Искам да кажа ... (44)_06.07-12.07

• 48 334
  • 1 167
  •   1
Отговори
# 1 020
  • София
Мерси, явно понеже е метено и не съм разбрала.

# 1 021
Тонка, модераторската тема е някак обща и там видях, че си искала бан за Чек, а аз не мисля, че е редно. Можеш да и кажеш в темата, че не си съгласна с нея. Може и да си и казала, а аз да не съм видяла.

За пренасянето - реагирах на Лиляна, която те репликира, но явно е закачка между вас. На нея не и е за първи път и за това аз реагирах. Както и да е.

# 1 022
Здравейте. Янечек, добре си се завърнала!
Аз се чудя, защо Чек не е писала в темата от тогава, а то каква била работата.

Да ви кажа, че днес излязохме с мъжа ми и купихме всичко необходимо за бебешоците. Останаха кошарите и количката, които ще поръчам в понеделник.

Янтра също ми се губи тези дни.

# 1 023
  • Ямбол
Освен Янтра, Естел също я няма.

# 1 024
  • София
Даунче, нямам закачки с Лиляна.  Grinning
Колкото до другото, прекалено го раздухахме. Каквото имаше да казвам на Чек, го бях казала тук в темата. За жалост много избирателно е метено и редактирано. Трябваше да бъде изтрито всичко, защото сега се остава с много погрешно впечатление.  Wink

Янтра е на моренце!

# 1 025
Янтрето е на туризъм.

# 1 026

За жалост много избирателно е метено и редактирано. Трябваше да бъде изтрито всичко, защото сега се остава с много погрешно впечатление.  Wink

Трябваше да се измете всичко  Peace

# 1 027
  • Бургас
При мама,обаче си е най-добре  Laughing

Г-жо Рамацори,май за ръбове на ръкавите говорят,но и аз не съм много наясно. От мързел нямам време дори да ви чета Simple Smile

# 1 028
Една седмица ме няма и всички сте ме забравили  Crossing Arms
Прочетох ви малко назад - интересна седмица е била  Laughing

Ванини, кога мина времето, малко остана. Пожелавам ти леко да минат последните дни  Hug

И Тото видях. Голям сладур е  Heart Eyes

# 1 029
Тонка, какво е станало с Чек, че е била за бан? Ако искаш само линк пусни.

Била за бан според Тонка. Иначе не е получавала даже предупреждение от модератор.

Тонке, не съм чела какво си ми казвала, но предвид конкретната ситуация, толкова много ме вълнува, че мисля да си разкъсам банските и да се удавя ритуално. Само първо да поплувам малко.

Хайде със здраве!

Последна редакция: сб, 11 юли 2015, 16:34 от Анонимен

# 1 030
При мама,обаче си е най-добре  Laughing

Г-жо Рамацори,май за ръбове на ръкавите говорят,но и аз не съм много наясно. От мързел нямам време дори да ви чета Simple Smile

Да, говорим за ръбове на ръкавите на ризите. Дълги ръкави, разбира се. Нашите мъже ризи с къси ръкави не носят.  Wink

# 1 031
  • Ямбол
Аз мисля, че доста хора, след като прочетоха намеренията за котките, си помислиха същото, каквото Чек изрази с думи. Някои казаха, че ще се въздържат, други казаха, че това не е разумно. Самият начин на поднасяне на намеренията беше като свършен факт и провокира изключително отрицателно настройване срещу автора на деянието.. Хората, които обичат котките е нормално да реагират така. И не само котките, Чек каза, че това не е законно.

# 1 032
Според мен не е нужно човек да е съгласен с позицията на Белла,за да се възмути от обидите и заплахите на Чек.

# 1 033
  • София
Осмичка, който разбрал - разбрал.
Всичко е така добре изметено, почти поръчково. Едни неща стоят, а други - не.  Wink

# 1 034
Осмичка, възмущавайте се колкото искате. Със сигурност много повече хора се възмутиха от  повода за епитета, който беше даже беше прекалено мек.

Общи условия

Активация на акаунт