За или против чакането за секс в нова връзка?(опит за петъчна)

• 32 378
  • 920
  •   1
Отговори
# 825
Защо да не тествам? И какво точно значи "бъди себе си"? Аз не живея във вакуум, а съм сред тия хора, техните мнения и импулси определят средата ми и тази на децата ми. Трябва да познавам тенденциите, мислите, склонностите, модите и лудостта, за да избягвам неприятности.

Някак не мога да се съглася, че това, което виждаме днес, не е доста болнаво, макар да изглежда лъскаво.

# 826
  • София
Скрит текст:
6-те месеца са и защото повечето хора могат, както вече писах, да задържат маската дотогава. След това почват да се издават, дори в началото да са били перфектни.
А виждането всеки ден ми е прекалено, дори много да се кефя на човека. Един от съветите на Дон Хуан, който спазвам, заедно с други. Не се овъртолвай прекалено с гаджето, бъди понякога недостъпен.

Да - много сладки приказки говориш, все едно гледаме турски сериал. Grinning Чакаш 6 месеца и после разбираме дали ще е мед и масло, еми то много лесно звучи?
Глупости на търкалета,
Скрит текст:
какво изобщо ще разбереш от един човек като не живееш със него, излизате 2 пъти във седмица за по едно кафе, без секс... при такава връзка след 6 месеца ще знаеш едно голямо НИЩО. Като заживеете заедно и започнете да правите секс и след известно време, може би 1 година ще имаш някакво виждане над нещата и то пак не много.
Като чета тука някои жени какво са писали, то май мъжа трябва да прецени след 6 месеца дали ставате, а не обратното.  Laughing

Дааа, съгласна.

# 827

Е, да ама се омъжва за трети път жената. А други си пускат теми "къде да срещна мъжа на мечтите си", "защо не идва идеалният", "има ли шанс на 30" (и себе си слагам в тази категория).
А жената си живее с пълна сила. На к4рвите обикновено им върви в личния живот и забърсват свестни мъже.

Курвалъкът не е за всяка. То не е само във фактическото правене на секс, но и в душевната нагласа, склонността да рискуваш, да не се влияеш от хорското мнение и в липсата на угризения и фокусиране върху минали грешки.

Иначе аз имах двама-трима колеги - мъже, които бяха така по-особени, неособено физически привлекателни, но всъщност не беше това основната причина да не ги харесват особено жените, защото имаше и по-грозни, които бяха харесвани. Просто имаха нещо в излъчването, което пък съчетано с липсата на други достойнства, които да компенсират, ги оставяше извън борда. Макар че всички момичета подозирахме, че която и да пусне поне веднъж на такъв, ще получи сериозна връзка. По-късно вече, някои от тях започнаха да печелят сравнително добре, и станаха по-привлекателни за жените, вече опарили се и търсещи някаква сигурност, и се обвързаха с първата, която им е обърнала внимание.

# 828
А може ли да ме осветлите след коя среща вече съм отговорна за "биологичните нужди" на човека до мен? Това за мен е странно вменяване на задължения- той все още ми е никой, няма как аз да съм отговорна, че го наранявам със своята "задръстеност". Щото като се е тръгнало, че му дължа секс, да взема и ризите да му гладя и да му готвя, че то гладът също е биологична нужда...

# 829
Мамасита, отговаряш за собствените си нужди, ако ти се прави секс с този човек, правиш, ако не, не го мисли.

# 830
  • Galaxy 13197853088
Още на първата с пълна програма.

# 831
Мамасита, отговаряш за собствените си нужди, ако ти се прави секс с този човек, правиш, ако не, не го мисли.

Да бе, ама нали ми обясниха, че играя игрички, наранявам го, тествам го, не го зачитам за човек, защото не съм си свалила гащите да го обслужа...

Може би трябва като със софтуера- 30-дневен trial period с ограничени функции. След това ако иска повече, да си плати за пълния пакет.

# 832
Защо да не тествам? И какво точно значи "бъди себе си"? Аз не живея във вакуум, а съм сред тия хора, техните мнения и импулси определят средата ми и тази на децата ми. Трябва да познавам тенденциите, мислите, склонностите, модите и лудостта, за да избягвам неприятности.

Някак не мога да се съглася, че това, което виждаме днес, не е доста болнаво, макар да изглежда лъскаво.

Е, кое му е болнавото? Точно сега е времето на пълната свобода. Ако искаш чакаш шест месеца-ок, добре, ако искаш правиш секс на първата вечер, пак ок добре, ако щеш чакай един месец и един ден и тогава прави, отново отговорът е ок, добре. Точно сега няма никакъв критерии, а е индивидуална преценка и така трябва да бъде. Няма правила в секса. Има само  оправдаване на собственото поведение и осъждане на поведението на другите. Нашият избор е правилен, чуждият е грешен. Ей това, то и темата го доказа.

# 833
Болнавото е, че се опитваме да си затворим очите за последиците от тая пълна свобода.

Колкото до индивидуалната преценка- повечето хора са прекалено тъпи, за да решават толкова важни въпроси сами.

Болнаво е например да смяташ, че на 16 девойката е напълно екипирана емоционално и физически, за да понесе "пълна свобода" и да няма задръстени ограничения.

# 834

Да бе, ама нали ми обясниха, че играя игрички, наранявам го, тествам го, не го зачитам за човек, защото не съм си свалила гащите да го обслужа...

Може би трябва като със софтуера- 30-дневен trial period с ограничени функции. След това ако иска повече, да си плати за пълния пакет.

Е, при теб обратното е станало - 30-дневен трайъл и веднага след това си му ограничила функциите.

Няма безплатен обяд, ако не е от мама (и тате). Естествено, че както жената има определени очаквания, при изпълнението на които именно би се съгласила на връзка, така и мъжът има такива. Ако не отговаря на очакванията, все едно доброволно ли извършва действия или се чувства длъжен да ги извърши, няма как да продължат нещата. Но все пак би било хубаво на партньорът да му е приятно да прави секс или нещо друго, а не да го чувства като досадно задължение.

# 835
Че защо да съм му ограничавала функциите?

# 836
Не знаех че жените са толкова отворени на теми за секс.

Следващата реклама на Савекс ще е как трите приятелки премахват петна от сперма отпреди 6 месеца.  Laughing

# 837
Ами честно казано, всъщност жените хич не са отворени. От цялата сексуална революция общо взето намазват много малко хора с подходящия светоглед, но обикновените хора не могат и да сънуват дори най-лесните елементи от една идейка по-разкрепостения секс.

Ето например според Кукумицинка сексът е до забременяването, след това се превръщаш в нервна мама, която се друса с Но Шпа и магнезий и не смее да погледне мъжа си, сакън да не получи контракции.

# 838
Беше ирония. Така не съм се смял не помня от кога.  Laughing

# 839

Ето например според Кукумицинка сексът е до забременяването, след това се превръщаш в нервна мама, която се друса с Но Шпа и магнезий и не смее да погледне мъжа си, сакън да не получи контракции.

Не, честно казано и мъж да е, ако ми се отпусне след първия месец и тръгне прогресивно да ми дебелее, да губи форма и да ми вменява някакви нови огромни задължения, бих се почувствала излъгана в очакванията си. Доста повече време ми трябва за опознаване и за допускане на подобно нещо.

Общи условия

Активация на акаунт