За или против чакането за секс в нова връзка?(опит за петъчна)

• 32 363
  • 920
  •   1
Отговори
# 840
Ми моят тръгна на фитнес и си подобри формата, отслабна с 20 кила заради мен. А аз качих само 7 през бременността. Общо взето полагаме усилия един за друг- подобряваме си вида, доходите и способностите. Щото не се приемаме за даденост.

"Доста повече време ми трябва за опознаване и за допускане на подобно нещо."

И след 10 години опознаване не допускам отпускане. И за себе си също.

Последна редакция: ср, 15 юли 2015, 14:00 от The Siren of Titan

# 841
Е добре де, какво стана тогава с първият ти брак?

# 842
Каквото стана и с брака на Кейти Холмс. Таткото нещо тръгна по руски духовни семинари, издразни ме и си вдигнах багажа. Но не се е отпускал- и там държах да има смяна на работа, повишаване на доходи, изобщо динамика, защото ако не вървиш напред, се плъзгаш назад.

Тук мярнах мнение преди 2-3 страници- мадамата намерила готин пич, ама нещо не бил 100% добър в секса първите пъти и последвало зарязване. В никаква ситуация не очаквам човекът да е 100% настроен на моите предпочитания. Ако всичко друго е ОК, ми ще го обучиш малко и ще се получи. Да кажем, че пасването трябва да е на 80%, а оттам вече е въпрос на фини настройки. Ако търсиш 100% сексуално съвместим, ще има да търсиш. И после когато ти си смениш предпочитанията, какво се случва? Пак ще трябва обучение наново, или ще се изпокарате.

Колкото до "6 месеца на кафе"- ако за 6 мес. не сме измислили по-оригинални срещи, то явно връзката не върви.

А иначе предпочитам да опозная характера и ако сексът ме тревожи, да скъсаме цивилизовано. Щото по-гадното е да се овъртолиш и после да откриеш, че нещо в характера или навиците много те дразни.

Последна редакция: ср, 15 юли 2015, 14:17 от The Siren of Titan

# 843
А, ако мъжът не иска да се научи, ако смята, че така е идеален? Хайде не слагайте всички под един знаменател и това няма нищо общо с предпочитанията.

# 844
Ми моят тръгна на фитнес и си подобри формата, отслабна с 20 кила заради мен. А аз качих само 7 през бременността. Общо взето полагаме усилия един за друг- подобряваме си вида, доходите и способностите. Щото не се приемаме за даденост.

"Доста повече време ми трябва за опознаване и за допускане на подобно нещо."

И след 10 години опознаване не допускам отпускане. И за себе си също.

Както точно си подобряваш доходите в момента или имаш предвид под "ние", че той си ги подобрява?

Иначе не се учудвам, че мъж с наднормено тегло е останал непохарчен до една възраст. Тъпо звучи, но повечето млади жени не се чувстват привлечени от такива мъже. Също така, не мисля, че ако сексът в началото не е както трябва, по-късно се подобрява. Ако е ок, се добива някаква рутина и двамата вече си научават местенцата и действията, които действат безотказно върху другия, но толкова.

# 845
Има си начин и докато си в майчинство, да си постилаш за години напред. Да не мислиш, че хората с деца не са също толкова мотивирани? Или че сме се примирили да ядем маргарин за 90 стотинки.

Да, има такива мъже, които отворените каки са пропуснали на младини, защото са ходели с вървежните отворени батковци. Просто аз уцелих правилния момент. Изобщо не се оплаквам, както казах, тоя тип хора изглеждат още млади, докато вървежните все едно са с десетилетие отгоре.

А сексът се подобрява, да. При мъжа зависи и от социална позиция, от самочувствие- буквално качват тестостерона. Дори бащинството много "отваря" някои мъже, като че ли завършва мъжествеността им и им дава още гордост. Колкото до техника- това пък е най-лесното. Но в крайна сметка важното е сексът да влияе позитивно и успокояващо, защото никой не ти свети и не покриваш норматив за способности. Така че е напълно достатъчно да се уцелвате и да сте доволни. А с времето и с настроението репертоарът се разширява. Дори не знам какво значи "секс както трябва"...но китайците са го казали, мъжкият орган е най-честното нещо във вселената и никога не лъже. Ако ветропоказателят сочи правилната посока, значи и курсът е правилен.

Мен лично ме съмнява момичетата, които сменят бързо партньори, да са опитали много неща в секса. По-скоро правят едно и също с много мъже, а от време на време някой батко ги отваря на някой трик. Но тия неща се учат по-приятно и с по-малко стрес в стабилна връзка.

Така че какво мислиш е едно, но това изобщо не променя опита и наблюденията ми.

# 846
А някои от почтените каки, в противовес на отворените, се омъжват за крайно неподходящи господа и от задръстеност търпят години наред. То, тръгването по религиозни семинари, не е от много щастие и хубав живот.

# 847
Не мисля, че е добър съвет да си налягаш парцалите. Иначе знам за такива, дето търпят и десетилетия, в името на и аз не знам какво. Не бих взимала съвети от тях по отношение на щастието във връзката. Само наличието на непрекъснат брак, в който обаче хората не се дишат, не ми е еталон. Иначе такива примери имам много около себе си.

Songes, дано не ти се налага да разбереш за какво се тръгва по семинари. То е малко като да взимаш наркотици- дори да ти е нормален животът, бягството от реалността е в пъти по-хубаво.

# 848
Няма да разбера, няма кой да ме остави да се пусна по течението.  Simple Smile
Има си дълбоки причини зад тези неща, не ги правиш, когато всичко ти е наред.

# 849
Мамасита, как пък по всичко си експерт Simple Smile.

# 850
  • София
Руски духовни семинари? Ноербеков?
Мамасита, какво се случи със стария ти ник?? Whistling

# 851

Със самоусъвършенстване и медитация  Laughing

# 852
Руски духовни семинари? Ноербеков?
Мамасита, какво се случи със стария ти ник?? Whistling
Човееек, ти последен разбираш.  hahaha

# 853

Не съм експерт по всичко, но съм експерт по разсъждения. Съответно кое ми забранява да разсъждавам за всичко?

В крайна сметка, ако човек не разсъждава, друг ще разсъждава вместо него.

На Songes специално й е позволено да мисли, че посещението на семинари е било заради проклета жена у дома. Та малко да разпусне човекът...

# 854
Никой не ти забранява да разсъждаваш, но си в стил дървен философ Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт