Анонимен - ползвате ли тази функция?

• 21 500
  • 437
  •   1
Отговори
# 390
Едното поведение не променя другото.

# 391
  • София
тоест, махаме с ръка и оставяме да ни правят на маймуни?

# 392
Не, ,разбира се,  уведомете модератор.

Аз нямах предвид премълчаването, а ето този пост на Burds Flu

Цитат
ъговете още не са оправени, май  35 
Не съм била наясно нито с най-стария бъг, нито с този с опцията за печат, още повече с настоящия. Просто ми е супер забавно. Извинете, ако е твърде клюкарско за нежните ви души. Тук е "Клюкарник" все пак  35

# 393
  • София
виж сега, за толкова години в този форум съм разбрала, че има някаква... така да го кажем, вътрешно-потребителска регулация. Демек, откровените лъжци и правещи мръсотии винаги някой ги надушва и по стечение на обстоятелствата/бъговете или просто потребители, които са много бързи в логическите връзки. Не един и два случаи имаше. Хората не се оставят да бъдат правени на идиоти. Поне не твърде дълго. Колкото и да е, тук вече има някакво ядро, доста хора се познават съвсем лично извън форума и сериозните потребители не си позволяват поведение като цитираните с Анонимен и двойни акаунти.

# 394
Ако някой пише от няколко профила и/или нарушава правилата на форума, е редно модераторите или администраторите да се намесят.
Другото не ме интересува. Не вярвам на всякакъв вид обвинения, а и не ме интересува истина ли са.

# 395
Сигурно е така. Нямам за цел да споря.

Наблягам на факта, че някои потребители, които размахват пръст, не постъпват много по-коректно.

А що се отнася до функцията анонимен, тя е като всяко друго нещо. Ако се ползва с мярка и при необходимост, си има своята роля. Именно, че някои се познавате, даже лично, а човек нещо му е прекипяло и иска да го сподели. Защо да не го направи анонимно.

# 396
Щото после гостожите 3 дни ще се чудят това Пенка ли е или Янка.

# 397
  • София
Нека всеки си споделя каквото иска, но да не използва тази функция, за да плюе безнаказано. Що не му стиска да го каже направо!

# 398
  • Другата България

А що се отнася до функцията анонимен, тя е като всяко друго нещо. Ако се ползва с мярка и при необходимост, си има своята роля. Именно, че някои се познавате, даже лично, а човек нещо му е прекипяло и иска да го сподели. Защо да не го направи анонимно.
Да, опция е.
Но еднократно, двукратно, а не постоянно да пишеш като анонимен, и то по начин, който целенасочено засяга друг. Дори и да имаш основание, реално, истинско, то го направи с ник, не, че той също не е анонимен до известна степен, но е по-различно.
А пък снимката на Тофи с истинския ник на писалия анонимно е поредната гнус. Sick Stop

# 399
Сега последно до какъв извод се стигна от тази тема? Първоначално се представиха аргументи, че опцията е за да споделяш тайни. След това се оказа, че тези мръсници са споделяли извратените си фантазии! Това отпадна. Дойде ред на идеята, че анонимността трябва да се използва, за да обидиш някого без последствия. Тази теория също отпадна, защото пък било много грозно и недостойно. Да питаш елементарни въпроси (като например: къде да си купя чубрица?) също не било приемливо, защото нямало никакъв смисъл да го правиш. След всички теории анонимните обиди бяха отречени и беше преценено, че опцията трябва да бъде използвана кой както сметне за добре, включително да се търси къде се е скрила чубрицата, НО без анонимните обиди, въпреки че в първите страници опцията беше точно с такава цел.

# 400
Сега последно до какъв извод се стигна от тази тема? Първоначално се представиха аргументи, че опцията е за да споделяш тайни. След това се оказа, че тези мръсници са споделяли извратените си фантазии! Това отпадна. Дойде ред на идеята, че анонимността трябва да се използва, за да обидиш някого без последствия. Тази теория също отпадна, защото пък било много грозно и недостойно. Да питаш елементарни въпроси (като например: къде да си купя чубрица?) също не било приемливо, защото нямало никакъв смисъл да го правиш. След всички теории анонимните обиди бяха отречени и беше преценено, че опцията трябва да бъде използвана кой както сметне за добре, включително да се търси къде се е скрила чубрицата, НО без анонимните обиди, въпреки че в първите страници опцията беше точно с такава цел.

Къде, къде?

# 401
  • Другата България
Ама темата за правене на изводи ли била? newsm78

# 402
Аз нямам против опцията да се ползва за споделяне и въпроси, които потребителите считат за лични. Имам предложение да има правило, че всички постове, съдържащи лични нападки се правят публично видими.

# 403
Скрит текст:
Ама темата за правене на изводи ли била? newsm78

Не е, но противоречивата информация ме обърква. Искам да разбера къде ми е грешката, всеки говори различно.

Скрит текст:
Аз нямам против опцията да се ползва за споделяне и въпроси, които потребителите считат за лични. Имам предложение да има правило, че всички постове, съдържащи лични нападки се правят публично видими.

Това предложение дадох и аз още в началните страници:

Скрит текст:
В интерес на истината, не съм попадала на анонимен, който да не спазва добрия тон.
Сега ми дойде идеята, администрацията на сайта да въведе клауза към опцията анонимен: когато добрият тон бъде нарушен, анонимността да пада.

# 404
  • Другата България
Аз не те разбирам обаче.
Пишеш анонимно, независимо какво, и същевременно се чудиш за какво се използва опцията? От кого - от теб или от останалите? Каква грешка смяташ, че си допуснала, та дори я търсиш?

Общи условия

Активация на акаунт