НВ-ВМХ, част 91 - за здравословното хранене

• 57 780
  • 725
  •   1
Отговори
# 675
Юле ,мила много ти благодаря,направо ме разплака  Heart Eyes
Хайде да не спамя темата  Blush

# 676
  • София
Честит празник на Вили и адмирации на Вая! Много успехи и мотивация желая и на двете   bouquet

# 677
Благодаря,The Baroness и отново на всички момичета,направихте денят ми по-добър ,желая и на Вас да сте много здрави и щастливи,лека вечер  Hug

# 678
  • n/a
Поздравления за всички радостни поводи!  Hug

И една препратка - руският вариант на LCHF.
И статиите са интересни и сред рецептите има
какво да се ползва.
http://lchf.ru/cat/articles

# 679
Здравейте! Чета ви отдавна и реших, че е време и аз да се включа във вашите редици. Качих около 40 кг при бременността ми, като сега 6 месеца след това съм свалила само около 10. Общо взето откакто съм родила си седя на 90 кг и не мърдам. Очевидно е, че няма да стане от само себе си, така че сериозно трябва взема мерки.  Висока съм 1, 60, така че килограмите мнооого си личат Simple Smile Започнах да се храня така в понеделник и досега съм твърда - не съм яла  нито сладко, нито плод, нито друг въглехидрат. Горе-долу ще ви напиша какво съм яла, за да кажете дали е добре.
Закуска - кисело мляко с 2 кокоски - от тези с масло + яйце+ кокос, сложих и малко тахан
Обяд - няколко резена бекон  + тиквички. Това го запържих в малко масло и добавих малко Филаделфия и подправки
Следобяд ядох малко чедър
Вечеря - мусака, заместих картофите с патладжан и тиквичка  + заквасена сметана, към това

Закуска - Мусака +сметана
Обяд - Доизядох мусаката най-накрая Simple Smile  пак + сметана
Следобед - кафе + кокосово масло
Вечеря - три пържени яйца + бекон + авокадо

Днес
Закуска - чедър, Филаделфия и няколко резена пеперони (салам)
Кафе с кокосово масло
Обяд - Салата с 3 варени яйца и авокадо + зехтин
За вечеря ще е сьомга с пюре от спанак и сметана.

Добре ли е храната. Ще ви бъда благодарна ако не е добре, да ме коригирате!
Благодаря за всичко! Много сте полезни!

# 680
  • SA
Leonora, добре дошла при нас!
На мен ми харесва менюто ти и не мисля, че засега са необходими корекции. Изкарай така поне 2-3 седмици, за да се адаптираш добре към това хранене. Желая ти успехи и вярвам, че скоро ще споделиш хубави резултати.

# 681
Благодаря, kameloth! Притеснявах се да не са ми прекалено много мазнините, и от там калориите, но щом казваш, че всичко е ок, значи е така. Аз съм нова и не съм все още супер наясно, въпреки, че съм изчела толкова теми. Нямам практика Simple Smile

# 682
  • SA
Leonora, според мен в началото е да ядеш така че да се засищаш, без и да се тъпчеш, разбира се. Стига да не прекаляваш със сметаната, не мисля, че мазнините ти са прекалено много. Като се адаптираш, ще видиш и с килограмите как се движиш известно време и ако трябва, тогава може да помислиш за корекции в храната, ако се налага.

# 683
И според менюто е ок.

# 684
  • Има много детски смях.
Здравейте!
Leonora, не съм спец, но менюто ти звучи страшно вкусно  Blush
Отново се включвам с филм-  Натъпкани. Може и да е споменаван в темата, но дори така да е- просто напомняне  Peace

# 685
Благодаря за линка, Умаbouquet На английски е Fed Up, помня, че го гледах преди няколко месеца и ми направи голямо впечатление. Ще си го припомня.

# 686
Ума,благодаря за филма   bouquet

# 687
  • София
Здравейте!
Leonora, не съм спец, но менюто ти звучи страшно вкусно  Blush
Отново се включвам с филм-  Натъпкани. Може и да е споменаван в темата, но дори така да е- просто напомняне  Peace
много хубаво филмче, веднага го изгледах Peace

# 688
еха колко много сте изписали Simple Smile
филма е много добре направен и показва драмата на съвремието ни (малката от септември е ученичка и честно казано и идея си нямам как ще се справим с лъскавите боклуци, които преливат в лавката - в това число мернах, че в училището има и машинка за вафли и сникърси... )

Leonora, добре дошла при нас!
менюто постепенно ще си го натамъниш - аз вече втори месец карам и пак имам отклонения - забелязах, че нещо протеините са ми в повече.. а за калорийте е нормално да изглеждат повече - все пак ако за гр. ВГХ или протеин те са около 4-ри, за мазнините са 9 Wink.

малко на патеричка Честито и от мен на мамчето и рожденичката Simple Smile

# 689
  • Има много детски смях.
Радвам се, че филмът ви е харесал, момичета!!!  Hug
Сега се сещам, че по HBO преди няколко години даваха една поредица "Тежестта на нацията", също много добре направена продукция. Ако го намерите- препоръчвам горещо.  Peace
Мисля че в предишната тема се обсъждаше един филм за вегани и малкото им бебче ( ако не се лъжа), четох коментарите тогава- нещо майката май беше тотално зомби, та- може ли линк?
Сутринта рано- рано разглеждах темата с рецептите ви, избрах си няколко и отивам на пазар  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт