Искам да кажа ... (44)_06.07-12.07

• 47 889
  • 1 167
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Благодаря за линка за препарата за гонене на котки и кучета. Ще го купя. Писна ми от смрадта, която се носи около вратата на входа и на гаража ни. ИМа всичко на всичко 5 квадрата трева, която е задушена от котешки лайна. Дано да подейства.

Много ми хареса "Отвътре навън". И си поплаках малко дори Blush
Искам и аз ЛС с подозрения кой е Борил, моля.
Моето бледо предположение беше, че е Дари, но не почива върху някакви реални факти.

# 286

Борилчо, къде си, мойто момче? Ела и кажи нещо тъпо, моля те.  Hug
Бориле,яви се  Praynig
Борил кълве нейде цаца с удавена в лимонов сок . Grinning
Даун ще ти пратя рецепти за мъфини .
  Да намеря първите дето правих преди време - дъщеря ми нали винаги се цани организатор на рожденни дни и изненадата на едната приятелка бяха мъфини - а готвача - моя милост  Joy
 Дъщеря ми я приеха в болница 2 дена преди РД и аз правих мъфини близо месец. Голяма краста са.

# 287
Бела, на всякъде по света котките скитат през дена и ги прибират само вечер.

По света, тук белла ти показва нагледно мръсотията по хората до какво води. Всичко е сведено до парче салам, мироглед, мечти, стремеж - все за края на бахура иде реч. И то после колко да ти е капацитета. Това разбира се се отнася за тези, които си я носят тая жалка жилка, няма спасение. Нито ще разберат някои какво им казаха, а за осмисляне да не говорим, саламът е отгоре и поанта.

Цвети *, твоето е позиция, която е крайно различна от жестокост и едва ли има някой, който да не я разбира. Никой не е длъжен да храни бездомните или да ги харесва, да ги спасява - но виж да убиваш, вече е нещо коренно различно Stop
Твоите постове ги прескачам. Добре, че ми казаха да погледна, че за мен пишеш. Не знам за мърсотията по хората, но същата по двора си не я желая пък ако ще персийски котки да са съседските. Не съм длъжна да харесвам чуждите животни. Не се умилявам при всяко бездомно пале или коте.

# 288
  • София
Това ли е Борил, бря?! Shocked

# 289

Борилчо, къде си, мойто момче? Ела и кажи нещо тъпо, моля те.  Hug
Бориле,яви се  Praynig
Борил кълве нейде цаца с удавена в лимонов сок . Grinning
Даун ще ти пратя рецепти за мъфини .
  Да намеря първите дето правих преди време - дъщеря ми нали винаги се цани организатор на рожденни дни и изненадата на едната приятелка бяха мъфини - а готвача - моя милост  Joy
 Дъщеря ми я приеха в болница 2 дена преди РД и аз правих мъфини близо месец. Голяма краста са.

Хмммм. Flutter Flutter Flutter

# 290
Ако е жена, значи интуицията ми е сдала багажа, но не едва ли. Дари? Абсурд.

Последна редакция: вт, 07 юли 2015, 15:48 от JACKLIN*

# 291
Стана като в криминален роман - онзи, когото изобщо не подозираш, той е!

# 292
Стига сте го нищили този Борил, най-обикновен комплексар около 30-те.

# 293
Борил е жена, колкото до другото - вярно е. Пише като жена, ясно е като бял ден.
Аз не знам коя е жената, но се забавлявам с конспирациите.

# 294
Като в роман на Агата Кристи сме  Laughing

# 295
Е добре, че са ти казали  hahaha, отдъхнах си, да не вземеш да ми прескочиш и този път постовете, важна си ми, знаеш.

# 296
Ако се окаже жена, явно и моята интуиция е сдала багажа. Иначе по писане ми напомня за един мой ухажор, тръпки ме побиват и в момента като се сетя.

# 297
  • София
А---а, хм? Thinking
Не мисля.

# 298
Е добре, че са ти казали  hahaha, отдъхнах си, да не вземеш да ми прескочиш и този път постовете, важна си ми, знаеш.

Този е последния на който о ръщам внимание. В общия чат във фейса стана ясно, че всъщност доста хора те прескачат Wink

# 299
 Борил е като задника на Ким Кардашиян в една друга тема.

Споделете ми най-новите подозрения моля, че любопитството ще ме съсипе, а е ранно утро при мен.
Не мисля, че еофисен планктон, онези бяха забавни в крачоли на дзеня.

Общи условия

Активация на акаунт