Моля мами, помогнете!

• 16 011
  • 116
  •   1
Отговори
# 90
Аз пък смятам, че трябва да се направи този ДНК тест. Съмнявам се бившия да я изнудва за нещо после, а  ако той се окаже бащата, има право да знае и да бъде до детето си.
Ако не е той бащата, тогава надали ще ходи да се обяснява на другия, че е правил секс с нея, а дори и това да се случи, то гаранция няма, може и сега да отиде и да му каже "Спах с жена ти", ако е толкова подъл.
Мъжа й ще реши дали ще й прости или не. Ако бебето е негово, много е възможно да й прости и да разбере за изневярата, а ако не е негово и я остави, тя да си го гледа сама, като не е мислила.

# 91
няма ли начин да се направи днк тест без потенциалните бащи да разберат, като по филмите с косъм от гребена или нещо друго. Не съм запозната,но защо не попита в лабораторията, може пък да има начин.

# 92
много е сериозно това- има наследствени болести, генът си е ген Peace
изобщо не стои въпросът да се чака и да се умува,аз се учудвам на смелостта на приятелката ти да хвърля-ези или тура ooooh!

# 93
  • София
Не, последиците, Боряна ще бъдат най-вече за детето ако един ден всичко лъсне, а такъв тип тайна по-вероятно е, че някой ден ще излезе наяве. Там е проблема.

Това да се разчита на кой щяло да прилича е повече от смешка за мен.

**Sisi**  Peace

# 94
Абе вие всички, дето давате акъли жената да си траела - ако научите, че вашият мъж някъде така има някое друго дете, защото някоя си в някакъв момент решила да си затрая или пък той просто си затраял пред вас, за да не го зарежете... Та пак ли така ще мислите?

Едно време бях чела някаква статистика за т.нар. "кукувичи деца", дето ги натрисат на някого, а той си мисли, че са негови. Та процентът беше бая голям и си спомням, че тогава много се бях учудила. Сега, като чета съветите тук, като нищо ще излезе вярна статистиката.  Outta Joint

Голям е процента, да и аз съм чела такива статистики. Даже съм чела, че почти 20% от близнаците са с различни бащи.

Ако аз разбера, че мъжът ми има някъде дете, няма да има никакъв проблем за мен това. Ще искам даже да се запознае с нашите деца.

# 95
Може и с ДНК от четката за зъби. Авторката и нейната приятелка да проучат въпроса в лаборатория, където се правят тестовете.

# 96
Нямаше да ви казвам ,но добих смелост от последните постове
 Първо за приликата- бях млада и  без да знам кой  на кого какъв  е ,попитах защо едно момиче прилича толкава на един мъж ,да не са роднини  с майката ,ами  любовник бил. И си го отгледа мъжа и ,и  неговото едно не красиво беше ,а  това кукла. Нищо не се случи. Друг случай  пак така ,голяма прилика ,нямали са деца поне 10 години  това дошло. Ми  когато видях брат и,биологичния , ми стана ясно без да  познавам историите им. Приличат си бе...а   баща и  толкова я глези и  децата и отгледа ,не знам дали се  е питал ,дъщеря ли му е  или не.Хубаво нещо е да си морален,но животът не е . Нищо ново ,има и лаф ,приличат си ,защото си мятали бельото на плета та се опрашило. Народът знае е как да изрази някои  неща.
 Другото-  моя  мъж някога ,години наред като пийне подхвърляше,че има дъщеря ,нямали деца ,той  помогнал ,после се родило и  друго. Да  пазя да не се оженят синовете за сестра си. Това години повтаря и никога не сбърка,но на молбите ми да го види ,опознае  ,дори доведе у нас отказваше  твърдо ,не искал да им обърква живота. Нямам доказателства дали е  партенка и се фука ,той почина и  така не разбрах.
Та  кукувици или не.живи,здрави и щастливи деца. Това исках да ви разкажа. Не  осъждам никого ,всеки си знае  и  решава. Тук много неща остават скрити ,понякога ми се струва,че е  пързалка ,но знае е ли човек ,съдби различни и  накрая,пита ни жена,която е объркала конците ,даваме на еня  съвет ,не на мъжа и  .Добронамерени сме с нея.

# 97
  • София
Тя не пита...пита приятелка... аз честно не чувствам нужда да съм добронамерена с нея...даже напротив...но виж за бъдещото дете -друго нещо...и да към приятеля й повече симпатии изпитвам в ситуяцията, има човека право да реши иска ли това дете ако се окаже, че не е негово.
А приликата не инаги е показател, има много деца които не приличат много на бащите си, а са одрали кожата на майка си, че и на баба/дядо...прародител....

# 98
Други времена са били Боряна тези за които разказваш. Сега е много различно, няма място за сравнение. И  аз не мога да изпитам симпатия. Пиянските изцепки са ми противни, а тук има и последствия сериозни при това. Идеята за лъжа пък съвсем утежнява нещата. Забъркала е големите каши да си носи последствията и да направи така че да не обърква живота на другите. Не че ще разберем какво се е случило де, пишем си тука, а авторката едва ли ще внесе светлина върху нещата.

# 99
А приликата не инаги е показател, има много деца които не приличат много на бащите си, а са одрали кожата на майка си, че и на баба/дядо...прародител....

Естествено. Само, че приятелката при тези обстоятелства може само да се надява, че детето ще прилича на баща си. Laughing

# 100

Другото-  моя  мъж някога ,години наред като пийне подхвърляше,че има дъщеря ,нямали деца ,той  помогнал ,после се родило и  друго. Да  пазя да не се оженят синовете за сестра си.
Ето това е много важна причина всяко дете да познава родителите си.

# 101
  • София
Да  пазя да не се оженят синовете за сестра си.

Имаше един такъв филм - две майки забременяли от донор и родили момиче и момче, които се срещнали и се гаджосали, опити за дете правели и все не се получавало. Правят изследвания и лекарите виждат, че явно природата е била на тяхна страна и добре, че не са направили бебе, понеже са брат и сестра.
Ама хайде, при донорството някак-си може да стане грешка, няма как да знаеш кой е бащата, но, ако имаш съмнения...

А преди години бях чела история (доколко е вярна не знам): Гаджета от няколко месеца, тя ще го представя на майка си. Среща се той веднъж, дваж, става въпрос за родителите му и майката разбира, че бащата на момчето е нейни бивш любовник, от който е забременяла с дъщеря си.
Срив!

Последна редакция: вт, 28 юли 2015, 10:23 от Светулчица

# 102
Иванчо отива при баща си и му казва.

Тате искам да се оженя за еди коя си.
Недей сине - сестра ти е.
Така няколко пъти все за различни момичета и все са му сестри.
Накрая отива при майка си и споделя същото.
Майка му казва.
Жени се спокойно сине. Той баща ти да не мисли че си негов син.  Laughing

# 103
Последните коментари в темата ми напомниха за една новина от преди години.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-507588/Shock-married-cou … arated-birth.html

# 104
  • София
Последните коментари в темата ми напомниха за една новина от преди години.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-507588/Shock-married-cou … arated-birth.html

Би ли превела накратко, за неразбиращите
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт