Искам да кажа ... (44)_06.07-12.07

• 47 880
  • 1 167
  •   1
Отговори
# 30
О, а не посмях с боя, оцветител балсам две туби.

Последна редакция: пн, 06 юли 2015, 15:48 от Ша

# 31
Хубав цвят PeaceШа,вече съм ти виждала краката,коремчето,рамото,косата само лицето още не  Laughing Кога ще ми се покажеш?  Hug

# 32
 Hug Осмичка. Не, във форума  не .
Имам си приятели от тук на друго място, там си разглеждаме снимките, които не бих показала на 5635677 потребители и още толкова гости. Peace

# 33
Освен изброеното от Осмичка съм виждала и устните и част от зъбите на Ша. Grinning
Остава всичко да се сглоби парче по парче и готово.

Само с червена коса не съм била аз. Не ме и влече. Макар да съм виждала жени с много хубав и наситен цвят.

# 34
Hug Осмичка. Не, във форума  не .
Имам си приятели от тук на друго място, там си разглеждаме снимките, които не бих показала на 5635677 потребители и още толкова гости. Peace
И аз се притеснявам тук,затова на онова място или на лични съм пращала Embarassed

Последна редакция: пн, 06 юли 2015, 10:46 от Осмичка

# 35
  • София
Янче, няма да ме дразниш с твоите снимки. Аз само на гаднярки се дразня.  Mr. Green

От мадамите на снимката си заплювам русата, а още повече, че държи коктейл в ръка.

Не си спомням кой пусна мухата, че лидълският бейлис е на промоция. Гледах брошурите, нищо не видях. Но така или иначе е достатъчно евтин, че да ме вълнува дали е намален с 50 ст. или не.  Grinning А кумата ми ме почерпи с друг вид ликьор, пак от лидъл, но беше в дълга и кльощава бутилка, и се води макиато. Много ми хареса - плътен на вкус, сладък, все едно пиеш шоколад. И от него ще си купя.

Жаки, какво е това готвене на морето, бре жено. Я се стегни. Приятелите ти да не мислят само за шкембетата си, а да проявят разбиране към факта, че си на почивка.  Naughty

# 36
Аз хич не си падам по експерименти с цвета на косата. Тъмно кестенява съм, от няколко месеца се боядисвам и то с безамонякова боя, колкото по-близо до естествения ми цвят – толкова по-добре. Скука. Не мога да си се представя какъв друг цвят би ми отивал. Последно сякаш беше станала доста тъмна, почти черна и реших да я изсветля леко за лятото, то май нищо не хвана. Има някакъв лек отенък, който много ми харесва, но само аз си го виждам. Никой около мен е забеляза промяна.

Обаче с подстрижки съм си правила много експерименти. С какви ли не прически съм била, от 2 см пикси до дълга коса. Установила съм, че повече от година с една прическа не мога да се задържа. Страшно много харесвам къси коси и бих носила повече, но косата ми не е за къса.

И мен ме изуми Жаки с готвенето. Аз си имам мама и тати на гости за седмица. До такава степен нищо не бутвам като са тук, че после като си отворя хладилника, не мога да си го позная.

# 37
А на мен ми е планинско.
В края на седмицата заминаваме из любимите ми Родопи.
Успешна и положителна да е седмицата за всички!

# 38
  • дядовата ръкавичка
Морско ми беше до онзи ден. Сега ми е тъжно. Никога не ми е достатъчно времето на море. Мечтая си за една караванка на пуст плаж. Спокойно мога да откарам 3-4 месеца.

Вкъщи сме 8 човека, ако броим и бебето - 9  Wink. Ама явно не сме много ящни. За довечера съм напълнила 20-на чушки. Смятам, че ще стигнат. А и мъж ми е вегетарианец, за него се готви отделно.

# 39
Здравейте, четох, колкото успях, много прегръдки на всички, които имат нужда  Hug

Аз най-накрая си релаксирах, както исках, но вчера май получих слънчев удар... гадеше ми се, корем ме заболя абе не е за разправяне. А едната ми котка усилено се опитва да се удави в басейна, играе си опасна игра то, ама...

"Игра на тронове" много ме запали, страхотна книга, а с "Слугинята" ми е много, много любима, филмът също си заслужава  Peace

Току-що видях едни неща, които се въртят във фейсбука знякакъв фотограф изрод - Светослав Минков, имаше и снимка и направо си ми стана лошо, ако го срещнете и сте със слаби нерви не отваряйте, макар че на мен направо снимката ми излезе...  Confused

# 40
Ох, готова съм, дали да не снимам тенджерата, че да умрете от смях, ква ти тенджера жив казан си е:)))
За час и половина горе- долу се оправихме, аз и помощник готвача- мъжът ми:))) за пръв път в живота си готвя в такова количество, надявам се да съм уличила пропорциите и да се получи вкусен гювеч.
Ама и да не е баш по учебник, няма да гъкнат, смеят ли:)
Тони, много ги обичам точно тези приятели, нямаме по- близки другари от тях и като знам колко са уморени в сезона и как все боклуци и сухо ядат или по кръчми, как да не им сготвя. Като сме си само те, ние и децата се ядва, но сега има още три семейства, а няма как да се скрием и ядем сами.
Ама когато всички се умълчат около масата и възхваляват таланта ми на готвач е голям смях, не че имат друг на разположение:)))
След гювеча смятам миш маш в големия тиган и домати на салата, малко по- леко и за мен и за тях:)

Вярно че много трудно се подържа медено- червения цвят, ако на русото понякога седи не много зле корен, на червеното е ужасно. А и се отмива, абе много го харсвам, но не знам колко ще устискам.

# 41
Здравейте! Идвам червена като домат след първия плаж (басейн) тази година.

# 42
Здравейте! Идвам червена като домат след първия плаж (басейн) тази година.

О, трябва да се мажеш яко  Peace Аз директно чернея, не изгарям, но въпреки това се мажа, много се наплаших от това слънце и какви последствия може да има.

Към момента имам на разположение 50 фактор за лице (последната придобивка от онзи ден  Mr. Green), 30 фактор лосион, 20 фактор спрей, 6 фактор за потъмняване, 2 лосиона за след слънце... и май за сега това е. Но се мажа, особено по лицето.

# 43
Изгоряла ли  си? Вярно е, че пловдивските жеги са уникални, по-горещо ми е било само в Гърция.

# 44
Не просто изгоряла. Имам чувството, че лицето ми е опънато с ластик  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт