Искам да кажа ... (44)_06.07-12.07

• 47 850
  • 1 167
  •   1
Отговори
# 390
  • София
На мен лично никой не ми е пращал снимки нито на себе си, нито на някой друг. Това го заявявам съвсем отговорно.
И на мен така.

Чао, Бориле Party

# 391
 newsm44 купихме билети  newsm44  
 Акаша мисля,че ме разбра накрая правилно.

# 392
А коя е другата ? newsm78

# 393

Wink

Край с Борил! Жармен си го унищожи, а аз бях средството ѝ. Joy
Ами нали има админ питайте го дали съм аз  Joy

# 394
И защо не е наказана за мултиакаунтинг?

# 395
да ''къде е  маги?''

# 396
Баси, интуицията ми ме предаде. Но все си мисля, че бъркат женския му профил, с който първоначално се регистрира. Лаура помните ли я? Това беше моето предположение. После Дъ Кид. Беше си мъж.

# 397
  • В Космоса
Хаха, Жармен, така се получи. Но да не искаш да кажеш, че си го планирала? Shocked

Знам, че не ти пука, че си ме засегнала, но все пак ще кажеш ли защо ти хрумна, че съм аз!

# 398
Мисълта ми беше,че това ,че Акаша е Борил беше един вид фишек да изплува  коя е той ? Ам да ме мислите за Борко ........ неам думи просто Grinning

# 399
След някой и друг месец подозирам, че Борил пак ще цъфне. Но с нов профил. Дали ще е мъжки или женски, това не знам обаче. Времето ще покаже.

# 400
  • ту тук, ту там
И защо не е наказана за мултиакаунтинг?
И на мен ми стана странно, хем Татти косвено потвърждава, хем...
Или е някоЯ, която си е прекратила предищна регистрация и дефакто мултиакаунтинг няма, или просто тези дни са разбрали и Борил е блокиран вече.

# 401
  • В Космоса

Wink

Край с Борил! Жармен си го унищожи, а аз бях средството ѝ. Joy
Ами нали има админ питайте го дали съм аз  Joy

Нямам предвид, че си ти, а че е твоето "приятелче", най-много ти се чепкашще с него/нея. Унищожи си приятелчето.

# 402
  • Euskal Herria
След някой и друг месец подозирам, че Борил пак ще цъфне. Но с нов профил. Дали ще е мъжки или женски, това не знам обаче. Времето ще покаже.
Ха, че какво му пречи пак да се подвизава? Ако не го баннат, може да си пише на воля.

# 403
Да, но ние сега знаем, че е жена и най-вероятно - редовна потребителка.
Каквото и да пише, все тая, няма го вече Борил.

# 404
 Мисля, че Борил е с бан от как сме го зачекнали, а може и друг да е с бан за мултиакаунтинг. как да разберем?

Общи условия

Активация на акаунт