюпонт-също толкова приблизително, а на дрехи - няколко дни. По-"лекичък" е някак Бийт, но и при него поне 10-12 часа. Бюти-то още не съм го "разносвала" много, така че няма да твърдя непроверени неща. Но самата фирма ме впечатли с коректност, бързина и дори с безупречно опаковане на продуктите. Нямам интерес да съм им адвокат, дори не съм от Пловдив. Просто не се въздържах от някак целенасочената (сякаш) атака срещу сайта.

И се регистрирахте преди няколко дни, за да ни кажете това? Аз повече вярвам на потребители, които познавам лично  и които имат дългогодишен парфюмен опит и пишат тука. Освен това няма парфюм, който да търпи 24 часа, освен ако не е напръскан на текстил. Във втория случай дори ще е учудващо, ако не издържи няколко дни или дори седмица.

# 485
За мен супер положителен отзив от новорегистриран потребител, с едно мнение, е по-скоро антиреклама на сайта. newsm11

Почвам да си затвърждавам усещането, че има нещо гнило...

# 486
Моля, ако някой е поръчвал от:
luckyscent.com,
да ми обясни, къде пристигат поръчките?
Благодаря!

# 487
Потребителката cabochard доста интензивно се обяснява на лични. Mr. Green Явно има защо да се старае да е толкова убедително-възмутена. Whistling

# 488
Но самата фирма ме впечатли с коректност, бързина и дори с безупречно опаковане на продуктите. Нямам интерес да съм им адвокат, дори не съм от Пловдив. Просто не се въздържах от някак целенасочената (сякаш) атака срещу сайта.👍
Напълно нормално е като от магазина атакуват клиентите с фалшиви продукти, те да се опитат да предупредят своите съфорумки за рисковете  Peace

Последна редакция: сб, 28 ное 2015, 23:12 от skybye

# 489
На мен въпросната, ни в клин, ни в ръкав, ми пусна това на лични: Whistling

Да, ако искате честно мнение - точно затова се регистрирах (а иначе ви следя от няколко години). Тук съм заради момичета като Атти, Bubanka и няколко други, на които винаги съм се възхищавала за добрия изказ и обширните познания. Шапка им свалям. Поне съм написала всичко от сърце и съвсем добронамерено. А вие ме линчувайте! Щом това ви прави щастливи... 😕 Както и да е - не очаквах такова враждебно отношение. Благодаря за урока!

Sunglasses Sunglasses Sunglasses

# 490
  • BG-DE
Еми, право е момичето, в крайна сметка всеки има право да си каже мнението и всеки някога е имал първа публикация във форума. Моето лично мнение като човек ползвал няколко пъти онлайн парфюмни магазини и видял перфектни образци на дубайската парфюмерия  Grinning е, че всичко в българските ( а вероятно и не само) сайтове е менте и зависи само дали човек ще попадне на по-качествено или не. Peace

# 491
Лично аз не съм имала никакво намерение да атакувам когото и да било; още пък повече злоумишлено. Споделих личният си опит и смятам, че форума е създаден  с тази цел. Да. Венера козметикс изпращат бързо поръчките, има опция за преглед при получаване и възможност да върнеш продукта. Но е факт, че тестерите ми са откровени фалшификати (подчертавам ми).  Грешката си е моя, защото не съм ги върнала.

Последна редакция: сб, 28 ное 2015, 21:23 от Alexa73

# 492
А кои чуждестранни сайтове бихте препоръчали? bouquet
Или по-конкретно за това?
http://www.fragrancex.com/products/_cid_cologne-am-lid_1-am-pid_ … 2m__products.html

Последна редакция: сб, 28 ное 2015, 21:06 от Камалия

# 493
http://www.fragrancex.com/products/_cid_cologne-am-lid_1-am-pid_ … 2m__products.html

Да, този сайт продава само автентични продукти, но ще се наложи да си вземеш пратката от митница - пращат от САЩ.

# 494
  • София
Ягодката? Поръчвала съм от там, доволна бях. Доста народ около мен също го ползва..имат и разни намаления покрай празниците  Peace

Общи условия

Активация на акаунт