НВ-ВМХ, част 91 - за здравословното хранене

• 57 782
  • 725
  •   1
Отговори
# 375
Гайо са много хубави шоколади. Опитвала съм само тъмните, но ми харесват много. Наскоро заради пътуването си бях взела от малките шоколади на Линд със 70% какао и един малък на Гайо със същия процент. На Гайо беше по-малко сладък и по-вкусен. На мен лично вкусът на Линд ми е малко странен, независимо от процента - отдавам го на използваната ванилия, понеже не знам с какво друго да го обясня, но по принцип избягвам техните шоколади точно заради тази странност във вкуса и аромата. Гайо са и по-скъпички де, но на мен ми харесват повече, нищо, че нямат от най-тъмните варианти.

А иначе на мен от 85-процентовите шоколади ми харесват най-много Belgian и Heidi.

# 376
  • София
Цял шоколад изяждам за максимум 10 мин  Laughing После месеци не се сещам да ям това чудо.
И като заговорихте за шоколади, какво ви е мнението за Гайо?
http://www.gaillotchocolate.com/p/blog-page_12.html
Сигурно сте видели и тази ферма за поръчки. Линкът го отбелязва като реклама, затова ще напиша само името: farmhopping
Хаха, е щом го хапваш за 10 мин - само 99% за теб Simple Smile
На Гайо съм пробвала 2 вида, единият ми хареса, другият не толкова - само дето не помня кои бяха и кой ми хареса  Embarassed Но си заслужават пробата  Peace
Фермата също пробвах, но само веднъж и все още не съм се престрашила да повторя. Продуктите бяха чудесни, проблемът е, че ги бях поръчала за получаване от обект. Отивам да ги взема в уречения ден и час и се оказва, че нещата са пристигнали на обекта още предната вечер и бяха надлежно прибрани в шкаф... А вътре имаше сурова наденица и кашкавал... Такива ми ти работи Simple Smile Но както казва една моя колежка - тези хора си живеят на полето, не очаквай да се сещат за неща като хладилник  Laughing

# 377
  • n/a
Еквадорския шоколад в Лидл, с 81% какао ми е последният фаворит.
За съжаление рязко изчезна от рафта на магазина, в който пазарувам.
Не е за пръв път така да се случи - да харесам нещо и да се окаже, че
веднага свършва, и то завинаги - което се надявам силно да не е така
в този случай  Laughing

# 378
  • SA
Цитат
Сигурно сте видели и тази ферма за поръчки. Линкът го отбелязва като реклама, затова ще напиша само името: farmhopping

Като видях цените на телешкото и  #Crazy

# 379
  • В полите на Пирин планина
Еквадорския шоколад в Лидл, с 81% какао ми е последният фаворит.
За съжаление рязко изчезна от рафта на магазина, в който пазарувам.
Не е за пръв път така да се случи - да харесам нещо и да се окаже, че
веднага свършва, и то завинаги - което се надявам силно да не е така
в този случай  Laughing

Онзи ден отново имаше в Лидл - и аз много го харесвам.

# 380
Интересът ми към "Гайо" расте Simple Smile
Аз съм опитвала само "Линдт" , най - харесвам 85% И 99% . Не знам къде ли бих могла да купя "Гайо" във Варна ?
Прощавай , здрав разум ...започнах си фаста . Днес съм на Филаделфия , утре ще съм на 5 яйца с масло ( или бекон ) . Да видим как ще се чувствам и дали ще удържа . Мисля утре да потърся и макадамия , утре съм на нощно дежурство , може би през нощта ще вдигна малко калоража с няколко ядки .

# 381
Тони, специално за теб: виждам, че шоколади "Гайо" има в биомагазин "Хатори" на ул. "Драгоман" 9 във Варна, което било срещу кукления театър. Hug Също в MY CAFE: ул. "Сливница" 16.

# 382
Скрит текст:
Тони, специално за теб: виждам, че шоколади "Гайо" има в биомагазин "Хатори" на ул. "Драгоман" 9 във Варна, което било срещу кукления театър. Hug Също в MY CAFE: ул. "Сливница" 16.
Гайо продават и в книжарници Хеликон (в София поне), този другия, който Felis препоръча също.

# 383
  • София
Тонка, и аз се простих със здравия разум, та и аз от днес съм на фаст  Laughing  Решила съм да изкарам до петък, включително. Споделяй като имаш време и желание, как си , какво хапваш.
Аз до момента съм на кокосово масло в кафето и три яйца с масло за обяд.

Аз съм опитвала само един вид на Гайо, не знам какъв беше, но нещо не ми допадна. До момента най-любимия ми черен шоколад е на Лидл 81 % и Хейди, както и един от Карфур, но вече не помня какъв беше, рядко имам път натам.

# 384
Цитат

Като видях цените на телешкото и  #Crazy
Laughing
Фермата която предлага месото: http://www.omaiaranch.com/bg/farm

# 385
  • Пловдив
Ау, цените са УМОПОМРАЧИТЕЛНИ!!! Че аз само като ги чета, получавам главоболие. Очевидно по-здравословно за мен е да не си купувам такова месо... Whistling Whistling Whistling  Joy

# 386
  • София
Леле, тия ме разсмяха  smile3532
Луди ли са?!?  Shocked

# 387
  • Пловдив
Разбирам я сега Краси защо не яде месо. Че то ако човек е убеден, че само такова месо трябва да яде, как да не стане вегетарианец - просто друга опция няма от тази гледна точка... #Crazy

# 388
  • SA
Разбирам я сега Краси защо не яде месо. Че то ако човек е убеден, че само такова месо трябва да яде, как да не стане вегетарианец - просто друга опция няма от тази гледна точка... #Crazy

Joy
Такива цени на месото бих оправдала единствено ако върви шпиковано с кюлчета злато, или пък всяко теле има назначен индивидуален пастир, на който трябва да се плаща заплата.

# 389
  • In transit
Вив, луди са тия дето купуват месо на тия цени.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт