За или против чакането за секс в нова връзка?(опит за петъчна)

• 32 762
  • 920
  •   1
Отговори
# 210
  • Canada
Не мога да разбера защо, ако някой изчаква шест  месеца автоматично се слага в графата асесксуален ? За мен това е по-скоро въпрос на нагласа. И от коя среща натаък знаеш, че си във връзка, за да почне отброяването?

# 211
Не мога да разбера защо, ако някой изчаква шест  месеца автоматично се слага в графата асесксуален ? За мен това е по-скоро въпрос на нагласа. И от коя среща натаък знаеш, че си във връзка, за да почне отброяването?

Асексуален не, но глупав - със сигурност. Ако двама се харесват най-нормално е да правят секс. Без значение дали ще имат връзка или не.

# 212

Никой не слага автоматично в графата на асексуалните изчакващите. Но това месеци наред да не ти се появи сексуално желание и нужда да мастурбираш, защото си много зает да пишеш дипломна работа, да четеш книжки, да вършиш някакви ординерни неща и пр., със сигурност навява мисли за сексуално либидо, по-ниско от обичайното. Че то монасите и монахините се измъчват от повика на плътта и има един куп утвърдени процедури и наказания за смазване на желанието, което очевидно се среща често.

А след като свърши 6-ият месец въздържание, внезапно се превръщаш в нимфоманка, започвайки силна сексуална връзка с издържалия ли?

# 213
На времето когато си писах дисертацията я зарязах, тъй като моя, който тогава ми беше гадже реши да ме заведе на море за 2 седмици Simple Smile. След като се върнах се барикадирах за 10 дена в библиотеката и по цял ден четях и пишех в несвяст, но нито за миг не съжалих, че заради едното море щях да си докарам инсулт, или че щяха да ме скъсат.

# 214
  • Canada

Асексуален не, но глупав - със сигурност. Ако двама се харесват най-нормално е да правят секс. Без значение дали ще имат връзка или не.

Не мисля, че въздържанието е критерий за нечий умствен капацитет. И за да се придържаме към заглавието на темата , пак да попитам - кога започва отброяването?

Кукумицинка, мамасита не е казвала дали е мастурбирала или не. Това си е твое тълкуване. И на мен не ми говори нищо за либидото й. Още по-малко пък със сигурност Wink

# 215
  • София
И за да се придържаме към заглавието на темата , пак да попитам - кога започва отброяването?

Като ти вземе телефона.

# 216
  • Canada
И за да се придържаме към заглавието на темата , пак да попитам - кога започва отброяването?

Като ти вземе телефона.

Като ми вземе телефона и вече сме във връзка ? Не мисля така...

# 217
Ще се изненадаш ,че има много (повече жени,но и мъже има немалко) хора,които вече са построили в главата си апартамент,с две дечица,които ще имат твоята усмивка и тяхната коса,куче и котка...само когато им вземеш номера и поканиш на среща.

# 218
  • София
Ами във връзка сте - мобилна.
Шегувам се, просто дадох отправна точка.
То между другото, когато един мъж вече открито каже че сте във връзка, спокойно може и секс да правите.
Май проблемът е в периода на несигурност преди това - ще ми се обади ли, ще се срещнем ли, кога ще каже че сме гаджета...
И пак обаче сексът се превръща в някаква разменна монета - ти на мене връзка, аз на тебе сех.
Което, погледнато от 2015 година си е тъпо!

# 219
И как си казвате, че вече сте гаджета?

# 220
  • Canada
Ще се изненадаш ,че има много (повече жени,но и мъже има немалко) хора,които вече са построили в главата си апартамент,с две дечица,които ще имат твоята усмивка и тяхната коса,куче и котка...само когато им вземеш номера и поканиш на среща.

Изненадвам се, да. Звучи отчаяно.

# 221

Изненадвам се, да. Звучи отчаяно.
Звучи не отчаяно, ами направо болно.

# 222
Защо пък отчаяно или болно? Няма нищо лошо в това човек да си помечтае.

# 223
Ужас . ooooh!

Това даже не е смешно.
Може би малко от вас предполагат ,че аз смятах брака за окови и ужасия през всичките си 25 години . Не съм предполагала ,че ще искам да се омъжа за някого някога. Но с правилния човек нещата стават .

Да си подмятаме подробности за къси фитили, мастурбация и продължителност на акта ..е за мен лично лошо възпитание и неуважение към партньора .
Не бих си позволила във форум да пиша лични неща от такова естество и за толкова години тук само веднъж съм вметнала нещо  и смятам ,че за секса  не се говори , както правят тийновете с подхилвания ,обобщаващи дълбокомислени заключения на база ....и подмятания  ,а  се прави. Peace
Excuse me if I do   bowuu

# 224

Май проблемът е в периода на несигурност преди това - ще ми се обади ли, ще се срещнем ли, кога ще каже че сме гаджета...
И пак обаче сексът се превръща в някаква разменна монета - ти на мене връзка, аз на тебе сех.
Което, погледнато от 2015 година си е тъпо!
Това е присъщо за страха..Страхът да ''не се минеш''.За тези точно,които си мислят че сексът трябва да бъде задължително правен за връзка и за да задържи мъжа.Тези,които го използват като средство,а не за собствено удоволствие.Затова и почти веднага изискват връзка и си я въобразяват.

Общи условия

Активация на акаунт