За или против чакането за секс в нова връзка?(опит за петъчна)

• 32 643
  • 920
  •   1
Отговори
# 495
  • на кого му пука
Какво ви пречим мъжете тук ?

На мен не ми пречите.Винаги ми е интересна мъжката гледна точка.
И не знам защо има като цяло такова впрягане дали да чакаш или не.Една с друга не сме еднакви и имаме съвсем различна настройка към живота .Същото важи и за мъжете.В крайна сметка първият секс трябва да бъде в момент желан и от двамата и далеч непланиран.А дали този момент е веднага,след месец ,или след година е строго индивидуално.

По повод дискусията за уменията на жените в леглото имам въпрос към мъжката част.
А какво според вас прави жената "добра любовница"?Тръпна в очакване на отговорите. WinkИ ще си водя бележки.

# 496
Разбрах на коя викате Мамасита  Laughing

Сексът е власт ако си желана и само над този който те желае.

Добра любовница за мен е тази жена която ме кара да се чувствам добре в леглото.

# 497
  • София
Всъщност съм адски нетърпелива и мразя да чакам каквото и да е. С възрастта се опитвам да се превъзпитам. Ама ако ще става - да става, ако не - да се разкарва! Адски е гадно да се съобразяваш живота с някакво чакане. Каквото и да е то!

Много съм напрегната, сори.

# 498
Nofelet, щеше да е смешно мъж в женски форум, ако не беше жалко. Особено като знаеш, (условно казано), че там където си мерят пишките не е добре да си завираш задника(освен, ако Laughing Sunglasses Wink ). Това в мъжки форум, в женски си мерим словесните атаки и не е добре да се навираш, не за друго, ами за да не ставаш жалък. Защото повярвай ми, жалко е. Истински мъж не би си причинил това.
Мисля, че и на друга потребителка вече казах. Лични нападки не могат да ме развълнуват и заинтригуват.

Ако мислиш, че ще започна да ти отговарям и да задоволявам желанието да си изкараш негативната енергия върху някого, объркала си човека.

Пробвай с друг(а).

# 499
Даже не знам как да коментирам призива "мъжете вън от форума".

Ами тя темата точно за мъже си плаче.

Щото "за или против чакането за секс в нова връзка".... как да си извадиш изводи за правилността или погрешността на подобно изчакване освен чрез мнения на мъже, с които всъщност ще се прави този секс? Нали?

Тя авторката не мисля, че пита за чакане за секс с жена. Все си мисля, че мъжете я вълнуват.

Твърде очевидно е, че при всяко изказване на мнение от мъж във форума, едно малцинство потребителки започват на мига лични нападки.

Мили дами, съжаляваме, че някой мъж някъде някак ви е причинил болки и страдания.

Ние, тук пишещите мъже, обаче нямаме вина за това, така че ако обичате, дръжте тона нормален. Да не разваляме дискусията.

Призивите "мъжете вън от темата" са много инфантилни и много безсмислени. Освен че са нетолерантни, дискриминационни, злобни и недемократични.

# 500
На мен винаги ми е била интересна мъжката гледна точка по темата. Както казах, аз исках само секс, скоро обаче мъжът, с когото го исках, поиска нещо друго, искаше да се преместя да живея при него на втората седмица, а след няма и месец ми предлагаше брак. Аз много му се чудех кака така е решил, че съм жена за него, след като правихме секс веднага след като се запознахме, но него това не го притесняваше.

# 501
Като казахте "възраст" се замислих че след време може би ще изчаквате не секса а кандидат за секс.  Laughing

# 502
На мен винаги ми е била интересна мъжката гледна точка по темата. Както казах, аз исках само секс, скоро обаче мъжът, с когото го исках, поиска нещо друго, искаше да се преместя да живея при него на втората седмица, а след няма и месец ми предлагаше брак. Аз много му се чудех кака така е решил, че съм жена за него, след като правихме секс веднага след като се запознахме, но него това не го притесняваше.
Просто мъжът ти е разрешил връзка по същото време, в което ти си разрешила секс. И той "пуска" лесно. Но има мъже, които не позволяват връзка толкова бързо. Интересното става, ако случиш на такъв. Е тогава вече идват драмите- девойката дава всичко от себе си, обаче насреща не получава връзка.

И не говоря за "апартамент и две деца", говоря поне да има идея за някаква ексклузивност. В СО е имало ситуации, в които девойката ходи когато на НЕГО му е удобно, че и салата му прави, абе всичко е дала от себе си- и чака насреща кога ще се сетят, че това е връзка. А на него му отърва хем да му е удобно, хем да не е връзка.

Обикновено девойката трябва да тръгва да си ходи и тогава той нещо ще смутолеви, че не може без нея. Тя примира от щастие, че вече са във връзка, но всъщност тя пак нищо не получава, освен че той е абониран за услугите й.

Та минимумът е поне ТОЙ да си причини някакво неудобство, да те погони малко, да даде нещо от себе си, за да се види, че има намерение за връзка. Пак ще повторя максимата- жените позволяват секс, мъжете позволяват връзка. Само че е по-лесно мъжът да получи тест драйв на секса, без да се заеме с връзка.

# 503
  • София
Скрит текст:
Даже не знам как да коментирам призива "мъжете вън от форума".

Ами тя темата точно за мъже си плаче.
Щото "за или против чакането за секс в нова връзка".... как да си извадиш изводи за правилността или погрешността на подобно изчакване освен чрез мнения на мъже, с които всъщност ще се прави този секс? Нали?

Скрит текст:
Тя авторката не мисля, че пита за чакане за секс с жена. Все си мисля, че мъжете я вълнуват.

Твърде очевидно е, че при всяко изказване на мнение от мъж във форума, едно малцинство потребителки започват на мига лични нападки.

Мили дами, съжаляваме, че някой мъж някъде някак ви е причинил болки и страдания.

Ние, тук пишещите мъже, обаче нямаме вина за това, така че ако обичате, дръжте тона нормален. Да не разваляме дискусията.

Призивите "мъжете вън от темата" са много инфантилни и много безсмислени. Освен че са нетолерантни, дискриминационни, злобни и недемократични.

Мнението на партньора е фактор, да, но за мен моето мнение е първостепенният фактор. Трябва първо аз да се харесам или не, другите са след това. Ако нямам проблем с действията си, в случая със секс още в началото, а мъжът има, което е възможно, то този мъж не струва, и в случая сексът, освен удоволствие, е бил и идеалната цедка.

# 504
Ако действително държиш да си кажеш мнението по темата, нямаше да обвиняваш събеседниците ти, че имали  проблеми с други мъже и затова така ти отговаряли и нямаше да изпишеш 2 страници ферман с опити за уязвяване и после да казваш, че се надяваш да се приключил спорът на личностна основа, който ти си започнал.
Скрит текст:
Водиш фактологичен спор. Това е безмислено. Постовете са си там с дата и час. Ясно се вижда кой започна личната атака.

Ти започна всичко. С това:

Чисто хипотетично допускам, че има жени, които са правели секс с теб без да планират и да мечтаят как след време ти перат чорапите и ти правят мусака, ами заради самото сексуално удоволствие. Ако не е така, значи вероятно сексуалното удоволствие не е сред твоите най-големи активи.

Защо е лично?

Защото в поста ти присъстват намеци за мен, моята личност, моите навици... без обаче да се облягат на каквато и да било факти. Всяка лична атака във форума започва така - с намеци и предположения за качества на човек, когото не познаваш и за когото нямаш никаква инфо.

Ти не ме познаваш. Не знаеш нищо за мен. Не знаеш дали жена ми ми готви мусака или аз на нея. Не знаеш тя ли ми пере чорапите или аз нейните. Не знаш какво мога в леглото и какво не мога.

Именно за това постът ти е личен и цели да уязви. Защото се базира на.... нищо.

И ти започна първа. Не мога да споря с датата и часа на поста ти. Те са си там.

И да, обвиних те, че имаш проблем с мъжката част от човечеството. И това се случи ЕДВА КОГАТО ти ме нападна на лична основа заради мое свободно изразено мнение, което по никакъв начин не касаеше теб, не беше пълно с намеци за теб и не се базираше на предположения относно теб, живота ти, външния ти вид и т.н.

И продължавам да го мисля. Ти започна лична атака. Никой не започва лични атаки заради чужди мнения просто така.... Винаги си има причина. И ти си я знаеш каква е.

# 505
Защо смятате че мъжете "пускаме" лесно. Има жени на които никога не бих пуснал  Laughing

# 506
  • София
Защо смятате че мъжете "пускаме" лесно. Има жени на които никога не бих пуснал  Laughing
От пишещите в темата, несъмнено никоя не се е сблъскала с този проблем.  Naughty

ПП Сетих за един хартиен плик на главата от "Клъцни - срежи".

# 507
  • Galaxy 13197853088
Много ясно , защото избирате
от тези които са ви избрали...

# 508
Има мъже, които лесно пускат връзки. Малко необиграни още. Като момичета, дето лесно пускат секс, щото се лъжат. Ама след 1-2 опарвания се научават. Иначе ако ги хване първата-втората, могат да развият привързаност и да са от тия, дето си остават с една жена цял живот.

# 509
  • София
Много ясно , защото избирате
от тези които са ви избрали...

Така е. Но важи и в обратна посока.

Общи условия

Активация на акаунт