За или против чакането за секс в нова връзка?(опит за петъчна)

• 32 427
  • 920
  •   1
Отговори
# 735

А сексът кога дойде на дневен ред? Щеше ли да се омъжиш за него ако се бе оказал пълно фиаско в леглото?

кукумицинка, съвсем в реда на нещата е човек да потърси секс другаде, ако вкъщи не го получава. Но тук става въпрос за това, че преценяваният кавалер може да го играе безупречен джентълмен докато търпеливо чака дамата да се реши и да разтвори бедра. И същевременно да се разсипва от секс другаде.

Да, точно това коментирахме и в другата тема. Възможно е да се случи, много по-възможно, отколкото целибатстването без абсолютно никакъв секс и мастурбация. Всъщност, ако се "самообича" чакащият, ми се струва най-невинно в сравнение с останалите два варианта.

# 736
Просто бяхме млади, в чужбина, независими хора ,които срещайки се се намериха.

Ясно  Laughing Ми ще чака,къде ще ходи...Повечето български мъже в чужбина са вървежни основно сред българките,ако изобщо са.Като намери някоя,която я бива,ще търпи - няма точно къде да ходи.
Благодаря за категоризацията ни .  ooooh!

Бившата му приятелка е била англичанка . Whistling

# 737

А сексът кога дойде на дневен ред? Щеше ли да се омъжиш за него ако се бе оказал пълно фиаско в леглото?

кукумицинка, съвсем в реда на нещата е човек да потърси секс другаде, ако вкъщи не го получава. Но тук става въпрос за това, че преценяваният кавалер може да го играе безупречен джентълмен докато търпеливо чака дамата да се реши и да разтвори бедра. И същевременно да се разсипва от секс другаде.
Сексът е бил на преден план от ден 1ви .

След 2 месеца и половина .

Ако беше пълно фиаско..надали . Бих дала шанс да се научи ,но при липса на желание на човека до теб да му е хубаво нямаше да има връзка,а камо ли брак .  Peace
Предполагам съм просто късметлийка  Flutter

Каква щеше да е разликата ако си бяхте легнали на втората седмица?

# 738

Ако беше пълно фиаско..надали . Бих дала шанс да се научи ,но при липса на желание на човека до теб да му е хубаво нямаше да има връзка,а камо ли брак .  Peace

Голяма .
 Нямаше да го допусна до себе си въобще и щях да го пропусна.

# 739

Ясно  Laughing Ми ще чака,къде ще ходи...Повечето български мъже в чужбина са вървежни основно сред българките,ако изобщо са.Като намери някоя,която я бива,ще търпи - няма точно къде да ходи.
Благодаря за категоризацията ни .  ooooh!
Лични наблюдения - много малко българи мъже успяват да се докопат до западнячки.Говоря за сносните,не за пияните,които са по Слънчев бряг.Не е категоризация.

# 740
Но тук става въпрос за това, че преценяваният кавалер може да го играе безупречен джентълмен докато търпеливо чака дамата да се реши и да разтвори бедра. И същевременно да се разсипва от секс другаде.
Че може, може, но такива неща в повечето случаи са наистина много очевидни и за да не се забележат или момата е кон с капаци, или момъкът е патологичен лъжец.

Аз ако разбера, че мъжът, когото опознавам с идея за нещо повече, се опознава и с други жени, директно бих прекратила всякакъв контакт. Може би за много хора е приемливо да поддържат контакт с няколко потенциални партньора и няма нищо лошо в това, ако другата страна го приема. Аз не бих.

А 2 месеца пък хич не са дълъг период за опознаване. При интензивно контактуване, тоест ежедневно, може би са един добър среден период.

# 741

Голяма .
 Нямаше да го допусна до себе си въобще и щях да го пропусна.

Той през тези два месеца даде ли недвусмислен знак, че те желае плътски?

Vaya, по какво съдиш, че са очевидни?

# 742
Но тук става въпрос за това, че преценяваният кавалер може да го играе безупречен джентълмен докато търпеливо чака дамата да се реши и да разтвори бедра. И същевременно да се разсипва от секс другаде.
Че може, може, но такива неща в повечето случаи са наистина много очевидни и за да не се забележат или момата е кон с капаци, или момъкът е патологичен лъжец.

Аз ако разбера, че мъжът, когото опознавам с идея за нещо повече, се опознава и с други жени, директно бих прекратила всякакъв контакт. Може би за много хора е приемливо да поддържат контакт с няколко потенциални партньора и няма нищо лошо в това, ако другата страна го приема. Аз не бих.

А 2 месеца пък хич не са дълъг период за опознаване. При интензивно контактуване, тоест ежедневно, може би са един добър среден период.
Именно.

Нещата си личат особено когато сте заедно достатъчно често . Peace

Ясно  Laughing Ми ще чака,къде ще ходи...Повечето български мъже в чужбина са вървежни основно сред българките,ако изобщо са.Като намери някоя,която я бива,ще търпи - няма точно къде да ходи.
Благодаря за категоризацията ни .  ooooh!
Лични наблюдения - много малко българи мъже успяват да се докопат до западнячки.Говоря за сносните,не за пияните,които са по Слънчев бряг.Не е категоризация.

Написала съм вече отговора ,че предишната му приятелка е била англичанка, а по -предишната литовка с руски корен. Оттам говори така добър руски  Laughing

# 743
Написала съм вече отговора ,че предишната му приятелка е била англичанка, а по -предишната литовка с руски корен. Оттам говори така добър руски  Laughing
Бившият съветски съюз,Африка,Южна Америка и до някъде Азия не се броят Wink
И аз познавам българи с западнячки,но обикновено са били зарязани и после обясняват как от българката по-добра жена няма.

# 744

Очевидни са такива случаи за страничните наблюдатели. Ако не са ежедневни и дълги контактите, как ще разбереш, ако не го покаже по никакъв начин и продължи да е любезен, внимателен и галантен, какъвто е бил винаги? Има доста хора, които са способни да лъжат в очите за такива неща. Естествено, на много малко жени ще им е приятно да знаят, че някой, който харесват и с когото се опознават, го прави и с други жени, дори и без секс - то стига да знаеш, че не си му център на вниманието. Но се случва.

# 745
Написала съм вече отговора ,че предишната му приятелка е била англичанка, а по -предишната литовка с руски корен. Оттам говори така добър руски  Laughing
Бившият съветски съюз,Африка,Южна Америка и до някъде Азия не се броят Wink
И аз познавам българи с западнячки,но обикновено са били зарязани и после обясняват как от българката по-добра жена няма.
Ти разбираш повече явно, както и познаваш не само мъжа ми ,но и всички млади български мъже навън с мненията им. Оттеглям се от спора .

# 746
Vaya, по какво съдиш, че са очевидни?
Отявлените бройкаджии лесно се издават и са наистина един много открояващ се тип мъже, трудно могат да бъдат сбъркани. И, въпреки че не съм попадала на такъв, ги надушвам отдалече.
За мен опознаването означава да изуча интересите му, мнението му, начина му на живот, навиците му, рутината му и т.н. Ако той съзнателно ме е лъгал за това къде какво е правил през деня, все някъде някога ще сбърка. Както казах, освен ако не е патологичен лъжец, който не проявява никакви външни белези на лъжа.
И всъщност съм далеч от мисълта, че някой, който би ме поискал само за секс, би ми обръщал толкова внимание, колкото ми е нужно, за да го опозная. По-скоро би загубил веднага интерес към мен.

Уточнявам, че аз от началото на темата говоря за изчакване след започването на връзка - тогава наистина не го разбирам, освен ако не става дума за тийнове или девствени. А за мен лично, за да започна връзка, определено ми е нужно едно много... стабилно опознаване. Не мога да бъда привлечена само от една външност или 5 приказки, които сме разменили.

Не намирам нищо нередно и да не се чака въобще, ако и двамата го искат. Просто не е за мен.

# 747
Vaya, човек не е длъжен да дават отчет какво е правил час по час. Как си го представяш... Вчера сте се запознали а той вече ти дава обяснения къде и какво е правил. Това се случва след като сключите брак, мисля.

# 748
Vaya, човек не е длъжен да дават отчет какво е правил час по час. Как си го представяш... Вчера сте се запознали а той вече ти дава обяснения къде и какво е правил. Това се случва след като сключите брак, мисля.
Разбира се, че не е длъжен.
Но аз съм много открит човек и винаги съм търсела точно такъв, за когото не би било проблем да знаем всичко един за друг, включително и кой какво прави във всеки един момент. Не от първата седмица естествено, но по-натам с развитие на отношенията ни.
Ако още в първите етапи нещата не се получават защото имаме различно виждане по един толкова, да кажем, важен въпрос, то очевидно няма как да продължим напред. Нищо не бива да става насила.

# 749
Правенето на секс е най-естествено поведение. Чак се изненадвам как жените му придават такъв невероятен и дълбок смисъл, пък то....

Общи условия

Активация на акаунт