Косопад - 8 тема

• 171 269
  • 757
  •   1
Отговори
# 300
Момичета, някоя от Вас ползвала ли е индийски билки, за да се справи с косопада. Аз си поръчах : Брингараж на прах, Брахми на прах и някаква билкова смес за коса. Някой жени са много доволни, но дали това е нещото, което ще ме отърве от косопада, никой не знае Sad Сега си направих маската, не ми пада по- малко коса, но ще видим Simple Smile

# 301
Момичета, някоя от Вас ползвала ли е индийски билки, за да се справи с косопада. Аз си поръчах : Брингараж на прах, Брахми на прах и някаква билкова смес за коса. Някой жени са много доволни, но дали това е нещото, което ще ме отърве от косопада, никой не знае Sad Сега си направих маската, не ми пада по- малко коса, но ще видим Simple Smile
Ползвала съм преди време на "Хималая". По принцип са хубави, но действието им е по-слабо и е нужно повече време, въпреки че визуален ефект като лъскавина и мекота се забелязва още от първото нанасяне.
А как вървят нещата с маслото от чесън?

# 302
При мен Ревалид не даде никакви странични ефекти. Абсолютно никакви.

y_em, ти освен копривата нещо друго прави ли по същото време успоредно с нея? Ампули, таблетки?

Зимна роза, успоредно с копривата използвах шампоан против косопад. Бирена мая по принцип пия от 3-4 години с малки прекъсвания. Ако някой прави успоредно с копривата и други неща - ампули, таблетки, то ефекта ще е от тях, а не от копривата. Аз я използвах почти самостоятелно и резултата беше нулев. Просто при сериозен косопад трябва нещо по-силно.
Ellisa, при мен резултата се запазва, маслото както писах по-назад почти спря косопада. Казвам почти защото  още има дни в които падат около 40 косъма ( когато е мръсна). Косата ми обаче е много суха от месец и повече и се чудя с какво да я освежа. Още не смея да и слагам балсам, само на мокра коса втривам в краищата бадемово масло. Първия ден е горе-долу добре, но след това става като метла, все едно съм я третирала с какво ли не, а аз даже не я боядисвам.

Последна редакция: чт, 03 сеп 2015, 22:23 от y_em

# 303
Има уввличаване аз треперя . Урината мирише неприятно. Извинявам се ....ама нали питаш.
Вие ми се свят и треперя
Сега намали дозата и съм по на себе си

Звучи ужасно. По колко таблетки си взимала на ден?

# 304
  • Щастлива мама на 3 слънца
моля ако някой е ползвал тези неща да пише
http://www.dslabs-bg.com/products/35/Spectral.CSF.html
http://www.dslabs-bg.com/products/9/Revita.htmlмерси

slutlikeyou 3 пъти по 2 броя

# 305
y-em, 40 косъма са си нищо. А възможно ли е според теб косата ти да е станала суха в резултат от маслото от чесън /съвпада ли периодът/? Питам от чисто любопитство, защото аз си направих сместа с чесън за разширени вени и честно казано за сега съм много доволна, но в рецептата пишеше да не се маже обилно, защото чесънът може да изгори кожата.

Последна редакция: чт, 03 сеп 2015, 23:08 от ellisa.s

# 306
y-em, 40 косъма са си нищо. А възможно ле е според теб косата ти да е станала суха в резултат от маслото от чесън /съвпада ли периодът/? Питам от чисто любопитство, защото аз си направих сместа с чесън за разширени вени и честно казано за сега съм много доволна, но в рецептата пишеше да не се маже обилно, защото чесънът може да изгори кожата.

Ellisa, косата ми започна да се изсушава  преди да почна с маслото.  Възможно е то допълнително да изсушава в самия корен ( не го разнасям по дължината на косъма), но не е в него основната причина. Мисля че си изсуших косата от катранения сапун и Низорал-а с които се мих през юли и от това, че не използвам балсам от няколко месеца.

# 307
О, да. За Низорала не знам, но катраненият сапун изсушава със сигурност. Нищо, важното е, че си решила по-големия проблем. Малко по малко ще я хидратираш и ще се възстанови.

# 308
О, да. За Низорала не знам, но катраненият сапун изсушава със сигурност. Нищо, важното е, че си решила по-големия проблем. Малко по малко ще я хидратираш и ще се възстанови.

Дано  Hug  bouquet

# 309
Аз пък забелязах, че противокосопадните шампоани много изсушават косата. От личен опит говоря и от името на мои две много добри приятелки, ползващи и те такива продукти. Аз се мия с Дюкре Анафаз, майка ми с Приорин, едната приятелка с Кройтехорф и т.н. Всички се оплакват от изсушаване, включително и аз.  Confused
Дали е възможно и при теб това изсушаване да се дължи на шампоана?

# 310
Ползвала съм преди време на "Хималая". По принцип са хубави, но действието им е по-слабо и е нужно повече време, въпреки че визуален ефект като лъскавина и мекота се забелязва още от първото нанасяне.
А как вървят нещата с маслото от чесън?

Дам права си, че става много мека, а моята коса като е пет косъма и като е мека я чувствам, още по-малко като обем Sad Иначе аз за сега съм  си правила твоята маска 3 пъти и мисля да я редувам се чесъна, но още не ми е останало време да си го сложа и него. Искам да седя с маската с чесън, колкото се може повече, но чак да спа едва ли Sad  Иначе сте абсолютно прави за шампоаните за косопад, изсушават косата. Аз си бях взела за пърхот този : http://sebamed.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D0% … D1%85%D0%BE%D1%82
на Себа Мед.
Бях много доволна и за това реших да си взема на същата марка за косопад :http://apteka.framar.bg/30017140/%D1%81%D0%B5%D0%B1%D0%B0-%D0%BC%D0%B5%D0%B4-%D1%88%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%BE%D0%B0%D0%BD-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B8%D0%B2-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%BE%D0%BF%D0%B0%D0%B4-200-%D0%BC%D0%BB
Но определено това не е моя шампоан, много изсушава и май, ще се върна на същата марка, но за пърхот.

# 311
И при мен има ефект на изсушаване особенно веднага след измиване с шампоан против косопад. И дюкре и фито шампоаните ми действат така, а после в корените не слагам балсам само в края за да не се заплита косата. Като че ли в корените от ампулите пък се омазнява или аз защото я нося вързана?

Последна редакция: пт, 04 сеп 2015, 12:01 от kremm

# 312
И аз не мога да се спогодя с противокосопадните шампоани, ужасна ми става косата след тях.
Само Ревалид харесвам много  Peace

# 313
Явно наистина изсушаването е от противокосопадните шампоани, щом всички се оплакваме. Аз пък изобщо не заподозрях, че е от това, но като прочетох какво сте писали, отидох и си взех Гарние. Мисля да пробвам да се мия с него, да видим дали ще се пооправи косата ( дано само не тръгне пак косопада  #Crazy)

# 314
  • Щастлива мама на 3 слънца
моля ако някой е ползвал тези неща да пише
http://www.dslabs-bg.com/products/35/Spectral.CSF.html
http://www.dslabs-bg.com/products/9/Revita.htmlмерси

slutlikeyou 3 пъти по 2 броя
Пристигнаха нещата и един балсам към тях
Дано има ефект.

Общи условия

Активация на акаунт