За или против чакането за секс в нова връзка?(опит за петъчна)

• 32 633
  • 920
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Любовта не е игричка
Преди да стане любов си е баш игричка.

Така си е.

# 526
През моите очи игричките и стратегиите са приоритет на жените.

Както каза един мъж по рано ако знам че ми е навита и аз мога да се правя на интересен.

"Нека изчакаме да видя дали са ти истински чувствата или само искаш да ме прелъстиш и да ме оставиш да страдам"  Laughing

# 527
Е не, това в началото няма как да е любов. По-скоро е тръпка.

И не всяко изчакване е игричка, напротив, може целта да е да се преодолее първичната тръпка и наистина вече да се търси любов.

Щото това, на което му викат любов, не е.

# 528
  • София
Скрит текст:
Ммм, защо си мисля че мъжете си имат много повече стратегии и планове от жените?
"Тази ще я тресна за една нощ, ще и поискам телефона, но няма да и се обадя"
"Тази ще я пробвам за един месец, но може да е с мен заради парите и трябва да внимавам"
"Тази май става, ще и направя дете"
"На тази ще и напиша СМС за раздяла. Ммм, може и без смс."
 Mr. Green

Всъщност, мразя игричките. Любовта не е игричка: как да прецакам другия и как да не ме прецакат мене.
А чакането за секс си е баш част от игричката.

yes Много съгласна. Ако искаш спиш с някого още в началото, ако искаш не го правиш, но сексът не е разменна монета. Изключвам определена професия и производните ѝ. А игричките и съветите към тях са много подходящи за тийнпроблем.

# 529
Ех, хващам ви чак на 36 страница. По темата, не, не чакам много. Ако ми се прави секс, правя. Разбира се, с предпазни мерки. Не обичам да използвам секса за да контролирам мъжете, но и не бих "пуснала" само за да задържа някого.
Не мисля, че е въпрос на лошо възпитание да получиш нещо, което желаеш Laughing .

# 530
Боже, някои правят такива анализи, като че не става въпрос за секс, а за ядрена физика.

# 531
  • където ми харесва
Боже, някои правят такива анализи, като че не става въпрос за секс, а за ядрена физика.
Ми за някои си е точно толкова сложно, за това и анализират толкова дълбоко.

# 532
Ми за някои си е точно толкова сложно, за това и анализират толкова дълбоко.
Разбирам защо неврозите са толкова често срещани.

# 533
  • някъде из Врачанско
Защо смятате че мъжете "пускаме" лесно. Има жени на които никога не бих пуснал  Laughing
Може ли да обясните на кои точно жени бихте пускали, като визия ли, като характер ли, като възраст ли?
И да поясните по-подробно коя  е за вас "добрата любовница", вие се изказахте много общо, и аз чаках с интерес отговора ви, може ли подробен технически списък.За вас има ли възрастови ограничения за жената с която бихте правили секс?
Изобщо за темата, смятате ли, че трябва да важи възрастовия фактор в чакането за секс в една нова връзка и само със свободни жени ли го правите или имате тайни връзки с женени жени.Какво мислят мъжете- важно е ли е на каква възраст е жената, само с по-малки от вас ли бихте имали нова връзка и веднага ли скачате в леглото, цените ли по-умни жени или е важно да не иска нищо от вас-разговори, посещения на интелектуални събития и др.

# 534

Както каза един мъж по рано ако знам че ми е навита и аз мога да се правя на интересен.

Имах познат, който се правеше на интересен, защото беше ясно, че доста жени биха били навити на парите, които прави. Та се правеше на недостъпен и доста отсяваше, включително и по гаден начин. Все едно е гореща мацка, по която точат лиги, а тя нарочно подчертава колко е недостъпна. Изобщо, пазеше се от златотърсачки. Съвсем нормално поведение, не бих го нарекла игричка.

А иначе тук си правим "анализ на мисията" след приключването й. Не че по време на развитието на връзката ги правим тия изчисления, там е по-скоро по усет. Но когато се изкажат конкретно и се изведат правилата, да, може да звучи странно. Но истината е, че повечето хора правят точно тия неща, само че неосъзнато.

# 535
Какво мислят мъжете- важно е ли е на каква възраст е жената, само с по-малки от вас ли бихте имали нова връзка и веднага ли скачате в леглото, цените ли по-умни жени или е важно да не иска нищо от вас-разговори, посещения на интелектуални събития и др.

Няма как да знаем какво мислят всички мъже. Това е също толкова индивидуално, колкото при жените Mr. Green .

# 536
Не мога да кажа какъв точно ми е критерия за хубава жена без да я видя или поговоря.

За любовница също не мога да изредя някакви изисквания. Пробвам и решавам.

Възрастта трябва да е подходяща за мен. Не ме привличат прекалено стари или прекалено млади жени.

На 39 съм ако има значение.

# 537

Скрит текст:
Водиш фактологичен спор. Това е безмислено. Постовете са си там с дата и час. Ясно се вижда кой започна личната атака.

Ти започна всичко. С това:

Чисто хипотетично допускам, че има жени, които са правели секс с теб без да планират и да мечтаят как след време ти перат чорапите и ти правят мусака, ами заради самото сексуално удоволствие. Ако не е така, значи вероятно сексуалното удоволствие не е сред твоите най-големи активи.

Защо е лично?

Защото в поста ти присъстват намеци за мен, моята личност, моите навици... без обаче да се облягат на каквато и да било факти. Всяка лична атака във форума започва така - с намеци и предположения за качества на човек, когото не познаваш и за когото нямаш никаква инфо.

Ти не ме познаваш. Не знаеш нищо за мен. Не знаеш дали жена ми ми готви мусака или аз на нея. Не знаеш тя ли ми пере чорапите или аз нейните. Не знаш какво мога в леглото и какво не мога.

Именно за това постът ти е личен и цели да уязви. Защото се базира на.... нищо.

И ти започна първа. Не мога да споря с датата и часа на поста ти. Те са си там.

И да, обвиних те, че имаш проблем с мъжката част от човечеството. И това се случи ЕДВА КОГАТО ти ме нападна на лична основа заради мое свободно изразено мнение, което по никакъв начин не касаеше теб, не беше пълно с намеци за теб и не се базираше на предположения относно теб, живота ти, външния ти вид и т.н.

И продължавам да го мисля. Ти започна лична атака. Никой не започва лични атаки заради чужди мнения просто така.... Винаги си има причина. И ти си я знаеш каква е.

Това не е личностна атака. Лично мнение - мое, специално за теб е, че се вреш в женски форуми, понеже се чувстваш като петел в курник и явно в реала няма как да постигнеш същото усещане, затова го търсиш във виртуала.

Ако кажа, че мечтая или се ужасявам от мисълта да се наложи да сервирам на Брад Пит вечер, като се върне от снимачната площадка, ракия със салата, това Брад Пит ли определя или моето усещане за домашен уют или битовизми? Дала съм чорапите и мусаката като нарицателно за битовизми/домашен уют. Някои жени го приемат като едното, други като другото. И това няма общо с мъжете и с техните навици, ами предварително си имат някакви изградени представи за тия неща.  Не става дума изобщо за теб, конкретно ти ядеш ли мусака и кой ти пере чорапите!

Разбира се, че, как да се изразя, явно повечето жени намират у теб други неща за по-важни, отколкото сексуалното излъчване. Защото ако то беше първостепенно, вярвай ми - има мъже, които са ходещ секс и удаде ли им се възможност на жените да са с такъв, дори да е само веднъж, обикновено не я пропускат. Възползват се от момента, пък после изпадат в размисли. И жени такива има, след които мъжете ходят като кученца и такава жена обърне ли им въобще внимание, последното нещо, за което ще мислят, е кога точно им е пуснала. Ще са щастливи като прасе в локва, когато и да стане, ако въобще стане.

# 538

Скрит текст:
Водиш фактологичен спор. Това е безмислено. Постовете са си там с дата и час. Ясно се вижда кой започна личната атака.

Ти започна всичко. С това:

Чисто хипотетично допускам, че има жени, които са правели секс с теб без да планират и да мечтаят как след време ти перат чорапите и ти правят мусака, ами заради самото сексуално удоволствие. Ако не е така, значи вероятно сексуалното удоволствие не е сред твоите най-големи активи.

Защо е лично?

Защото в поста ти присъстват намеци за мен, моята личност, моите навици... без обаче да се облягат на каквато и да било факти. Всяка лична атака във форума започва така - с намеци и предположения за качества на човек, когото не познаваш и за когото нямаш никаква инфо.

Ти не ме познаваш. Не знаеш нищо за мен. Не знаеш дали жена ми ми готви мусака или аз на нея. Не знаеш тя ли ми пере чорапите или аз нейните. Не знаш какво мога в леглото и какво не мога.

Именно за това постът ти е личен и цели да уязви. Защото се базира на.... нищо.

И ти започна първа. Не мога да споря с датата и часа на поста ти. Те са си там.

И да, обвиних те, че имаш проблем с мъжката част от човечеството. И това се случи ЕДВА КОГАТО ти ме нападна на лична основа заради мое свободно изразено мнение, което по никакъв начин не касаеше теб, не беше пълно с намеци за теб и не се базираше на предположения относно теб, живота ти, външния ти вид и т.н.

И продължавам да го мисля. Ти започна лична атака. Никой не започва лични атаки заради чужди мнения просто така.... Винаги си има причина. И ти си я знаеш каква е.
че се вреш в женски форуми, понеже се чувстваш като петел в курник и явно в реала няма как да постигнеш същото усещане, затова го търсиш във виртуала.
И продължаваш.

Разликата в нивото ни е именно там. Аз никога не бих започнал да те обиждам по този начин. Няма как да сляза там, където си.

# 539
  • Canada
На мен ми е поинтересно с каква не биха си легнали мъжете Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт