За или против чакането за секс в нова връзка?(опит за петъчна)

• 32 743
  • 920
  •   1
Отговори
# 240
Как съм изпуснала темата да се ненадява човек  Laughing

С мъжа ми правихме секс още първата вечер след запознаството. Резултата 3 години няма отърване и детето спи в другата стая  Laughing

Joy А смятай колко по-хубаво щеше да бъде ,ако бяхте устискали 6 месеца,даже по-добре година  Laughing Laughing

Децата щяха да са две  Naughty

# 241
Ти па, намери с кво да се похвалиш Simple Smile сега ще ти изпророкуват, че няма да изтраете дълго защото си се дала лесно Simple Smile.

# 242
Белла, слабост си ми и за това няма да напиша какво не съм си помислила за теб!

# 243
Ти па, намери с кво да се похвалиш Simple Smile сега ще ти изпророкуват, че няма да изтраете дълго защото си се дала лесно Simple Smile.
Laughing Срам и позор! Ето сега видя ли докъде води секса от първо виждане  Crossing Arms

# 244

С мъжа ми правихме секс още първата вечер след запознаството. Резултата 3 години няма отърване и детето спи в другата стая  Laughing

Joy А смятай колко по-хубаво щеше да бъде ,ако бяхте устискали 6 месеца,даже по-добре година  Laughing Laughing
Да,а сега си мастия ама с късмет  Laughing Mr. Green С устискване щеше да се докараш до ранга на ''възвишена принцеса''..

# 245
Белла, слабост си ми и за това няма да напиша какво не съм си помислила за теб!

Joy Ако обещаеш да минеш с метлата после, всичко можеш да ми кажеш.

# 246
А тия съпрузи щяха ли да се откажат, ако не бяхте правили секс рано?

Всъщност какво се печели, ако не чакаш? Ако наистина е подходящ, после ще си наваксате, а първо ще имате време за напрежение, игри, закачки...то и това, както писах, е вид сексуално изразяване.

# 247
  • София
А, мерси, само напрежение ми липсва. Аз гледам да го изпускам.

# 248
Мамсита, в предишната си сериозна връзка му ударих голямо чакане. Както е видно връзката не просъществува. После се отдадох на момента и уцелих човека  Peace

# 249
  • където ми харесва

А аз се чудя, дали още има такива хора, които чакат толкова дълго?

# 250
Да де, уцелила си човека, но дали чакането щеше да го откаже?

Аз можеше и повече да чакам, ама да кажем, че получих драматичен знак от съдбата.

И друго ми е интересно: по принцип човек за минути може да разбере за всеки горе-долу какви са измеренията на сексуалността му, а си има начини и да се разбере дали не е къс фитил. Та дори да чакаш, не чакаш в пълно неведение.

# 251

И друго ми е интересно: по принцип човек за минути може да разбере за всеки горе-долу какви са измеренията на сексуалността му, а си има начини и да се разбере дали не е къс фитил. Та дори да чакаш, не чакаш в пълно неведение.

Сподели с нас какви са начините за измерване на фитила,без пряк достъп Praynig Съвсем сериозно те питам.

# 252
Мамасита, тъй като е вече късно може да го държа 6 месеца на сухо и да видим дали няма да избяга  Laughing обещавам да ти споделя резултата.

# 253
Мамасита, тъй като е вече късно може да го държа 6 месеца на сухо и да видим дали няма да избяга  Laughing обещавам да ти споделя резултата.
Белла,да беше го пробвала през бременността,сега себе си ще мъчиш за единия експеримент Simple Smile

# 254
  • където ми харесва
Извинявам се, ама вие секс правите, само ако е с потенциален сериозен партньор ли? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт