Искам да кажа ... (44)_06.07-12.07

• 48 329
  • 1 167
  •   1
Отговори
# 1 035
Много се радвам, че не ви знам интригите.
Спрете се, бе хора!

# 1 036
Искам да кажа, че нищо не разбрах. Понякога си мисля, че има хора, които ежеминутно присъстват тук. Странно ми е как се случва чисто физически.

# 1 037
То пък щото има много за разбиране. Чудо голямо. Някой обидил някого, след като някой провокирал с пост обидата. Нищо ново в тоя форум, макар да се зачудих защо така се впрегнахте заради едно намерение. Да, да, изглеждало като свършен факт. Изглеждало, ама дали е било така. Rolling Eyes

# 1 038
Наистина мисля, че е редно да се спре темата.

Между другото Бела се възпира от коментар, което е мъдро поведение. Редно е и останалите да го проявим. Никой, на никого не дължи извинение, и се надявам, че стана ясно, че тровенето и стрелянето по животни е неприемливо.

# 1 039
  • Mediterraneo
Искам да кажа, че нищо не разбрах. Понякога си мисля, че има хора, които ежеминутно присъстват тук. Странно ми е как се случва чисто физически.

Аз пък на такива чуденки се чудя. Чисто физически форумът е отворен на лаптопа цял ден. Случвало се е дни наред да не мога да напиша и две думи, но в повечето време успявам да попрочитам темите, които следя. И с бебета, и с две деца, и на работа, и вкъщи- винаги ми остава време да зяпам тук, чисто физически.

# 1 040
И аз съм си го сетнала да ми е активен непрекъснато, но реално прекарвм не повече от няколко часа след работа.

# 1 041
  • София
Аз участвам по-активно точно в две теми. В други пиша един-два поста и спирам да ги следя.
Няма как да съм навсякъде, във всяка една тема, а и би било нездравословно.

# 1 042
  • ту тук, ту там
Ох, като отворихте дума... Много искам да намаля интернета и най-вече форума, усещам, че прекалявам! Но от друга страна толкова да имам нужда от общуване в този момент, че не ми стиска!  Confused

# 1 043
При мама,обаче си е най-добре  Laughing

Г-жо Рамацори,май за ръбове на ръкавите говорят,но и аз не съм много наясно. От мързел нямам време дори да ви чета Simple Smile

Да, говорим за ръбове на ръкавите на ризите. Дълги ръкави, разбира се. Нашите мъже ризи с къси ръкави не носят.  Wink
питах в гръцкото химическото лично собственичката, тя каза:
Не мосе така, не се верно. Ако рисата има зобсе отпред се глади без ръб, ако няма зобсе или и офисиална риса с ръкавели има ръб. Ако искас бес ртв сте те сарджа повесе.
Е това ми каза да ви предам Simple Smile

# 1 044

Между другото Бела се възпира от коментар, което е мъдро поведение. Редно е и останалите да го проявим. Никой, на никого не дължи извинение, и се надявам, че стана ясно, че тровенето и стрелянето по животни е неприемливо.

Белла се въздържа за да не стане пак грозно, а не защото няма какво да каже на Чек Wink

# 1 045
Много мразя такива махленски препирни....нали уж бяха приключили.

Напоследък не успявам да се наспивам добре през нощта, наваксвам със спане след обед...обаче не е същото.

# 1 046

Белла се въздържа за да не стане пак грозно, а не защото няма какво да каже на Чек Wink

Много жалко тогава.

# 1 047
Ние успяхме да се поразходим малко до Витоша.
Сутринта си съсипах щорите с пране в пералнията, хем знаех, че няма да стане, но ме домързя да ги пера ръчно. Сега обаче се радвам, защото и без това ми беше омръзнало с щори, искам си пердета пак, по-уютно е.
На мен през работната седмица ми остава много малко време за форума, но въпреки това успявам да хвърля по едно око на тази тема и съм наясно с разправията. Ние сме от тези, дето и паяци,  оси , мухи спасяват и мисля, че  позицията ми е ясна. Обидите не ги разбирам, щото това често действа надъхващо да правиш по-големи глупости.

# 1 048
  • София
Много мразя такива махленски препирни....нали уж бяха приключили.
Щяха да се приключили, ако не се беше донесла информацията от тема, която касае много малко от пишещите тук. Може и да е неволно, вече не знам.

# 1 049
  • София
Не гладя, изобщо не обичам.Мъжът ми гладеше децата като бебета, сега аз го правя, когато е очевадно необходимо.Но пък как съм се специализирала в изпъването на дрехи след изпиране  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт