За или против чакането за секс в нова връзка?(опит за петъчна)

• 32 514
  • 920
  •   1
Отговори
# 555

Самият факт, че само за 2 поста стигна дотам да коментира уменията ми в леглото.... дето нито са й работа, нито има данни за тях.... е показателен.

Самият факт, че постоянно си въобразяваш, че потребителките коментират личността ти, особено уменията ти в леглото (там скачаш веднага ощипан, като си го въобразиш) говори достатъчно сам по себе си.

# 556
Е, сега, ако носиш ген за Тей-Сакс, би трябвало вече да си си извадила яйчниците и да си ги хвърлила на боклука, за по-сигурно.

Но иначе доста от "личните" причини са си по-скоро оправдания.

Споко, тя и моите умения ги изкоментира. Със забележката, че със сигурност нямам умения, но ако имам, то те са фалшиви, заучени и имат само за цел да оплетат мъжа в мрежите, да му откраднат семето и да го вържат с дете:)

# 557
Може да имам милион причини за всяко едно конкретно решение и нито една от тях не е твоя работа, Мамасита. Продължавай да гадаеш.

# 558
И ти продължавай да гадаеш как съм оплела в мрежите си напълно невинен човек:) и как го държа "вързан".

Пък и за какво сме във форума, ако няма да си гадаем кой какви "комплекси" и други скрити лимонки има...

# 559

Самият факт, че само за 2 поста стигна дотам да коментира уменията ми в леглото.... дето нито са й работа, нито има данни за тях.... е показателен.

Самият факт, че постоянно си въобразяваш, че потребителките коментират личността ти, особено уменията ти в леглото (там скачаш веднага ощипан, като си го въобразиш) говори достатъчно сам по себе си.
Нищо не си въобразявам. Постовете ти са горе. И за радост, не можеш да ги изтриеш. Има си ги, с дата, час. Да лъжеш е глупаво, когато фактите са си тук.

Ти намеси сексуалните ми възможности без никаква обективна причина и цел.

Следователно - просто искаше да нагрубиш и обидиш.

Защо? Ти си знаеш. И мамасита знае. Мен не ме вълнува защо. Това са си твои проблеми.

Достатъчен ми е фактът, че започна лична атака за мусаката ми, чорапите ми и сексуалните ми възможности.

Не знам каква възраст и какво образование се крият зад профила ти, но не говори добре да нямаш аргументи, а да удряш на лично ниво и то за неща, които са ти абсолютно непознати и далечни.

# 560
Тук повечето сме в сериозни връзки и някак явно сме оплели и са ни оплели. Не е голямо геройство все пак.

# 561
Обаче никоя не си признава баш за тия връзи, в които са ги използвали само за секс. Поне не с гордост. Говори се само за тия, в които е имало ранен секс, но И успешна връзка.

# 562
Аз съм имала и такава само за секс. Тогава бях свободна, чувахме се от време на време, виждахме се, когато можехме и нищо повече. Когато започнах връзка с един мъж, прекратихме контактите, като приключих връзката, пак започнахме по същата схема, по-скоро без схема. Който има време и желание, дава сигнал, другият откликва, ако може, ако не, здраве да е. Нито съм се влюбвала, нито съм искала нещо друго. В секса си пасвахме, но всичко останало ни беше толкова различно, че нямаше как да се влюбя в него.

# 563

Не знам каква възраст и какво образование се крият зад профила ти, но не говори добре да нямаш аргументи, а да удряш на лично ниво и то за неща, които са ти абсолютно непознати и далечни.

Обясних достатъчно разбираемо за средноинтелигентен човек какво съм имала предвид.  Съжалявам, ако не си успял да схванеш. За личното ниво, за чорапите, за мусаките, за ракията, за Брад Пит... не съм визирала никой твой конкретен навик или признак. Единственото лично, но то се вижда от всички, е онова за кокошките и курника, то е изречено конкретно за твоята личност. Наистина отделих прекалено много време да обяснявам елементарни неща, може би и подсъзнателно съм изпитвала някаква жалост и затова съм ти обърнала внимание на постовете, от което е видно колко много се нуждаеш. Но стига толкова благотворителност и жалост към непознати.

# 564
Обаче никоя не си признава баш за тия връзи, в които са ги използвали само за секс. Поне не с гордост. Говори се само за тия, в които е имало ранен секс, но И успешна връзка.

Абе жена,какво ти става на теб? Grinning И какво ще стане,ако някоя си признае? Душевен оргазъм ще изпиташ може би Crazy

# 565
Неконсумирана връзка за мен не е връзка. Да опознаеш някого преди да задълбочиш отношенията е едно, секса е част от задълбочаването им, но 6 месеца връзка без секс е нещо друго, но не и партньорство. Иначе Мамасита я разбирам, бих могла да се съглася с нея, стига да не е толкова крайно колкото се изказва, иначе има доста логика. Ако са поразграничени видовете отношения, се разбира по-ясно замисъла с изчакването.

Е, платоничната любов какво е ? Междуличностни отношения съществуват и без секс. Асексуалните също имат връзки.

# 566
Аз съм имала и такава само за секс. Тогава бях свободна, чувахме се от време на време, виждахме се, когато можехме и нищо повече. Когато започнах връзка с един мъж, прекратихме контактите, като приключих връзката, пак започнахме по същата схема, по-скоро без схема. Който има време и желание, дава сигнал, другият откликва, ако може, ако не, здраве да е. Нито съм се влюбвала, нито съм искала нещо друго. В секса си пасвахме, но всичко останало ни беше толкова различно, че нямаше как да се влюбя в него.

То е ясно, че не е толкова зле ти да ги имаш само за секс. Лошото е, когато ТЕ са те имали само за секс, доникъде не се е стигнало. Тоест при едната връзка може да е имало ранен секс и нищо да не се е случило, но при друга ранният секс да прекъсне връзката.

Вече писах, че на една възраст това може да е приемливо, но след определена възраст вече става или смешно, или тъжно.

Споко, няма да си признае, ние жените не си признаваме такива неща:)

# 567
При платоничната връзка кое се отлага ? Разговорите ? Wink

# 568
  • София
Всъщност, във форума има доста теми, в които става въпрос за връзки само за секс. Не разбирам как така никой не си признава. Аз съм имала такива връзки, писала съм го в няколко подходящи теми, но тази не е от тях.

# 569
При платоничната връзка кое се отлага ? Разговорите ? Wink

Финансовото обвързване:)

Общи условия

Активация на акаунт