Искам да кажа ... (44)_06.07-12.07

• 47 859
  • 1 167
  •   1
Отговори
# 360
Акаша, разкажи за почивката. Може и снимка да пуснеш на някое красиво местенце.
Не си разваляй настроението.

# 361
  • София
Аз всички изтървавам Sad. Нито Контеса, нито Жаки съм виждала.

Касита обаче ми е пращала снимка  Hug. Каси, приятно изкарване и дано всичко да е наред.

Онна, дай солени моля.
И аз малко снимки съм хващала. Обаче мисля, че повечето на деца съм видяла. По децата ще ви позная ако ви срещна някъде  Wink

Даун, ще ти пратя няколко на ЛС, че имам сигурно над 20  Blush

# 362
  • Euskal Herria
Снимки няма да пускам за сега, защото съм много известна, красива и слаба. Мъжът ми също е звезда, но детето държим в сянка заради папараците.
Ееее, ти пък сега... Тъкмо ще се похвалим с кого се познаваме... Пък като не щеш на цялостната визия, пусни някой елемент - устни, дупе, крака...  Joy Ако не на теб, и на мъжа ти става  Joy Joy Joy

Ванини, почивай повечко сега. Успокоиха ли те лекарите?

# 363
А, ти пак пусни, защо не.

Още осмислям гадната история. Ужасно е колко самотни и озлобени хора пишат тук.

каква история?
Сонгес, пий си мохитото тук и чети избирателно.
Това измисляне на образи, ако е от редовен потребител, е непочтено.  Simple Smile

# 364
Жаки, Съни, добре, че има и такива хора като вас! Hug Ще подмина, разбира се, нерви тук отдавна не тровя. И все пак ако има някакъв начин да докажа, че не съм аз Борил, бих го направила. Ще питам във Въпроси към модератори.
Всеки може да мисли каквото си поиска, не си го слагай на сърце. Наистина - разкажи за почивката, може да ни покажеш и малката къдравелка Simple Smile
Само да допълня, че много искам да видя Онна.

# 365
Яна, казаха да лежа и да ставам само до тоалетна. Ами да ви кажа, аз не съм се спряла. Днес например излязох в 08:30ч., прибрах се на обяд, правих торта, ядох и легнах към 14:30ч. Така съм всеки ден. Аз съм си за бой.

# 366
  • Euskal Herria
Ееее, ма верно си за бой! Я да лягаш!  Heart Eyes  Стига толкова търчане.

# 367
Върнахме се и щях да напиша как сме прекарали, но се зачетох в разправията ви и какво да видя. Кажете ми как да реагирам на подобно нещо? Ако се обидя, понеже си е обидно, ще речете, че нарочно драматизирам. Ако подмина, ще излезе, че си трайкам и чакам удобен момент да се появя в мъжкото си аз. Та какво да направя? Модератор може ли да ми помогне да разсея миризмата, която някой тънко пусна около мен?

И понеже ЛС-тата ви излязоха на яве, дайте и да видим и причините за подозренията ви, моля! Жармен? Тонка? Кой още беше...

Акаша, аз не се съмнявам в твоя образ. Пускала си доста лична информация и не мисля, че имаш втори образ, но може и да се лъжа. Няма значение по принцип. Просто тази тема е по-интимна и си споделяме повече. Редно е да има някакъв морал и да не се промъкват" Борилковци". Които и да са, все някога ще се разбере.

Мен лично не ме притесняват.

# 368
  • В Космоса
Цвети, Съни, ами желанието ми мина засега да разказвам за каквото и да било и въобще да пиша. Не си го слагам особено, но все пак не съм и в настроението, в което влязох - да споделя приятни мигове.

Писах в модераторската тема. Дано се отзоват!

И искам да кажа, да си призная, че и аз съм много мнителен човек, по принцип. Ша може да потвърди  Grinning и сега разбирам как се е чувствала. Ще знам занапред да си трая, ако се осъмня в нещо и не съм сигурна в него, защото е отвратително да се клеветят хора. Последните два дни два пъти изпитвам тази неприятна емоция във форума. И се чудя що не си гледам кефа в реалността, толкова хубаво започна лятото, ами зорлем влизам в киселяка. Пристрастеност опасна!

# 369
Снимки няма да пускам за сега, защото съм много известна, красива и слаба. Мъжът ми също е звезда, но детето държим в сянка заради папараците.
Ееее, ти пък сега... Тъкмо ще се похвалим с кого се познаваме... Пък като не щеш на цялостната визия, пусни някой елемент - устни, дупе, крака...  Joy Ако не на теб, и на мъжа ти става  Joy Joy Joy

мога само снимка на ценната си колекция от антични порцеланови рибешки глави да пусна и части от колекциата си нокторезачки. Както казах ние сме много известни и богати  меценати.  Части от мъжа ми не мога също да снимам, защото ще ме арестуват.

Ванини, спри се и почивай Hug

# 370
Ха, напомнихте ми за гледането. Как си ме представят, малкото, които не са ме виждали, ако им атакива де, че то бейлиса не прощава  Joy.

# 371
Даун, стрелям на посоки. Не много висока, със спортна фигура и тъмна, дълга коса. Simple Smile

Акаша,  Hug

# 372
  • София
Ха, напомнихте ми за гледането. Как си ме представят, малкото, които не са ме виждали, ако им атакива де, че то бейлиса не прощава  Joy.

Аз не съм те виждала. Представям си те с черна коса на каре, слаба и дребна. Усмихната и с къси панталонки и риза вързана над пъпа..... Гледала съм "Дъщерите на Маклауд" едно време Flutter

# 373
  • В Космоса

Акаша, аз не се съмнявам в твоя образ. Пускала си доста лична информация и не мисля, че имаш втори образ, но може и да се лъжа. Няма значение по принцип. Просто тази тема е по-интимна и си споделяме повече. Редно е да има някакъв морал и да не се промъкват" Борилковци". Които и да са, все някога ще се разбере.

Мен лично не ме притесняват.

Даун, темата наистина се видоизмени и стана такава. Съвсем различна от първоначалния ѝ замисъл. Затова и  не мога много да се вписвам вече, защото няма време да чета всичко, а напоследък си е баш отчетна. И малко неудобно се чувствам, че все влизам да кажа ние какво сме правили, без да взема отношение по другите теми.

# 374
Ха, напомнихте ми за гледането. Как си ме представят, малкото, които не са ме виждали, ако им атакива де, че то бейлиса не прощава  Joy.

аз пъй си те представях руса, висока, много нахакана, малко мъжкарана ( като австралийка  Laughing), но ти ме срази първо като каза, че си дребна, младолика, обичаш мноого високи токове и си чернокоса Joy кристалното ми кълбо не работи!

Общи условия

Активация на акаунт