Искам да кажа ... (44)_06.07-12.07

• 47 900
  • 1 167
  •   1
Отговори
# 255
Никъде по света не се тровят котки. Има мерки за справяне с улични кучета, защото те са потенциално опасни. Котките не са. Не съм чула за разкъсани хора от глутница котки, просто защото те не правят глутници. Най-голямата драма е да отнесат парче салам, а за подобно нещо аз не бих убила.

Вместо да се влага енергия в садизъм е по-добре да се вложи в изискване на спазването на закона (не е никак лош).

Макар че предпочитам кучета, по-мога да разбера страха на хората от тях. Няма как да разбера страх от котка. Тук, единствено настоявам да носят звънци, за да не са опастност за дивите животни. Не ми пречи да ми влизат в двора. Спасиха ме от плъхове.

# 256
Искам да каже,че май се научих да не се паля толкова тук и ми е добре.

# 257
  • София
Белла, искаш ли бебе БОК? Съвсем сериозно!
Откакто взехме Орфея, котка в двора не съв видяла. От година е на друго място, но котаците все още не припарват Laughing Бяха напаст, жестока!

Касита, много прекрасни емоции ви желая!

Чек, стига си плашила кой къде ще изтипосаш, какво знаеш и на кого ще пишеш. Баси простотията.

Даун, една луда развъждаше котки в мазетата. На тези градуси си представи вонята разнасяща се от рибешки глави, вътрешности и други субпродукти. Аз съм стояла на затворен прозорец, защото нито разправии, нито увещания не помагаха. Кучетата саморегулираха популацията. Зарази са си това, мани...

# 258
Даун, тяоето тук, не е нашето тук. В България обичат да гледат котки ама не в тях си. Пред блока примерно е любимо място за развъдник на улични котки хранени от бабите. Защо да взимам суха храна за животни, които не са мои? Аз ако искам да храня животно ще си взема такова в нас.

Горджи, колко време важи офертата?

# 259
  • София
Искам да каже,че май се научих да не се паля толкова тук и ми е добре.
Аз от години вече не се паля във форума. Толкова ми е спокойно и лежерно, че не си заслужава да се развалям комфорта заради това, че някой е решил да се държи грубо или просташки. Важно е да ми е рахат.  Grinning

# 260
  • дядовата ръкавичка
Белла, искаш ли бебе БОК? Съвсем сериозно!
Откакто взехме Орфея, котка в двора не съв видяла. От година е на друго място, но котаците все още не припарват Laughing Бяха напаст, жестока!

БОК, българско овчарско куче ли е? Нашето е точно такова - каракачанка. Всички котки са му приятели. Спят си заедно, хранят се от една купа.

# 261
Горджъс и Бела, и на двете проблемите ви не са котките, а хората. Насочете агресията си към справяне с тях. Нехуманно и престъпно е да се избиват по мъчителен начин животни и позицията ми е била винаги такава, а не само от както живея тук.

# 262
Даун, тяоето тук, не е нашето тук. В България обичат да гледат котки ама не в тях си. Пред блока примерно е любимо място за развъдник на улични котки хранени от бабите. Защо да взимам суха храна за животни, които не са мои? Аз ако искам да храня животно ще си взема такова в нас.

Горджи, колко време важи офертата?

Бела, на всякъде по света котките скитат през дена и ги прибират само вечер.

# 263
Пред почти всеки блок си има такива групички от баби, а и доста по-млади жени, които хранят бездомните кучета или котки.
Обичам животните,но не давам храна. Поемам единствено ангажимент за собствено животно.

Да нараня животно не съм способна. Страх ме е от глутници кучета и ги избягвам, доколкото е възможно.

# 264

Чек, стига си плашила кой къде ще изтипосаш, какво знаеш и на кого ще пишеш. Баси простотията.

Я си гледай работата! Това го пишеш по повод простотията, която ти сътвори в темата за пожара до Чернобил и онова страшно нещо, което твои близки от външно министерство ти казали. Това за Белла беше друго. Има хора, които хич не обичат такива като нея и без изобщо да заплашват, могат да я открият. а точно тя е супер лесна за откриване, защото така си го е направила.

# 265
Бела, на всякъде по света котките скитат през дена и ги прибират само вечер.

По света, тук белла ти показва нагледно мръсотията по хората до какво води. Всичко е сведено до парче салам, мироглед, мечти, стремеж - все за края на бахура иде реч. И то после колко да ти е капацитета. Това разбира се се отнася за тези, които си я носят тая жалка жилка, няма спасение. Нито ще разберат някои какво им казаха, а за осмисляне да не говорим, саламът е отгоре и поанта.

Цвети *, твоето е позиция, която е крайно различна от жестокост и едва ли има някой, който да не я разбира. Никой не е длъжен да храни бездомните или да ги харесва, да ги спасява - но виж да убиваш, вече е нещо коренно различно Stop

# 266

Я си гледай работата! Това го пишеш по повод простотията, която ти сътвори в темата за пожара до Чернобил и онова страшно нещо, което твои близки от външно министерство ти казали. Това за Белла беше друго. Има хора, които хич не обичат такива като нея и без изобщо да заплашват, могат да я открият. а точно тя е супер лесна за откриване, защото така си го е направила.
Да заповядат! Ако искаш може и да ги насочиш.

# 267
  • София
Аз имам чувството, че някои милеят повече за животните, отколкото за хората.
Белла сподели първосигнално какво й е намерението, въпреки че надали ще го осъществи. Искам да попитам заради едно такова намерение кой нещастник би тръгнал да я издирва специално, за да й навреди? Мислете, преди да пишете. За всички се отнася. И себе си слагам в кюпа.

Чек, провери как се пише ембицил. Две грешки в една дума.

# 268
Някой пита за цивилизовани методи - има препарати, които гонят животните, има и уреди, които действат. Не е сложно.

# 269
Който между другото е много тъпо подбран, както стана ясно от последните ти писаници. Нито си белла, нито си дона. Че и неграмотно е написано.

Какви интелигентни методи, Даун? Хората са мутри и искат да тровят котки.

Общи условия

Активация на акаунт