За или против чакането за секс в нова връзка?(опит за петъчна)

• 32 703
  • 920
  •   2
Отговори
# 255
Не. Но и не очаквам, че от секс нещата ще станат както искам (ако искам да са сериозни).

Но обикновено съм наясно с намеренията си. Не апартамент и две деца момче и момиче, но все пак ми е ясно какво съм решила, а не чакам да ме плъзнат обстоятелствата.

# 256
И горното какво пречи на секса?

# 257
  • София
Тази тема все повече ме обърква. Ние с мъжа ми консумирахме връзката си след 7 дни познанство. Аз почтена жена ли съм или някаква лека гювендия, просто не знам къде да се сложа? За протокола - 14 години сме заедно, от една сме женени, с едно дете.

# 258
Тази тема все повече ме обърква. Ние с мъжа ми консумирахме връзката си след 7 дни познанство. Аз почтена жена ли съм или някаква лека гювендия, просто не знам къде да се сложа? За протокола - 14 години сме заедно, от една сме женени, с едно дете.
Леко парантия си падаш  Laughing

# 259
  • София
Е, щом е само леко, ще го преживея някак си.  Flutter

# 260

Е, значи Контесата може да ти вземе мнението "на предвид". Спада в графата "съвети и историите от хора с дълги ,успешни връзки, стигнали до брак ,общи дом , деца и защо не и внуци и т.н."

# 261
  • София
Оууу, поласкана съм, че мнението ще ми бъде взето на около във предвид. Стискам си палци!
Тъжна съм обаче, че Сирена няма да ми даде благословията си.

# 262
Оууу, поласкана съм, че мнението ще ми бъде взето на около във предвид. Стискам си палци!
Тъжна съм обаче, че Сирена няма да ми даде благословията си.
Какво ? Развали си имиджа току-що  Party
Да, такова мнение по бих взела под внимание . Съжалявам , но от другите няма особено какво ново да науча .

Оставям ви да си поговорите на спокойствие , аз отивам тривиално да боядисвам . Peace

Последна редакция: нд, 12 юли 2015, 22:50 от Анонимен

# 263
  • София
А моето мнение ще го вземеш ли предвид?  Flutter  Все пак, отговарям на условията ти. Е, без внуците.

# 264
Това със сериозната връзка пък е най-смешното, то по тази логика изобщо не казвайте че имате гадже, щото нали все още не се знае дали е сериозен и не е хубаво да се разчува.  Simple Smile

# 265
  • Canada

Ще си помисля, че не си пиеш хапчетата, а не че ми намекваш нещо.

Не е въпросът в точната дума, израз или действие, а в това, че се използва изолирана дума, израз или действие, за да се охарактеризира цялостно някой, сравнявайки го, намеквайки, по някакви признаци, които дори може да нямат никаква връзка с конкретната дума, израз или действие. Ами, не е толкова изискано, колкото си въобразяват някои.

Не е изискано, нито пък е справедливо да си въобразяваш, че някой  бил нарекъл някого индиректно 'мастия'. Никъде не я видях тази дума в публикацията на Контеса. Нито пък видях някакви намеци. Ако го възприемаш като намек или характеристика, която съвпада с твоята личност... по-добре не го обявявай във форума Wink
Както и Контеса каза - всеки си има глава на раменете, за да разбере дали е бил окачествен или не.

# 266

Не е изискано, нито пък е справедливо да си въобразяваш, че някой  бил нарекъл някого индиректно 'мастия'. Никъде не я видях тази дума в публикацията на Контеса. Нито пък видях някакви намеци. Ако го възприемаш като намек или характеристика, която съвпада с твоята личност... по-добре не го обявявай във форума Wink
Както и Контеса каза - всеки си има глава на раменете, за да разбере дали е бил окачествен или не.

Обръщението и намекът не са били към мен, така че трудно да го възприема като намек към моята личност, нито аз съм изрекла въпросната дума "тръпка", но достатъчно други хора без леко поведение я употребяват, извън единствената позната на някого си, която я била употребила и която била еди-каква си, така че са обидни подобни препратки. Както е и обидно някой да си каже мнението конкретно по темата, без да е било насочено към някого и после някой да му измряка нещо в стил: Не мога да ти взема мнението под внимание, защото вече съм видяла една тема от теб, от която е ясно, че нямаш добра връзка и внуци и това вероятно е, защото ти е такова мнението. Все едно на някой му пука дали щяла да му вземе мнението "на предвид". Вероятно е много важно точно тя да му уважи мнението.

И преди да решиш, че съм се припознала отново, не съм. Просто се издразних.

# 267
  • Canada
Не виждам причина да се дразниш от нещо, което не те засяга. Не знам защо се пренасят чувства и нагласи от тема в тема, не го намирам за правилно, но доста често напоследък срещам подобни коментари.

# 268
Всичко зависи от връзката, от обстоятелствата и т.н. Ако в продължение на месеци по една или друга причина се виждаме само в обедната почивка, до секс може и да не се стигне. Аз лично не мислех за сериозна връзка, даже не исках такава, просто ми трябваше секс, за да се отърся от предишната връзка. То пък какво стана? Даже дете му родих на "несериозния", който не ме чака 6 месеца, за да прави секс с мен.

# 269
Много ме учудихте с това чакане.

Аз лично бих чакал доброволно без да ме молят някои жени цял живот.

Други не.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт