Фермер търси жена- 2 сезон

• 72 179
  • 594
  •   1
Отговори
# 525
Едва днес успях да изгледам снощния епизод. Камен наистина гейски се облича и мисля, че сбърка с избора на жена. Въпреки, че Хриси ми е по-симпатична от другата, не мисля, че има химия между тях.
Петър и Божидара явно са се изконсумирали, но то се и очакваше. Той явно я харесва още от началото, но тя очевидно е искала просто да я дадат по телевизията, белким някой забележи певческия ѝ "талант". Като не искаш да се обвързваш, чий го дириш в любовно предаване, питам аз. Също така, бях пропуснала факта, че е на 22, на мен ми изглежда като на 27-28.
Славко и Катя...Някой беше писал, че още са заедно, което искрено ме изненада. Държа на първоначалното си мнение, че тя е твърде интелигентна, мила и възпитана за него. Все ми се струва, че в Славко има нещо скрито, двойнствено и не е точно такъв, за какъвто се представя.
Диман и Елеонора не ме изненадаха, аз и преди казах, че тя не изглежда като да е много привлечена от него. Той пък се опита да оригиналничи по време на вечерята, с което си вкара автогол. Малко детински се държа, но може би и тя не беше съвсем права така ребром да го отреже.
Съжалявам, че не дадоха нищо за Маринчо, исках да се посмея финално с този простак.  Peace

# 526
А то с този Марин какво стана >?

# 527
  • Варна
Дисквалифицираха го след като избра водещата.

# 528
Дисквалифицираха го след като избра водещата.

Joy Joy Joy

Иначе Диман според мен нарочно избра Елеонора, защото видя, че тя не го харесва, а на него не му се занимава.

# 529
Хахахах сериозно ли хахахаха ..........много прост мъж.....

# 530

Билян@,според теб от какво се е изплашил Диман?

От по- умни жени! В случая - Марго. Той е точно от типа мъже, страхливи от по- красиви и по- умни жени. Това ми е лично впечатление, от малкото видяно. А е пълно с такава порода мъже в БГ.

Може и да си права.Но от многото видяно не останах с впечатление Марго да е голяма умница.

# 531
  • Варна
Може и да си права.Но от многото видяно не останах с впечатление Марго да е голяма умница.

Не знам дали е умна, но  не ми изглежда глупава. Дори да отрежеше Диман щеше да го направи с усмивка и без да го унижава. И аз смятам, че на него не му стигна смелост да избере нея.

П.П. Катя е променила статуса си във фейсбук като обвързана със Славко.

Последна редакция: сб, 12 дек 2015, 17:01 от Хексе

# 532
  • у дома
За кого ,никой ли с никой не е заедно  Shocked
Петър и Божидара не са заедно

# 533
  • София
Според мен е много възможно Славко и Катя наистина да са заедно, тя сякаш наистина го хареса, но и да не е по любов, пак има достатъчно предпоставки. Слави е готов да приеме всяка жена, а още пък повече хубавички като Катя сигурно не среща често. Катя пък от друга страна сигурно се бори за българско/европейско гражданство.

# 534
  • Варна
Катя пък от друга страна сигурно се бори за българско/европейско гражданство.
Сестрата на Славко беше писала, че Катя има бг гражданство от 2007 година като бесарабска българка. Предполагам че е вярно, говори български много добре, без тежък акцент.

# 535
Сестрата на Славко беше писала, че Катя има бг гражданство от 2007 година като бесарабска българка. Предполагам че е вярно, говори български много добре, без тежък акцент.

Дано да е вярно и да излезе нещо хубаво от това предаване.

# 536
  • София

Щом го казва, сигурно е вярно. Дано са щастливи и да останат заедно поне те. Наистина говори много добре български. Имам приятелка украинка, не е бесарабка, но и тя говори много добре и от както се познаваме се бори за гражданство, омъжена е за българин и имат дете на две години и все не достига нещо за гражданство. Катя има голям късмет, че не мина през всичкото това.

# 537
  • Другата България
Писах многократно в темата, че в Липен при Славко няма никаква Катя, живея на 20 км. от там, имам и съседи, които пътуват.
Всичко е въздух под налягане и еФтин ПР.

# 538
При Пешо дали е имало рев и сълзи по Божидарчето  Rolling Eyes

# 539
  • Варна
Писах многократно в темата, че в Липен при Славко няма никаква Катя, живея на 20 км. от там, имам и съседи, които пътуват.
Всичко е въздух под налягане и еФтин ПР.

И каква е идеята да бъдат заблуждавани хората след като предаването е приключило? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт