Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 7

• 68 898
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
  • Чикаго / София
Да се запиша и аз с направена първа тренировка от РумФит. Страхотно се поизпотих. Направо вадички пот течаха по мен. Ще видя утре как ще ходя, но вече усещам мускулната треска.

Много съм доволна Simple Smile

# 571
Съгласна съм,но искам да ги смъкна за месец,затова добавих и тях.
A за месец ли си ги качила? Wink

# 572
Робокопът идва, хахха..утре ще правя номер 3 с вас, то едвам сядам, а сега и корема приятно ме стяга, хаха  Party

# 573
Ако ще сме робокопи, утре пак може да си тренираш сама  Joy Joy ние ще почиваме и ще ти се смеем, както ти на нас затова какво ни предстои Grinning Grinning

# 574
К'во беше т'ва колело днес, к'во беше т'ва чудо  ooooh! Лицевите ми се видяха песен  Crazy
А утре подозирам, че ще обличам риза ... едва ли ще мога да си вдигна ръцете от рамене  Crazy

Чакай да видя какво е утре и дали ще почивам или не. И без това ми се натрупва умора, че детето е болно и спя по няма и 3 часа на вечер  Tired

# 575
  • София
Не знам, ама с тва време, май се разболях Hug Пия ся нурфен, че другите ми дразнят корема и най-много някой болничен нещо, да си почивам. И някой пас на режима за 2-3 дена - мед, плодове, супи.. докат се оправя Praynig

# 576
Уф, днес никак не съм доволна от сутрешната си тренировка.
Очаквах лицевите опори да са проблем - не бяха - спрях видеото и се поупражнявах, докато усвоя техниката. С тях нямаше проблем, но карането на колело след това - ужас. Изобщо не ми се получи... Нинджа-скоковете не ги и опитах - в някой друг живот. Останалото - бива.
Обаче в крайна сметка приключих тренировката почти суха и някак без чувството, че съм тренирала добре Crossing Arms
Знам, че аз съм си виновна, но ха де...

# 577
  • София
Оф, от оня ден се ужасявам от това колело, след малко ще видим ...
А тези нинджа скокове, нямам представа дали ще мога и едно да направя.

Птич, хайде де, оправяйте се вече!!!!  Praynig

# 578
Баси, хора, ще пукна, дълбоко ме е срам вие какви неща правите, а на мен една тренировка за начинаещи ми взима душичката. Най-много ме притеснява фактът, че една самотна нещастна лицева не мога да направя, убий ме ако щеш, тези ми ти хилави ръце не могат да ме издържат, ако ще и на колене да съм, с "високо дупе".  Mr. Green

# 579
Баси, хора, ще пукна, дълбоко ме е срам вие какви неща правите, а на мен една тренировка за начинаещи ми взима душичката. Най-много ме притеснява фактът, че една самотна нещастна лицева не мога да направя, убий ме ако щеш, тези ми ти хилави ръце не могат да ме издържат, ако ще и на колене да съм, с "високо дупе".  Mr. Green

Търпение, Бездомна Hug
Преди две - три години и аз бях така. Спомням си, че дребосъкът ми - на шест години тогава, направи, кой знае защо, поне 10 - 15 лицеви опори. Реших да опитам и аз, смъкнах се до долу и там си и останах още на първата. А уж "тренирах" - какво тренирах, въртях велоергометъра по половин час, докато си четях книга Mr. Green

# 580
На мен ми отне около година сериозни и постоянни тренировки, за да направя първата си истинска лицева.  Laughing (Тайна е.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green)

Всяко нещо с времето си. Simple Smile

# 581
Аз някога тренирах много и правех класическите мъжки лицеви, стигала съм до 70 на ден. Сега си правя от коленца и то колкото са си във тренировката. Баси падението!  Mr. Green Joy
Мацки, с какво темпо чистите подкожната мазнина? И по колко тренирате. Аз всеки ден си правя тренировката, но после се мятам и на велото, като редувам дни със HIIT, с дни с класическо кардио. Чистя по 0,5 на седмица, но сега смених и режима малко, не толкова да засиля чистенето, колкото да раздвижа метаболизма, да не ми привиква! Иначе имам да свалям едни 10 кг, но ако са само сланинка, може и по-малко да са... Outta Joint

# 582
Здравейте! Ще се присъединя и аз към вас Simple Smile
От 18.09 съм на индивидуален хранителен режим изготвен от Руми и тренировки.
Започнах режима от 65 кг.
След първото измерване което беше на 25.09 резултата ми е следния:
-2,5 кг.
-2 см от талията
-3 см от ханша
-1 см от бедрото
-1 с м от прасеца
-1 см от бицепса
След два дни ще се измервам пак и ще споделя резултатите си Simple Smile

# 583
Здравейте и от мен
тренирам от началото на годината различни програми
но започнах с Руми начинаещи и сега съм на 90 ДП на Руми
имам и за стягане и за сваляне и какво ли не
много бавно стават нещата при мен
но с постоянство мисля че мога и да успея
лицева,бърпи ,планкове ми бяха мишйн импосибъл но вече са ми в графа любими
За режим от Руми още не мисля че съм готова
правя си мои режими или спадвам тези от блога и , но си признавам че уикендите правя гафове и не ми се дават още парите за нещо което сама ще проваля
първо да укротя ламята Спаска в мен и тогава режим от Руми

Успех на всички ни.

# 584
правех класическите мъжки лицеви, стигала съм до 70 на ден.

Shocked Shocked Малииии   #Crazy

Мацки, с какво темпо чистите подкожната мазнина? И по колко тренирате. Аз всеки ден си правя тренировката, но после се мятам и на велото, като редувам дни със HIIT, с дни с класическо кардио. Чистя по 0,5 на седмица, но сега смених и режима малко, не толкова да засиля чистенето, колкото да раздвижа метаболизма, да не ми привиква! Иначе имам да свалям едни 10 кг, но ако са само сланинка, може и по-малко да са... Outta Joint

С каквото темпо организма ми си реши  Crazy А той не бърза особено ... Между другото калориина рестрикция и сериозно натоварване (то тренировки, па ХИИТ, па кардио) може да забавят резултатите вместо да ги забързат  Peace
Не се състезавайте с природата и биологията. Такива цели като за 1 месец 4 кг или искам да засиля чистенето сега и веднага (без добавки и химия) са просто нереалистични  Peace
Имам месеци не свалям нищо, но вадя преса, имам месеци свалям кг, но не и обиколки, имам месеци качвам кг не ми личи ... тяло какво да го правиш, не приема желанията ми за заповеди.
Храни се добре дори и само с цел да си здрав и жизнен, спортувай за тонус и все някога ще се получат нещата Wink

Ивета браво  Peace Хубави резултати Simple Smile

Аз истински лицеви опори повече от 2 не мога в серия не мога да направя, тренирам година и половина, не се лигавя, имам прогрес в много други упражнения, но не и в това. Не се кося особено - явно не е моето упражнение и никога няма да направя 70 истински - чудо голямо   bowuu

Днешната Нели как ви дойде на фит30-ките?  Никакъв баланс не ми получи, но Д-то ми рева в кански мъки на 2-рото упражнение на 2-рата пирамида въпреки, че се подпирах някъде повечето време  Crazy Whistling  Но добре се справих предвид факта, че си имам стабилна МТ все още  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт