За или против чакането за секс в нова връзка?(опит за петъчна)

• 32 688
  • 920
  •   1
Отговори
# 270
  • Galaxy 13197853088
Има си жени, които си струва
да бъдат чакани. Ако поискат.
Добре, че повечето не искат.

Последна редакция: пн, 13 юли 2015, 11:13 от Labrador

# 271
  • София
Сега, ако става въпрос за чакане, аз така мога да го сметна, че ММ ме е чакал 5 години.
Ама и двамата не сме били в манастир през това време. Wink

# 272
Имаше една песен:

Аз чакам чакам вече час

Може да се промени текста на:

Аз чакам чакам вече 6 месеца  Laughing

# 273
В такъв случай и мен са ме "чакали" и то десетина години Simple Smile .

# 274
Ами ако на опашката няма никой две три години и изведнъж се нареди някой пак ли чака ?  Laughing

# 275
Ха, аз едно време чаках два месеца - нарочно, а и някак си от любов ме спираше да правя секс с него. Просто чувствата ми бяха много силни, различни от секса.... сега след толкова години, ако ми се случваше пак, може би не бих чакала. Живота е един и трябва да се изживее максимално така, че на теб да ти е добре. Както го усещаш в момента - така!

# 276
Странно е обаче, че уж всички са много прогресивни и зрел икъм секса, обаче се вписва в графа "петъчна", пълна с нервно хихикане и светоглед тип осми клас.

А сексът е сериозно нещо и може да се коментира сериозно във всеки ден от седмицата.

# 277
  • София
Аааа, що сериозно? Предпочитам да бъде забавен. Сериозен не искам, благодаря.

# 278
За секс ли говорим или за научни трактати?

# 279
Де да знам, все си мисля, че зрелите хора говорят за секса сериозно. Смешноватото говорене за мен издава притеснение и неграмотност. Това не значи, че не е забавен, но говоренето за него може да е всякакви видове.

# 280
Къде видя смешновато говорене? За мен смешновато е да наричаш секса кекс, примерно.

# 281
Самата идея за "петъчна" е смешновато говорене.

# 282
Нали се обсъжда чакането за секс ?

Или аз не съм разбрал  Laughing

# 283
  • София
И чак на 19-та стр. установи, че темата е "петъчна", пък не трябвало така? Лоша жега, лоша!

# 284
Не, още от началото, но сега реших да коментирам идеята.

И не точно "чакането" за секс. Чакане е пасивна дума. Отлагането на секса. Отлагането вече е активна игра. Много е важно дори в жегата да се намери точният термин. А аз си имам климатик.

Общи условия

Активация на акаунт