За или против чакането за секс в нова връзка?(опит за петъчна)

• 32 755
  • 920
  •   1
Отговори
# 225

Да си подмятаме подробности за къси фитили, мастурбация и продължителност на акта ..е за мен лично лошо възпитание и неуважение към партньора .
Не бих си позволила във форум да пиша лични неща от такова естество и за толкова години тук само веднъж съм вметнала нещо  и смятам ,че за секса  не се говори , както правят тийновете с подхилвания ,обобщаващи дълбокомислени заключения на база ....и подмятания  ,а  се прави. Peace
Excuse me if I do   bowuu

В подробности никой не е навлизал. Но има ли наличие или липса е есенциално и не е подробност. Темата е за секса и за изчакването, но определено не е само за чакането, защото може да си чакаме и трамвая. Ако някой чувства, че темата му иде твърде пикантна за деликатната душевност, не би трябвало да се включва. Между другото ти, точно ти, беше една от тези, които направи най-безумните генерализации и заключения в темата - едва ли не, че всеки, който не е изчакал месеци наред, за да прави секс, е обречен неминуемо на лоша връзка, на лош брак или въобще да остане без връзка.

# 226
Бъркаш ме с някого. Говоря само за себе си и какво се  е случило при мен .
Другите ..каквото искат да правят ,те си имат глави на раменете за да поразсъждават кое как ги окачествява . Peace

# 227
  • Canada

Май проблемът е в периода на несигурност преди това - ще ми се обади ли, ще се срещнем ли, кога ще каже че сме гаджета...
И пак обаче сексът се превръща в някаква разменна монета - ти на мене връзка, аз на тебе сех.
Което, погледнато от 2015 година си е тъпо!
Това е присъщо за страха..Страхът да ''не се минеш''.За тези точно,които си мислят че сексът трябва да бъде задължително правен за връзка и за да задържи мъжа.Тези,които го използват като средство,а не за собствено удоволствие.Затова и почти веднага изискват връзка и си я въобразяват.

Може и двете да сте прави, за себе си.
Склонна съм да мисля, че за някои хора сексът е следствие на това, че си във връзка, което пък не го прави разменна монета, нито е в последствие на страх. Просто някакви морални норми.

# 228
Бъркаш ме с някого. Говоря само за себе си и какво се  е случило при мен .
Другите ..каквото искат да правят ,те си имат глави на раменете за да поразсъждават кое как ги окачествява . Peace

О, разбира се, значи някой друг от дадена дума веднага прави асоциация с дружка тип "мастия", защото само от нея е чувал думата. Ама просто така бе, има си човек такава позната, не че намеква нещо. И вероятно някой друг има рефлекс на Павлов и свързва нечакането със съвременната култура на бързи разводи и какво още беше.

Не си мисли, че когато намекваш нещо, все пак повечето хора, което сме се събрали тук, сме средноинтелигентни и сме способни да разбираме подобни намеци, е по-извисено и културно, отколкото да си го кажеш в очите.

# 229
Хаха , намеците са намеци , но буквалистиката е друга бира. Не ми е присъща във форумно общуване .
Аз мога да намеквам ,но няма да охарактеризирам някого на база изказани мнения .  Това те самите го постигат .
Аз постигам важното за мен ,а те за себе си Peace

# 230

Май проблемът е в периода на несигурност преди това - ще ми се обади ли, ще се срещнем ли, кога ще каже че сме гаджета...
И пак обаче сексът се превръща в някаква разменна монета - ти на мене връзка, аз на тебе сех.
Което, погледнато от 2015 година си е тъпо!
Това е присъщо за страха..Страхът да ''не се минеш''.За тези точно,които си мислят че сексът трябва да бъде задължително правен за връзка и за да задържи мъжа.Тези,които го използват като средство,а не за собствено удоволствие.Затова и почти веднага изискват връзка и си я въобразяват.

Може и двете да сте прави, за себе си.
Склонна съм да мисля, че за някои хора сексът е следствие на това, че си във връзка, което пък не го прави разменна монета, нито е в последствие на страх. Просто някакви морални норми.
Точно моралното е страхът.Презатраховане,за да не се минеш да спиш с някого,пък после да се разделите.

П.С..Не виждам смисъл да се спори с Контесата.Тя е от този тип ''богопомазаните девственици'',които казват ''Ах,всеки може да решава за себе си'',но с поглед ''К***а,а пък аз съм мноого по-добра,защото видиш ли моят ме чака да се дам девствена,че пък и се ожени за мен''.

Последна редакция: нд, 12 юли 2015, 19:02 от Ms Smarty Pants

# 231
  • където ми харесва
Какво мислите за изчакването на първия секс в нова връзка,за да е сигурно че ще стане сериозна връзка?
Да си поговорим петъчно! Simple Smile

(Темата е вдъхновена от мненията на Мамасита в тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=857868.msg31196878#new
Не съм чела темата, за която си дала линк, нито мненията на Мамасита (не ги чета, защото словесната диария ми идва в повече).
Ще отговоря на въпроса ти.
По принцип, никога не съм считала, че секса с един мъж, трябва да води задължително до сериозна връзка.
Та, в този ред на мисли, не съм си давала зор да се правя на недостъпна. Изчакването си зависи и от двамата. Имало е случаи, когато секса е бил на втората среща, имало и такива, в които е бил след седмица-две. Като цяло, не съм се задълбочавала в очакванията си.
С мъжа ми не сме чакали, случи се спонтанно на второто ни излизане, заедно сме 10 години.
С бившия ми мъж чакахме около месец, някъде, ама се разделихме след не чак толкова дълга връзка.

# 232
  • Canada
Бъркаш ме с някого. Говоря само за себе си и какво се  е случило при мен .

О, разбира се, значи някой друг от дадена дума веднага прави асоциация с дружка тип "мастия", защото само от нея е чувал думата. Ама просто така бе, има си човек такава позната, не че намеква нещо. И вероятно някой друг има рефлекс на Павлов и свързва нечакането със съвременната култура на бързи разводи и какво още беше.

Не си мисли, че когато намекваш нещо, все пак повечето хора, което сме се събрали тук, сме средноинтелигентни и сме способни да разбираме подобни намеци, е по-извисено и културно, отколкото да си го кажеш в очите.

Е, какво намеква? За всички е ясно, че познатата й е 'спортистка'. Ако някой се е отъждествил с нея, това си е лично негов проблем.

# 233

Е, какво намеква? За всички е ясно, че познатата й е 'спортистка'. Ако някой се е отъждествил с нея, това си е лично негов проблем.

Абе, ако кажеш "копче" и аз ти кажа: "Уф, ма,  пък тая дума съм я чувала да я употребява само и единствено един мой познат, който преби до смърт жена си, изнасили дъщеря си и обра 2 банки и уби трима души при обира..." (пък доста хора познавам), за какво мислиш че ти намеквам? Колкото и да е абсурдно само по себе си твърдението.

# 234
  • Canada

Абе, ако кажеш "копче" и аз ти кажа: "Уф, ма,  пък тая дума съм я чувала да я употребява само и единствено един мой познат, който преби до смърт жена си, изнасили дъщеря си и обра 2 банки и уби трима души при обира..." (пък доста хора познавам), за какво мислиш че ти намеквам? Колкото и да е абсурдно само по себе си твърдението.

Ще си помисля, че не си пиеш хапчетата, а не че ми намекваш нещо.

# 235

Ще си помисля, че не си пиеш хапчетата, а не че ми намекваш нещо.

Не е въпросът в точната дума, израз или действие, а в това, че се използва изолирана дума, израз или действие, за да се охарактеризира цялостно някой, сравнявайки го, намеквайки, по някакви признаци, които дори може да нямат никаква връзка с конкретната дума, израз или действие. Ами, не е толкова изискано, колкото си въобразяват някои.

# 236
Контеса, може ли да дадеш някакъв обичаен пример за това кое как окачествява хората? Не съм сигурна,  че те разбирам.

# 237
Контеса, може ли да дадеш някакъв обичаен пример за това кое как окачествява хората? Не съм сигурна,  че те разбирам.
Е как - как те окачествява фактът че си чакал 6 месеца и повече или ако си се дал по-рано.
В първия случай си възвишена,във втория...

# 238
Как съм изпуснала темата да се ненадява човек  Laughing

С мъжа ми правихме секс още първата вечер след запознаството. Резултата 3 години няма отърване и детето спи в другата стая  Laughing

# 239
Как съм изпуснала темата да се ненадява човек  Laughing

С мъжа ми правихме секс още първата вечер след запознаството. Резултата 3 години няма отърване и детето спи в другата стая  Laughing

Joy А смятай колко по-хубаво щеше да бъде ,ако бяхте устискали 6 месеца,даже по-добре година  Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт