Искам да кажа ... (44)_06.07-12.07

• 47 871
  • 1 167
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Това нов филм ли е или е онзи, за мъжете, останали без работа и решили да се занимават със стриптийз? Аз лично си признавам, че предпочитам женския пред мъжкия стриптийз.
Е, не - онзи филм, "Време за мъже" е култов.  Heart Eyes Тук иде реч за нещо съвсем непретенциозно - лятна женска комедия.

# 331
Не е ли имало преди време един такъв мъж тук? Не сме се засичали с него. Може да се е завърнал.  Laughing

# 332
Боже, не съм ходила от толкова време на кино, че съм пропуснала новите филми Simple Smile

# 333
Това нов филм ли е или е онзи, за мъжете, останали без работа и решили да се занимават със стриптийз? Аз лично си признавам, че предпочитам женския пред мъжкия стриптийз.
Е, не - онзи филм, "Време за мъже" е култов.  Heart Eyes Тук иде реч за нещо съвсем непретенциозно - лятна женска комедия.
Точно! Хубави мъже и филм без много смисъл. Разтоварване.

# 334
Забравила съм да се запиша в темата....

Големи страсти са се вихрили, ще ги подмина....макар да ме сърби клавиатурата.

Борил....мъчи се да се прави на Селтакис, и на другият му забравих ника (знам му истинското име) с костюмите за по 3хил. и т.н. Simple Smile
За съжаление е толкова далеч от тях, че трябва да се гръмне...

# 335
  • София
Тонка, не че те познавам, ама изобщо не бих те определила като наивна. Simple Smile
Цвети, зависи. Понякога съм голямо лапнишаранче.  Grinning

Сесили, за Марадона ли говориш? Голяма фенка му бях. Даже и на снимка съм го виждала - готин, ама малко нисичък.

# 336
  • София
На Марадона ли? Борил е твърде ниска топка. То и Марадона не го знам до колко е бил реален образ.

# 337
  • Euskal Herria
Борил - мъж на 33-34, висок, тъмнокос, спортен тип, работи на компютър, има свободно време повече денем, отколкото вечер, образован е, печели не зле, не пуши, пие рядко, обича хубава музика и сякаш по- зрели жени. Борил, топло ли е, само с да или не:)
Още първият му пост бе свързан с Жаки - четял форума, гледал номинациите и това го накарало да се регистрира. Беше се представил - 30 годишен, работел в някаква авиокомпания.
Оттогава досега винаги е демонстрирал предпочитанията си към Жаки, после към Акаша и Ша. Мъж или жена - има ли значение? По-добре да е мъж, отколкото жена, която си пада по жени  Joy. Еее, толерантни сме все пак, де, всеки си има право на предпочитания.
А, и не си падал по лелки. Имал хубава приятелка, която хъркала  Mr. Green.

Даун, правих мъфини, станаха с наситено шоколадов вкус. Ама само аз трябваше да ги ям у нас, хем забърках четвърт доза. Виж, тортите свършват за нула време.  Grinning

# 338
 Мародона, крачеше обут в Дзеня, той обичаше Шанел и Аззи.
и тъща му беше трепач.

# 339
  • Euskal Herria
Ееех, така е. Който е пропускал Клюкарника, е изтървал тези форумни образи. Само слушам за тях.

# 340
Искрено съжалявам жената, която е моделирала Бориловия нескопосан образ. Нито конспиративен, нито литературен талант, за сметка на това - много жлъч.

# 341
Тонка, охх, не знам дали беше Марадона...най-вероятно да. Simple Smile
Френдове сме във фейса...баш си е реален отвсякъде, както и живота, който представяше тук. Simple Smile Ама на много хора не им се вярваше.

# 342
  • някъде ... тук ...
Жегата ли ви тресна Shocked

Напоследък осъзнавам, че нямам какво да кажа, попрочитам и се отчитам с някой постен коментар и толкова. А чак да се замислям кой кой е и дали е такъв, не ми се се случвало много отдавна...

Каси сигурно е тръгнала вече, но и пожелавам безаварийно пътешествие, изпълнено с хубави емоции и впечатления!

# 343
  • Euskal Herria
Искрено съжалявам жената, която е моделирала Бориловия нескопосан образ. Нито конспиративен, нито литературен талант, за сметка на това - много жлъч.
И сега чете и си гледа сеира  Joy Joy Joy.

# 344
Да, виж, това е най-веселото. Аз бих се срамувала от жалките си подбуди и некадърното си творение.

Общи условия

Активация на акаунт