За или против чакането за секс в нова връзка?(опит за петъчна)

• 32 531
  • 920
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Мъж, който се хвали със сексуалния си живот пред нова компания, бих помислила за:
1. Пубер (по-малко вероятно)
или
2. Пълен селянин, не в географския смисъл (по-вероятно).

И не разбирам защо някой, говоря за възрастен, трябва да се хвали или да се срамува от сексуалния си живот, освен ако не става въпрос за престъпление, разбира се. Все едно да се хваля, че съм си измила зъбите.

# 601
Мамасита,
при 50+ си е живо отклонение и при мъжете. Няма причина да ги делим по този критерий.

# 602
А жени които се хвалят със сексуалния си живот във форум какви са ? Wink

# 603
Всъщност за мен ранен секс е преди 1-2 месеца. 6 месеца е по избор, заради напрежението, преживяването, заигравката, защото е интересно и защото сме хора.

Е, значи влизат в критериите ти за нормалност, тъй като повечето хора чакат около 3 месеца. Това е според статистиките.

# 604
Мъж, който се хвали със сексуалния си живот пред нова компания, бих помислила за:
или

И не разбирам защо някой, говоря за възрастен, трябва да се хвали или да се срамува от сексуалния си живот, освен ако не става въпрос за престъпление, разбира се. Все едно да се хваля, че съм си измила зъбите.
Добре, де, аз пък мисля, че да разкажеш за секс на хора, които примерно не са помирисвали отдавна, си е добро дело.

Като не правят, поне да послушат, че някой някъде прави....

# 605
Познавам мъже с 50+, не са стандартни и не бих ги сочила за пример, но и не е толкова болезнено при тях.

А и има значение дали при жените бройката е натрупана около 20-те, или на по-голяма възраст. Защото ако си позволиш див период на 40 е по-различно, отколкото да се луташ и да прескачаш кревати, докато си още крехка девойка и трябва други неща да ти занимават съзнанието.

# 606
повечето хора чакат около 3 месеца. Това е според статистиките.
Това каква статистика е - българска, световна...? На дюрекс, на някой друг?

Мамасита,
понякога искрено ме озадачаваш с консерватизма на разбиранията си (в този разговор го чети 1:1 като "сексизъм").

# 607
или

Добре, де, аз пък мисля, че да разкажеш за секс на хора, които примерно не са помирисвали отдавна, си е добро дело.

Или
3. Компанията е подпийнала. Така новата компания бързо става стара, позната и интимна.

# 608
Мамасита,
при 50+ си е живо отклонение и при мъжете. Няма причина да ги делим по този критерий.

Защо да е отклонение? Ако си сингъл със сексуална история на повече от 5 години това прави по по-малко от един партньор месечно. Виж, ако акумулираш бройката за половин година е друго.

# 609
  • София
или

Садист!  Crossing Arms

ПП Не мога да публикувам

# 610
А за какво да говорим в мъжка компания ? За кризата в Гърция ? Wink

# 611
Keep the Change,
различен партньор всеки месец, в продължение на години, си е много тежка предпоставка за сексуално предавани болести, ако ще и два презерватива да си наденеш.

# 612
Добре де, тия партньори всеки месец какво са- за една вечер, кратки връзки с 2-3 срещи...във всеки случай след 10-я почва да става странно как тоя човек не успява да си намери поне постоянен партньор за секс. Така де, може да отсее няколко, да знае какво иска и да намери човек, който отговаря.

Не виждам смисъла от голямата бройка. По-скоро ми стои деструктивно.

А, и да кажем, че само 2-3 от тия партньори продължат да те търсят, да ти се обаждат и да те тормозят и ето ти драма. Защото рискът от секс не са само болестите и нежеланата бременност. Затова обикновено психолозите питат младежите за сексуалния живот- защото ако има прекалено много партньори, не го подминават като просто "младежко забавление", а като рисково поведение. Понякога- граничещо с проституция. Включително и защото ако се разчуе за такова момиче, може да я таргетират за трафик.

# 613
Това каква статистика е - българска, световна...? На дюрекс, на някой друг?

Четох я в англоезичен сайт, възможно е да била британска или американска.

# 614
Ако след първите няколко пъти секс, човекът за секс изведнъж почне да предявява претенции за нещо друго, а ти не си готов, много ясно, че ще търсиш друг партньор за секс.

Общи условия

Активация на акаунт