Искам да кажа ... (44)_06.07-12.07

• 47 857
  • 1 167
  •   1
Отговори
# 375
  • Euskal Herria
Акаша, че нали темата е точно такава "Искам да кажа...". Не е нужно да се взима отношение по всички теми, аз  не го правя, а и останалите също. Всеки споделя каквото желае.

# 376

Акаша, аз не се съмнявам в твоя образ. Пускала си доста лична информация и не мисля, че имаш втори образ, но може и да се лъжа. Няма значение по принцип. Просто тази тема е по-интимна и си споделяме повече. Редно е да има някакъв морал и да не се промъкват" Борилковци". Които и да са, все някога ще се разбере.

Мен лично не ме притесняват.

Даун, темата наистина се видоизмени и стана такава. Съвсем различна от първоначалния ѝ замисъл. Затова и  не мога много да се вписвам вече, защото няма време да чета всичко, а напоследък си е баш отчетна. И малко неудобно се чувствам, че все влизам да кажа ние какво сме правили, без да взема отношение по другите теми.

Глупости Simple Smile "цитирам трол", можеш да ни занимаваш с каквото си поискаш.

За гадалите:-), лелка на 39, брюнетка, 165 см, 50-55 кг (варирам), нося обувки на 10 см. ток (не сега, защото окуцях) Имам ужасна коса за ресане, като на снахата, но поне я стрижа по-късо.

В свободното си време съм точно като от "Дъщерите на Маклауд" къси гащи и джапанки.

Последна редакция: вт, 07 юли 2015, 17:28 от Down Under

# 377
  • някъде ... тук ...
Даун не съм я виждала, но и аз мисля като Цвети:
Даун, стрелям на посоки. Не много висока, със спортна фигура и тъмна, дълга коса. Simple Smile

Уф, докато го напиша...
Даун, наборе, недей така с лелките де Laughing

Не обичам да се оплаквам публично, най-много някое мрън, че ми е натоварено, да пусна. Сигурно е, че по-далечните познати и приятели имат различно от действителността мнение за мен.

# 378
  • В Космоса
Яна, не знам и аз. Много на отчетна ми прилича вече. А аз съм се пробвала, не става.

Даун, така си е, да. Имам нужда понякога да споделя нещо, което ме е зарадвало или натъжило, ядосало, впечатлило...

# 379
 Даун, влизаш ми остро нещо. Колко пъти да повтарям, няма лелки тука!

мен кака си ме представяте? вече ви дадох жокер, представяйте си ме като звезда, много тунинг мога да си позволя.

# 380
Соу,теб си те представям дребна и слаба със светла коса Simple Smile

# 381
  • В Космоса
Ето отговора на Татти за заинтересованите.

Заподозряха ме неправомерно, че съм този потребител
Объркали са Ви с друга.

# 382
  • ту тук, ту там
Кое момиче ме добави във ФБ преди малко, бързо да си признае? Имам подозрения, защото е от малкото, които не съм виждала.  Grinning
Иначе май само аз не съм виждала Касита! За Чек имах образ, който се припокриваше с този на моя приятелка, която на 44 изглежда убийствено. Снимката с банския в темата за сутиените само затвърди това.  Simple Smile

Искам да кажа също, че за мен не е важно, кой лак изглежда. По-скоро ми е интересно доколко се припокриват образите, които си създавам на база писане и поведение, с тези от реалността!
 Peace

# 383
  • Euskal Herria
Е, че сигурно и аз досаждам с всички снимки, дето пускам, и с разните му фиести, ама... това искам да кажа. Ако прекалявам, все ще се намери кой да ми каже.

so what?, ако имам внуче, в коя категория да се пиша?   Засега нямам, де, ама да си знам  Grinning.

# 384
Опа, с друга...

За Даун познах. Или поне някои неща.

Соу според мен е висока, слаба брюнетка.

Упражнявам си гадателските способности сега. Grinning

# 385
  • Ямбол
Да питам ли за себе си, за да разбера на кого са пращали моя образ? Wink

# 386
  • София, Младост
Аз пък искам да кажа, че останах излъгана  Crossing Arms - Лидълският ликьор Queen Margot няма нищо общо с бейлиса  Confused. На цвят го докарва, ама на вкус и мирис тц!  Naughty

# 387
На мен лично никой не ми е пращал снимки нито на себе си, нито на някой друг. Това го заявявам съвсем отговорно.

# 388
  • В Космоса

Wink

Край с Борил! Жармен си го унищожи, а аз бях средството ѝ. Joy

# 389

Wink

Край с Борил! Жармен си го унищожи, а аз бях средството ѝ. Joy
?

Общи условия

Активация на акаунт