За или против чакането за секс в нова връзка?(опит за петъчна)

• 32 460
  • 920
  •   1
Отговори
# 675
Не бих казала, че е девиантно. В смисъл- може да е различно от приетото, но не е неморално. Някак е по-близо до светоусещането на човешката традиция. Повечето традиции биха приветствали контрола над сексуалността и трудно приемат не-моногамните стилове на живот.

Така че нестандартно- може, но девиантно? Силна и неподходяща дума. Освен това "разпространен" не значи нормален, нито здравословен и правилен. Може да е нормализирано, прието, съвременно, но пак да има нещо грешно.

# 676
Добре де, The Siren of Titan, ако усетиш припламване на искри с колегата ти, а и двамата сте необвързани, познавате се от 2 години и съвсем случайно припламването прерасне в пожар, след тийм билдинг, да кажем? Тогава, какво става? Казвате си "Ей сега започваме връзка, давай да засичаме 6-те месеца Simple Smile" или и без връзка сексът ще се случи?

Уж влязох да се ограмотя, а взех, че се обърках. Добре, че съм щастливо омъжена, че направо не знам, какво щях да правя  Laughing

# 677
Сори, мен са ме анализирали по доста по-гаден начин. Просто предположения.
Скрит текст:
Какво му е екстремното на месеците флирт и заигравки? Никого не наранявам, никого не принуждавам, не създавам драма, давам пространство за мислене и решаване. А и не знам дали е екстремно или се доближава до средните нива.

Виж решението да водиш немоногамен начин на живот е доста нестандартно. И не е безобидна ексцентричност. Защото ако всички утре решат да чакат по 6 мес., няма да стане нищо лошо, а може и да е хубаво (след като премине първоначалното недоволство). Но ако всички утре решат да водят немоногамен начин на живот, ще стане доста по-трудно (след като премине първоначалната еуфория).

Асос, едно е светоусещане, друго е реално да си сваляш гащите за един автобус хора.

Ми какво да правя, като не може да си запълните 6 месеца така, че да не се усещате "на сухо"...
И това ти дава основание да анализираш и ти гадно? Да си го "върнеш", хм? Не е зряло и не е благородно. Уж мислиш като мъж, а не са ти чужди най-дребнавите женски прояви.

С тезата ти обаче съм съгласна, всъщност това е проверено във времето от много хора, включително от мен - да вземеш съзнателното решение да си сам със себе си за продължителен период с цел себепознание и израстване. Много ми помогна и го смятам за важно и ползотворно време от живота си.

# 678
За морал не говорим. Говорим за норма. Нормално е когато двама души се харесват достатъчно да си легнат когато сексуалното напрежение вземе връх. И нормално не отнема 6 месеца това да се случи. Твоят мъж мастурбирал ли е през това време? Ти как се чувстваше знаейки, че мастурбира докато в главата ти се случваше шестмесечният флирт? И изобщо, имахте ли моменти на силно сексуално напрежение в които бяхте на ръба да си легнете но се спряхте понеже е по-готино ако тийзингът трае възможно най-дълго?

# 679
  • София
Няма искри при Сирен. Проверката е майка на доверието!
А все пак доста доверие трябва, ако си сама жена с дете.

# 680
Сори, мен са ме анализирали по доста по-гаден начин. Просто предположения.
Скрит текст:
Какво му е екстремното на месеците флирт и заигравки? Никого не наранявам, никого не принуждавам, не създавам драма, давам пространство за мислене и решаване. А и не знам дали е екстремно или се доближава до средните нива.

Виж решението да водиш немоногамен начин на живот е доста нестандартно. И не е безобидна ексцентричност. Защото ако всички утре решат да чакат по 6 мес., няма да стане нищо лошо, а може и да е хубаво (след като премине първоначалното недоволство). Но ако всички утре решат да водят немоногамен начин на живот, ще стане доста по-трудно (след като премине първоначалната еуфория).

Асос, едно е светоусещане, друго е реално да си сваляш гащите за един автобус хора.

Ми какво да правя, като не може да си запълните 6 месеца така, че да не се усещате "на сухо"...
да вземеш съзнателното решение да си сам със себе си за продължителен период с цел себепознание и израстване. Много ми помогна и го смятам за важно и ползотворно време от живота си.

И на мен много ми помогна да съм сама със себе си, а пък се и получи  без усилие. Да не кажа, че е един от най - хубавите ми периоди.

# 681
Точно. И за мен беше много хубав период, не съм се изтезавала. Направих го след края на първата си връзка, за да разбера коя съм и какво искам - като жена. Преди не се бях замисляла по тези въпроси.

# 682
По-горе обясниха. Такава, която сменя мъжете често и ги колекционира.

Но лошото е, че не може да се хвали. Тоест язък за колекцията.

Съни, казвала е на вече познати хора, добронамерени. А мъж може да се похвали и на нова компания и няма да го мислят за каквото-там-мислят за жените със същата бройка.

Проблемът е, че мъж с 50 бройки ще е в много по-добро психическо състояние от жена с 50. При жена с 50 вече почвам да си мисля за някакъв тип опит за самонараняване.

Да, бе, да.  Stop

Мъж с реални 50 бройки под 25 години няма да е в топ психическо състояние, щом е имал потребност да ги навърти в кратък срок. И определено няма да е особено приятен за общуване.

Виж, с 50 бройки на 50 години е доста по-различно.

Не им вярвай на лаладжиите, Мамасита.  Laughing Тези, дето най раздуват цифри в компания, са с най-малките такива.

А такъв, дето, запознал се с цяла нова компания преди час-два и изцепващ "А пък аз съм спал с 50!" ще се приеме по-скоро с озадачени погледи "Че мен това какво ме интересува", отколкото тупания по гърба. С някои изключения на типа компания, но мани тоя тип компания, дето това ще е като входен билет.

# 683
Искри на работното място лесно мога да пренебрегна. Човек не трябва да си вади интимностите там, където си вади хляба. Може после да не може да се гледаме. Кой от двамата следва да си търси нова работа, дамата или кавалерът?

Някак когато уважавам един човек, не си мисля какво прави, докато е сам. Ясно ми е, че е жив човек, може и това да прави, може и да не прави. По принцип не ги мисля хората.

Освен това няма такова нещо като "норма". Особено ако човек вече не е на 19, не живее механично, а си има собствени ритми и си ги уважава.

Да, имали сме такива моменти, в които аха-аха да стане работата и нещо се разваля. Не сме си го слагали на сърце, не е имало нервно потропване с крачета. Всичко се наваксва. Да не говорим, че и двамата сме някакъв вид изроди и сме способни да изпаднем в сексуална летаргия, особено ако има работа и задачи. Та общо взето имаше и период на размразяване и събуждане на заспалите зверове.

# 684
Бе вие сериозно ли мислите, че някой води тефтер, ако не е психопат?!
На 20 вече е изгубена бройката, а след години, когато се отдалечиш от тия неща, е трудно и имената да си спомниш.

Защо, Параход, много хора водят дневници. А от известно време насам - и Фейсбуци.  Laughing Като прелистиш дневника от 1994 година и в него има "вторник. страхотен секс с рижавия от бара. Не разбрах как се казва" "четвъртък. Калпав секс с мургавия в дискотеката. Не ме интересува как се казва" - ето ти пълен инвентарен списък. Без психопатия, но без бели петна.  Laughing  Mr. Green

Това е само пример, по (разбирания за) личен живот се доближавам най-много до Контесата в темата, а 94-та още не ми е трябвало горнище на плажа.  Laughing

# 685
Много са ми интересни иначе почтени жени, които на теория одобряват по-разкрепостеното поведение, но не си и представят как се случва на практика и какви са последиците. От стремеж да сме "позитивни", готини и приемащи ставаме абсолютно безкритични.

А иначе темата ми напомня темите за диети, в които дебелите ме обвиняват, че щом съм слаба, значи имам невротично отношение към храната, стискам се, ограничавам се и съм вечно изнервена.

# 686

А иначе темата ми напомня темите за диети, в които дебелите ме обвиняват, че щом съм слаба, значи имам невротично отношение към храната, стискам се, ограничавам се и съм вечно изнервена.

Добре, че наистина не си слаба, че тогава кой знае как щеше да издевателстваш над дебелите. За твоята физика, за да я постигне, средностатистическата жена може да си позволи доста чревоугодничество.

# 687
Някога моя бивша, тогава на 21 г., ми сподели, че е била с над 20 мъже.

Бях изумен. Тя усети това и видимо (не знам дали е било актьорско майсторство или наистина) се притесни от учуденото ми изражение.

И явно с цел да ме успокои :Simple SmileSimple Smile .... изръси следното:

"Ми.... от 16-годишна...... всъщност не е толкова много......  само по 5 на година.... Пък и с някои съм била само по веднъж. Като махнеш тях и стават много по-малко..."

Joy Joy Joy

# 688
  • София
Много са ми интересни иначе почтени жени, които на теория одобряват по-разкрепостеното поведение, но не си и представят как се случва на практика и какви са последиците. От стремеж да сме "позитивни", готини и приемащи ставаме абсолютно безкритични.
Разкрепостен не е равно на непочтен. По-скоро е обратното на задръстен  Mr. Green

# 689
Да, но от разкрепостен до непочтен се стига лесно, а няма и точна граница.

Общи условия

Активация на акаунт