За или против чакането за секс в нова връзка?(опит за петъчна)

• 32 640
  • 920
  •   1
Отговори
# 300
Мда, и с нощница с дупка. Какво е това разсъбличане...

# 301
Аз пък не вярвам, че тези, които чакат 6 месеца за първи секс после гълтат.  Mr. Green
Веднъж месечно,на тъмно,в мисионерската,да съвпада с овулацията Laughing Laughing Laughing

rotfImbo

# 302
Това ли е сериозен разговор за секс ?

Не благодаря  Laughing

# 303
Това ли е сериозен разговор за секс ?

Не благодаря  Laughing

А, сакън недей, че сега ще се почнат едни статии, статистики и умозаключения дето ум да ти зайде.

ПП Сирена, ти защо не каза, че в чакането включваш и духовата музика, бе жена, че да стане ясно о'време за какво чакане говорим. Laughing

# 304
Не, НЕ се включва. Това е друга техника- всичко без истински секс.

И стига с това чакане- говорим за сладостно отлагане, защото така сме решили.

Всъщност за 6 мес. колко секс ще загубиш като количество? И дали после няма да наваксаш с качество?

# 305
  • Galaxy 13197853088
Петъчни теми и сериозен
разговор са оксиморони.

Последна редакция: пн, 13 юли 2015, 14:45 от Labrador

# 306
Кое гарантира, че след 6 месеца чакане няма да се окаже, че въпросният партньор не струва като любовник?

# 307
Аз пък не вярвам, че тези, които чакат 6 месеца за първи секс после гълтат.  Mr. Green

Ако вярват, че гълтането им е важно да задържат мъжа, сигурно го правят.

Аз не виждам какво общо имат чакането и задръжките с обширността на сексуалната програма. Има неща, които не бих правила и на 200-ия секс с някого, не заради конкретния партньор, ами защото принципно не ми докарват положителни емоции. Тук поредното сравняване и набиване на канчетата се получи - щом са прекалено разкрепостени или прекалено "задръстени" в сравнение с мен, значи не са уред.

# 308

Всъщност за 6 мес. колко секс ще загубиш като количество? И дали после няма да наваксаш с качество?

Ако е способен да постигне качество единствено след 6 месеца въздържание, не е за хвалене.

# 309
Айде бе, като сте толкова печени- то се вижда кой струва и кой не. По облекло, поглед, изказ, пропорции на тялото, цялостно здраве и физика. Има хора, за които е ясно, че не стават, има такива, на които им личи. Малко познаване се иска на човешката природа.

Хм, как точно гълтането задържа мъжа? Магия ли е някаква? Или градска легенда? Абсурд е да се прави заради това. Пък и задържането на мъж не би трябвало да изисква усилия- той и без това е ясно, че сам се е задържал. Която тръгне да задържа, че и с усилия, явно не знае за какво става въпрос.

# 310
Спомняйки си първите 6 месеца с мъжа ми, доста секс щях да пропусна, ако бях чакала.

# 311

Ако е способен да постигне качество единствено след 6 месеца въздържание, не е за хвалене.

Защо "единствено"? Зрелият човек може да го направи и след час, и след година със същото качество. Сексуалността на човека е управляема.

Аз секса не го броя в количествени измерения, а като краен резултат. Ако действа спояващо и задоволително, ОК. Ако не, и хиляди пъти да са, пак е неприятно.

# 312

Защо "единствено"? Зрелият човек може да го направи и след час, и след година със същото качество. Сексуалността на човека е управляема.

Аз секса не го броя в количествени измерения, а като краен резултат. Ако действа спояващо и задоволително, ОК. Ако не, и хиляди пъти да са, пак е неприятно.

Как ще наваксаш с качество липсата на количество, ако количеството е с необходимото качество?

Всъщност има много хора, които наглед нищо им няма, здрави, атлетични, изглеждат добре, но не са особено сексуални или имат някакви други сексуални проблеми и това не може да се разпознае като ги погледнеш в очите.

За гълтането и всякакви сексуални практики съм чувала от някои жени, че го правят, защото партньорът им държи на тях и ги е страх да не си ги потърсят другаде.

# 313
Стига сте се правили на ударени, сто начина има. Не е само до физика, има си признаци. Включително и по говор, изказ и жест, както и емоционалност.

Качеството на секса зависи от емоциите. Не мога да имам емоции към човек след 3 срещи, ако ще да е Брад Пит. Но ако направим няколко неща заедно, ако го чуя как говори и как мисли, нещата ще са различни. А за това си трябва и време.

Иначе, Кукумицинка, ако ще да ти докажа, че съм втора Кобилкина, ще решиш, че всичкото е, за да вържа мъжа до себе си:) и всъщност не е никакво постижение, нито разкрепостеност:) но отчасти е вярно- човек трябва да познава себе си и да предлага постоянно подобряване на качеството на услугата.

# 314
......................
За гълтането и всякакви сексуални практики .............

Казват, че спермата била много полезна и външно и вътрешно, спомагала за развитието на женския мозък и ума, но аз се имам за достатъчно умна и не искам да поумнявам повече, затова се лишавам от този божи дар като безмилостно го плюя в мивката. Мъжо, често се шегува като казва: Еееей, не искаш да поумняваш, а. Що, матр'ял замина в канала Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт