Искам да кажа ... (44)_06.07-12.07

• 47 861
  • 1 167
  •   1
Отговори
# 345
Борил - мъж на 33-34, висок, тъмнокос, спортен тип, работи на компютър, има свободно време повече денем, отколкото вечер, образован е, печели не зле, не пуши, пие рядко, обича хубава музика и сякаш по- зрели жени. Борил, топло ли е, само с да или не:)
Още първият му пост бе свързан с Жаки - четял форума, гледал номинациите и това го накарало да се регистрира. Беше се представил - 30 годишен, работел в някаква авиокомпания.
Оттогава досега винаги е демонстрирал предпочитанията си към Жаки, после към Акаша и Ша. Мъж или жена - има ли значение? По-добре да е мъж, отколкото жена, която си пада по жени  Joy. Еее, толерантни сме все пак, де, всеки си има право на предпочитания.
А, и не си падал по лелки. Имал хубава приятелка, която хъркала  Mr. Green.

Даун, правих мъфини, станаха с наситено шоколадов вкус. Ама само аз трябваше да ги ям у нас, хем забърках четвърт доза. Виж, тортите свършват за нула време.  Grinning

Е добре де Яна, това приятелско ли е? Прати една рецепта, щото мъфини няма как да ти искам  Crossing Arms.

Торта сигурно след 20 години ще реша да направя за внуците. Не ям сладко, просто не обичам и така и не се научих. Майка ми правеше невероятни сладкиши и торти, ама .....

# 346
Да, виж, това е най-веселото. Аз бих се срамувала от жалките си подбуди и некадърното си творение.
Авторката едва ли има толкова багаж горе,че да се осъзнае ,че и засрами  Laughing

# 347
Е, трябва да има всякакви хора и to each his own.  Simple Smile
Ясно е, че всеки се простира според багажа си, ако перифразираме известната поговорка.

# 348
 ако бяхте казали нещо хубаво за Борил щех да си призная, че съм аз и снимка щях да ви пусна.

# 349
  • Euskal Herria
Даун, по-късно ще ти пратя рецепта. Щерката се е специализирала в направата на мъфини, та бърка всякакви видове - с боровинки, с шоколад, с разни сладка...

ако бяхте казали нещо хубаво за Борил щех да си призная, че съм аз и снимка щях да ви пусна.
Ама то не пречи и сега да пуснеш снимка, де  Grinning.
Аз изтървах Контесата вчера, поне теб да видя.

# 350
А, ти пак пусни, защо не.

Още осмислям гадната история. Ужасно е колко самотни и озлобени хора пишат тук. Мисля да изляза в лятна ваканция от Клюкарника. Може да се върна наесен, а може и да не се върна. Сбогом, бъдете щастливи и пийте много мохито!   bouquet
(последното е сериозно)

# 351
  • София
Ей най-накрая видях Бахаров в "Игра на тронове". Тъкмо реших че съм го проспала някъде защото му е дребна ролята и той се появи. Има дори реплики Sunglasses

Даун, има и много хубави солени мъфини. Мога да ти пратя няколко рецепти ако искаш.

Ако не познавам някой реално и не поддържам и реални контакти с него, хич не мога да преценя що за човек е и дали това което показва във форума или във фейсбук е истина или неговото виждане за истината или пък това, което би му се искала до е истина. Преди 2 месеца си отиде приятел на мъжа ми от детските години. Това, което виждахме от него във ФБ беше чудесно и човек би казал, че води живот за завиждане. Тъжната истина беше съвсем различна.

# 352
Аз всички изтървавам Sad. Нито Контеса, нито Жаки съм виждала.

Касита обаче ми е пращала снимка  Hug. Каси, приятно изкарване и дано всичко да е наред.

Онна, дай солени моля.

# 353
  • В Космоса
Върнахме се и щях да напиша как сме прекарали, но се зачетох в разправията ви и какво да видя. Кажете ми как да реагирам на подобно нещо? Ако се обидя, понеже си е обидно, ще речете, че нарочно драматизирам. Ако подмина, ще излезе, че си трайкам и чакам удобен момент да се появя в мъжкото си аз. Та какво да направя? Модератор може ли да ми помогне да разсея миризмата, която някой тънко пусна около мен?

И понеже ЛС-тата ви излязоха на яве, дайте и да видим и причините за подозренията ви, моля! Жармен? Тонка? Кой още беше...

# 354
  • Euskal Herria
Онна, дори и реално да познаваш някой, хората се променят. Особено си проличава, когато се виждате по-рядко. И в един момент се получава все едно не си познавал този човек. Съжалявам за приятеля ви, явно е искал да изглежда такъв животът му и това е показвал. Или пък така го е чувствал, кой знае.

# 355
Сонгес, ако щеш вярвай точно Мохито си поръчах:) Весело лято на теб  bouquet
На Каси приятно и леко пътуване, въпреки непредвидените обстоятелства Hug
Даун, ще ти пратя само по- късничко, че съм през телефона.

Акаша , с хумор реагирай:) Не си разваляй настроението.

# 356
Акаша, днес слънцето явно не действа добре на хората. Просто подмини  Hug

# 357
А, ти пак пусни, защо не.

Още осмислям гадната история. Ужасно е колко самотни и озлобени хора пишат тук.

каква история?
Сонгес, пий си мохитото тук и чети избирателно.

Снимки няма да пускам за сега, защото съм много известна, красива и слаба. Мъжът ми също е звезда, но детето държим в сянка заради папараците.

# 358
Аз пък помислих, че ще раждам и ходих да ме прегледат. Фалшива тревога.
Връщам се и какво да видя - изписани 5 страници, че сте и се карали.
Хайде прекратете - и с Бела, и с Борил.

# 359
  • В Космоса
Жаки, Съни, добре, че има и такива хора като вас! Hug Ще подмина, разбира се, нерви тук отдавна не тровя. И все пак ако има някакъв начин да докажа, че не съм аз Борил, бих го направила. Ще питам във Въпроси към модератори.

Общи условия

Активация на акаунт